Σασμός (1/2): Ο Παύλος χτυπάει τον Αστέρη - Η σκηνή που θα εξοργίσει τους τηλεθεατές

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (1/2): Ο Παύλος χτυπάει τον Αστέρη - Η σκηνή που θα εξοργίσει τους τηλεθεατές

Άκρως καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός μετά την ανακάλυψη του Παύλου πως η Αργυρώ είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη και μάλιστα έχουν σχέση. Σήμερα 1/2 θα έρθουν τα πάνω κάτω.

O Παύλος θα συναντηθεί με τον Αστέρη και θα τον χτυπήσει, ενώ ο Βαγγέλης θα γίνει έξαλλος με τον αδερφό του, καθώς ο Σταύρος βάζει σε κίνδυνο το παιδί του.

Οι σημερινές 1/2 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Η αλήθεια για τη σχέση Αργυρώς και Αστέρη είναι πια στο φως. Και ο Παύλος αυτή τη φορά δεν θα κάνει πίσω. Η βεντέτα… ξαναρχίζει. Ολο το χωριό είναι αναστατωμένο καθώς περιμένουν τη μεγάλη μπόρα να ξεσπάσει. Η Καλλιόπη ετοιμάζεται για ν’ αντιμετωπίσει τον εχθρό. Ο Μανόλης υποφέρει ακόμα για τη Νάντια, ενώ η Θοδώρα ξεκαθαρίζει τα όριά της στη σχέση της με τον Λευτέρη. Ο Ευθύμης ψάχνει το γράμμα, ενώ ο Τόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Στέλλα. Ο Λευτέρης με τον Πάνο παραμονεύουν και αυτοί να πιάσουν τον Τόλη.

Διαβάστε περισσότερα: «Τα φονικά θα συνεχίσουν να γίνονται! Ανάμεσα στις 2 οικογένειες...» - Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Τι θα δούμε αύριο Πέμπτη 2/2

Αλλά κανείς τελικά δεν τα καταφέρνει. Εκείνος αντίθετα, βρίσκεται με την πρώτη ευκαιρία με τον αγαπημένο του φίλο και μοιράζονται τα νέα τους μετά από καιρό. Οταν η κουβέντα πηγαίνει στον Μαθιό, ο Τόλης νιώθει να ιδρώνει. Παρόλο που έχει αποφασίσει να μιλήσει, ένας κόμπος τού στέκεται στον λαιμό. Τα ξαδέλφια της Μαρίνας καταφθάνουν, κατόπιν εντολής του Παύλου, όπως και τα ανίψια της Καλλιόπης.

Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται για ν’ αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει. Παράλληλα, ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη, που επεμβαίνει για να σώσει τον Τόλη, πράγμα που δημιουργεί υποψίες στον Ευθύμη. Η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον Παύλο και πηγαίνει να τον βρει.