Έρωτας Φυγάς (1/2): «Το πιστόλι σου ή εγώ» - Το τελεσίγραφο της Ευγενίας στον Μάρκο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (1/2): «Το πιστόλι σου ή εγώ» - Το τελεσίγραφο της Ευγενίας στον Μάρκο

Τρίτη (1/2) σήμερα και η δραματική σειρά του Open, «Έρωτας Φυγάς» έρχεται με ένα ακόμη πιο αποκαλυπτικό και επικίνδυνο επεισόδιο, με τους τηλεθεατές να περιμένουν με ανυπομονησία.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), η Στέλλα θα πει ψέματα στη Μαργέτα για να καλύψει την Αλεξάνδρα, κάτι που θα προκαλέσει στη δεύτερη ερωτήματα. Ο Μάρκος μαθαίνει απ’ τον Φίλιππο, πως ο άνθρωπος που πήγε να σκοτώσει τον Στέφανο, εκτελούσε εντολές απ’ τον Δεμερτζή. Θολώνει κι αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Η Ευγενία, που δεν αντέχει άλλο πια αυτό που γίνεται, του δίνει τελεσίγραφο. Παράλληλα, η υγεία του Στέφανου θα κλονιστεί σοβαρά ενώ μοιραία οι δυο άντρες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι.

Αναλυτικά οι σημερινές 1/2 εξελίξεις για την σειρά «Έρωτας Φυγάς»

Επεισόδιο 87

Η Ευγενία δίνει τελεσίγραφο στον Μάρκο: Το πιστόλι σου ή εγώ. Η Γεωργία με τη σειρά της κάνει δύσκολη τη ζωή της Στέλλας. Προσπαθεί μάλιστα να πιάσει στα πράσα τον Στρατή, όμως εκείνος την παγιδεύει! Στο μεταξύ η Αλεξάνδρα επικοινωνεί με τον Μάρκο κι εκείνος της ζητά να μην τον ξαναενοχλήσει, ενώ ο Νικόλας ζητάει βοήθεια από τον Στέφανο, αλλά απογοητεύεται από την αντίδρασή του.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η χωροφυλακή ανακαλύπτει το πτώμα του Μήτσου την ώρα που ο Σπύρος είναι στο σπίτι της Μαργέτας έτοιμος να ξεκινήσει τη συνέντευξή τους. Ο Ιάσονας με τη σειρά του ζητάει τη βοήθεια της Αλεξάνδρας για να τα βρουν με τον Φίλιππο και τη Δήμητρα. Αποτυγχάνουν αλλά αυτό θα τους ενώσει.

Τι θα δούμε αύριο Πέμπτη 2/2

Επεισόδιο 88

Ο Σπύρος παίρνει συνέντευξη από τη Μαργέτα για την εποχή της Κατοχής, χωρίς να καταφέρει να εκμαιεύσει πληροφορίες για την οικογένεια Δεμερτζή. Η Ελπίδα λαμβάνει εξώδικο με το οποίο της ζητάει ο Ιάσονας και η Μαργέτα όλα τα λεφτά, που της έχουν δώσει κατά καιρούς, πίσω.

Ετσι εκείνη στρέφεται στον Μάρκο για βοήθεια. Παράλληλα οι εργάτες του Δεμερτζή τσακώνονται άσχημα με τους εργάτες του Μάρκου για το ποιοι από τους δύο θα μείνουν στα καταλύματα, ενώ ο Κωστάκης προσπαθεί να πείσει τον Ιάσονα να φύγουν εκδρομή. Στο μεταξύ η Γεωργία ορμάει να ξεμαλλιάσει τη Στέλλα που φλερτάρει με τον Στρατή. «Ελα εδώ μωρή, που πας να μου φας τον άντρα, ξεδιάντροπη», της φωνάζει αλλά τη σταματάει η Μαργέτα.

Η Αλεξάνδρα πάλι αγοράζει καινούρια κούνια για το μωρό και παρακαλεί τη Μαργέτα να τη λυπηθεί και να τη βοηθήσει να πάρει ξανά το παιδί της πίσω.