Η δική μας οικογένεια (31/1): Ο Μιχάλης κι η Μυρτώ βγαίνουν για ρομαντικό δείπνο - Θα σωθεί ο γάμος τους

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (31/1): Ο Μιχάλης κι η Μυρτώ βγαίνουν για ρομαντικό δείπνο - Θα σωθεί ο γάμος τους

Ο κακός χαμός στην καθημερινή και οικογενειακή σειρά του Open, «Η δική μας οικογένεια» με τα νέα επεισόδια, μία η "καταδρομική" στο γραφείο του Δημήτρη, μια τώρα τα ρομάντικα δείπνα...

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), ήρθε η μέρα του αγώνα Μότο Κρος, πάνω στον οποίο βασίζεται και η τύχη της εταιρείας αλλά και της ομάδας. Οι ανταγωνιστές απο τη Λάγιος Μότορς εκβιάζουν τον Ορέστη απαιτώντας να χάσει τον αγώνα για να μην κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες του Σέργιου που έχουν στην κατοχή τους, κι εκείνος θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη του να κερδίζει και στον έpωτα του για τη Νεφέλη.

Στην εταιρεία η τράπεζα έρχεται για έναν ακόμα έλεγχο και η Ειρήνη προσπαθεί να απασχολήσει τη Σιώζου, την υπεύθυνη της τράπεζας, ελπίζοντας ότι το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα κοστίσει όλους τους χορηγούς της DavMak. H Aγγελική δέχεται επείγον τηλεφώνημα απο τη Νεφέλη να τρέξει επειγόντως στην πίστα, ενώ ο εpωτας Νεφέλη-Ορέστη θα δεχτεί το μεγαλύτερο του πλήγμα μέχρι τώρα.

Αναλυτικά οι σημερινές 31/1 εξελίξεις για την σειρά «Η δική μας οικογένεια»

Επεισόδιο 82

Ο Δημήτρης μιλάει με τα παιδιά για να λυθεί το θέμα της οικογενειακής φωτογραφίας που δεν περιέχει την Ειρήνη, και τους ζητάει να προσπαθήσουν να την βάλουν στην οικογένεια, όμως η Ισμήνη έχει αντίθετη άποψη. Αντίστοιχα ο Δημήτρης ζητάει κι απο την Ειρήνη να κάνει περισσότερες προσπάθειες με τα παιδιά.

Η Αγγελική βλέπει τον πατέρας της για πρώτη φορά από τότε που βγήκε απο το νοσοκομείο και του ζητάει να μην προσπαθήσει να βρει τη Νεφέλη. Ο Μιχάλης κι η Μυρτώ βγαίνουν για ρομαντικό δείπνο στα πλαίσια των προσπαθειών τους να σώσουν τον γάμο τους, η κατάσταση θα δυσκολέψει όμως όταν στο εστιατόριο εμφανιστούν ο Παύλος με την Αλεξάνδρα και το εpωτικό τρίγωνο Μυρτώ-Παύλος-Μιχάλης ξαναέρθει στην επιφάνεια.

Τι θα δούμε αύριο Τετάρτη 1/2

Επεισόδιο 83

Η Αγγελική αποφασίζει να ερευνήσει το μυστήριο γύρω από το κουτί-γρίφος και το ποιος το άφησε στο σπίτι. Το δημοσιογραφικό της ένστικτο μυρίζεται ότι μια μεγαλύτερη, βαθύτερη και πιο σκοτεινή ιστορία ίσως κρύβεται πίσω απο τα φαινομενικά ασήμαντα πράγματα που συμβαίνουν στο σπίτι των Μακρήδων.

Ο Μιχάλης ζητάει τη βοήθεια του Παύλου για να καταλάβει τη Μυρτώ καλύτερα και να προσπαθήσει να σώσει τον γάμο του, κι ο Παύλος αποφασίζει να βοηθήσει τον αντίπαλο του για την καρδιά της Μυρτώς, για να γίνει ο αγώνας πιο δίκαιος. Η Νεφέλη συναντιέται με τον Ορέστη όμως εκείνος αρνείται να της εξηγήσει τους λόγους που τον έκαναν να φύγει απο την DavMak και να πάει να γίνει πρώτος οδηγός στη Λάγιος.