Τρία Μίλια (31/1): «Είμαι σίγουρη πως είναι ζωντανός και προσπαθεί να βρει τρόπο» - Η Φωτεινή προσπαθεί να στηρίξει τον Μιχάλη και να τον βοηθήσει για να...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του STAR

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τρία Μίλια (31/1): «Είμαι σίγουρη πως είναι ζωντανός και προσπαθεί να βρει τρόπο» - Η Φωτεινή προσπαθεί να στηρίξει τον Μιχάλη και να τον βοηθήσει για να...

Τρίτη (31/1) σήμερα και η καθημερινή σειρά του Star, «Τρία Μίλια» έρχεται με ένα ακόμη πιο δυναμικό επεισόδιο, που η αγωνία κορυφώνεται όσο δεν πάει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πω πήγε από τηλεθέαση), η Λίζα λαμβάνει μια επικίνδυνη εντολή από τη μητέρα της. Ο Ευθύμης και η Μάνια πλησιάζουν περισσότερο ο ένας τον άλλον. Το λιμενικό πληροφορεί τον Γεράσιμο ότι σταματούν οι έρευνες για την ανεύρεση του γιου του.

Αναλυτικά οι σημερινές 31/1 εξελίξεις στην σειρά «Τρία Μίλια»

Επεισόδιο 160

Το Λιμενικό σταματάει τις έρευνες για την ανεύρεση του Στέφανου και ο Γεράσιμος με την Κάτια χάνουν τις ελπίδες τους. Η Φωτεινή προσπαθεί να στηρίξει τον Μιχάλη και να τον βοηθήσει να αναρρώσει. «Είμαι σίγουρη πως είναι ζωντανός και προσπαθεί να βρει τρόπο για να επιστρέψει στο σπίτι του. Μην πηγαίνει το μυαλό σου στο κακό, θα δεις ότι ο Στέφανος είναι δυνατός. Ο,τι και να του έχει συμβεί θα τα βγάλει πέρα», λέει στον άντρα που αγαπά, αλλά εκείνος έχει χάσει τις ελπίδες του και δεν ξέρει τι να υποθέσει.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος έχει καταλήξει τραυματισμένος στο σπίτι της Ανθής (Στεφανία Γκουρνέλου), μιας νεαρής νοσοκόμας που τον περιθάλπει. Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Χάρης θα της κάνει πρόταση γάμου και προσπαθεί να τον αποφύγει.

Τι θα δούμε αύριο 1/2

Επεισόδιο 161

Ο Νικόλας, με αφορμή την εξαφάνιση του Στέφανου, προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Γεράσιμο, αλλά εκείνος παραμένει τυπικός απέναντί του. Ο Πέτρος κανονίζει με τον προπονητή του να γραφτεί σε έναν όμιλο στην Αθήνα, προκειμένου η Κλειώ να έχει ένα κίνητρο να περάσει τις εξετάσεις της και να πάει μαζί του. «Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να είμαι μαζί της. Δεν θέλω να μείνω πίσω», του εξηγεί.

Ο Γεράσιμος ενημερώνει την Κάτια ότι βρέθηκε αγοραστής για το σπίτι τους.Ο Ευθύμης, με τη βοήθεια του Τίμου και της Φωτεινής, προσπαθεί να παγιδεύσει τη Λίζα, προκειμένου να παραδεχτεί όλα όσα ξέρει. Αλλά και ο Μιχάλης έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο γραφείο του…