Σασμός (31/1): Η ώρα της αλήθειας έφτασε - Η οργή του Παύλου για Αργυρώ και Αστέρη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (31/1): Η ώρα της αλήθειας έφτασε - Η οργή του Παύλου για Αργυρώ και Αστέρη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις του Σασμού. Απόψε 31/1 ο Παύλος θα μάθει την αλήθεια για τον Αστέρη και την Αργυρώ από τον Σταύρο που θα του δείξει μέχρι και φωτογραφίες από τις ερωτικές τους στιγμές στο σπιτάκι στο βουνό. Πως θα αντιδράσει απέναντι στην ανιψιά του;

Oι σημερινές 31/1 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Μια ακόμα παρεξήγηση προκύπτει ανάμεσα στον Παύλο και την Καλλιόπη, που είναι σίγουρη ότι ο Παύλος κρύβεται πίσω από τον Φαρμάκη. «Αλλά δεν περιμένω κάτι καλύτερο από εσένα. Κολλητός σου είναι, μαζί μεγαλώσατε. Πες του λοιπόν να μην ανακατεύει στις βρομοδουλειές του τα παιδιά μου γιατί θα με βρει μπροστά του. Να κοιτάξει τη ζωή του και τις επιχειρήσεις του», του τονίζει. Ο Σταύρος φοβάται για την αντίδραση του Παύλου μετά τις αποκαλύψεις και προσπαθεί να αποφύγει τις συναντήσεις μαζί του. Η Νάντια εγκαθίσταται στο σπίτι του Μαθιού, ενώ ο Νικηφόρος με τον Μανόλη ξεκινάνε τα θερμοκήπια ψυχραμένοι.

«Ετσι θα είμαστε, ρε Μάνο από εδώ και πέρα; Κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα και αντί να το χαρούμε, δεν ανταλλάσσουμε ούτε μια κουβέντα», του επισημαίνει ο πρώην κολλητός του, ο άνθρωπος με τον οποίο ήταν παντού και πάντα μαζί. Η Αργυρώ προσπαθεί ν’ αποφύγει τον Αστέρη αλλά τελικά είναι πάνω από τις δυνάμεις της. Οι δυο τους περνούν μια άκρως ερωτική νύχτα. Κάθε λεπτό που βιώνουν τους θυμίζει τον μεγάλο έρωτα που έζησαν. Κάθε στιγμή τούς κάνει να καταλάβουν πως δεν μπορούν άλλο να ζουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Το ξημέρωμα που τους βρίσκει μαζί στο σπιτάκι του Αστέρη στο βουνό, είναι και οι δύο αποφασισμένοι να παλέψουν γι’ αυτή την αγάπη που τους έχει κυριεύσει.

Διαβάστε επίσης: Η Αργυρώ «πεθαίνει» από... - Το τέλος της σειράς

Η Βασιλική καταφεύγει στην Καλλιόπη για βοήθεια, ενώ ο Τόλης πιέζεται από παντού ν’ αποκαλύψει το γράμμα που κρύβει. Γνωρίζοντας πως σύντομα θα βγει από τη φυλακή, του στήνουν καρτέρι αφενός για να μάθουν τι γράφει το γράμμα που κρατάει στα χέρια του και αφετέρου για να διασφαλίσουν ότι δεν θα γίνει ποτέ γνωστό το πώς πέθανε ο Κώστας. Παρόλο που φοβάται, δεν τολμάει να μιλήσει σε κανέναν. Η Αιμιλία πάντως θα βρεθεί από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του για να του διασφαλίσει πως δεν θα κινδυνεύσει η ζωή του. Η Νάντια προσφέρεται να βοηθήσει τον Μαθιό με τον Ευθύμη.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκάλυψε το τέλος του Σασμού σε μια πρόταση 7 λέξεων

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Παρασκευής (20/1) βρέθηκε μέσω Skype ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται στη σειρά και έδωσε μερικά spoiler που θα δούμε στους δέκτες μας πολύ σύντομα.

«Νομίζω ότι είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε άλλο. Είναι μία πληροφορία που τη γνωρίζει πολύς κόσμος στο χωριό και δεν θα αργήσει να φτάσει και στα αυτιά του Αστέρη. Ο Σταύρος ξεκινάει αυτό το ντόμινο αλλά θα εμπλακούν κι άλλα πρόσωπα, που και μπορεί να γνωρίζουν και μπορεί να επωφεληθούν από μία τέτοιου είδους αποκάλυψη» απαντά ο ηθοποιός.

«Ο Σταύρος είναι φουντωμένος αυτή τη στιγμή και δεν βλέπει καθαρά (δείτε εδώ τι θα συμβεί όταν απαγάγει τον μικρό Πετρή). Έχει ένα πολύ έντονο αίσθημα κτητικότητας που τον καθοδηγεί τώρα και δεν κρίνει σωστά» προσθέτει στη συνέχεια ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ποια θα είναι η αντίδραση της Αργυρώς, αμέσως μετά την ερωτική σκηνή με τον Αστέρη; «Η Αργυρώ θα επιτρέψει στον εαυτό της να μαλακώσει. Θα αφήσει το συναίσθημα και τη λογική της να της μιλήσει. Ο Αστέρης έχει ένα μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο του αδελφού της αλλά έχει αποδειχθεί το πώς συνέβη αυτό πέρσι. Σιγά-σιγά πείθεται και η ίδια» αποκαλύπτει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ωστόσο, σημειώνει: «Αν υπάρξουν άλλα εμπόδια, θα είναι άλλου τύπου από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα».

Όσον αφορά την Καλλιόπη, ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» τονίζει: «Η Καλλιόπη δύσκολα θα το αποδεχθεί, γιατί είναι αυτή που έχουμε δει ότι είναι. Από την άλλη, τα παιδιά της Καλλιόπης ξυπνάνε και καταλαβαίνουν ότι δεν τρέχει τίποτα αν δεν θέλει κάτι η μάνα τους».

Τέλος, ο Ορφέας Αυγουστίδης, σε ερώτηση για το εάν θα δούμε τον πολυπόθητο… σασμό να επιτυγχάνεται στο τέλος της σεζόν, αποκαλύπτει: «Δεν ξέρω ακριβώς τι θα πει happy και πόσο… happy χρειάζεται κάποιος για να είναι ικανοποιημένος αλλά θα έχουμε σασμό στο τέλος της χρονιάς».