Σασμός: «Μείνει μακριά από την γυναίκα μου» - Το μυστικό που ενώνει Δημήτρη και Παύλο

Σούπερ αποκλειστικό για την συνέχεια της σειράς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Μείνει μακριά από την γυναίκα μου» - Το μυστικό που ενώνει Δημήτρη και Παύλο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TiViSirial, ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Βασανιστικά περνούν οι ώρες για τον Δημήτρη από τη στιγμή που η Αιμιλία τού ανακοίνωσε πως θέλει να πάρουν διαζύγιο. Μετά από ώριμη σκέψη επιστρέφει στην Ανω Ποριά, έτοιμος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Απαρηγόρητος φαίνεται να είναι ο Δημήτρης μετά την απόφαση της Αιμιλίας να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ενώ λοιπόν αρχικά της έδωσε λίγο χρόνο να το σκεφτεί, τελικά, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, θα αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Και πώς θα γίνει αυτό; Πηγαίνοντας ο ίδιος στην Κρήτη για να υπερασπιστεί τη σχέση τους. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, δεν θα είναι εκείνη η πρώτη που θα επιδιώξει να αντικρίσει σαν φτάσει στο χωριό αλλά ο Παύλος.

Διαβάστε επίσης: Μόλις έγινε γνωστό: Σταματούν τα γυρίσματα του Σασμού - Η ανακοίνωση του Ορφέα Αυγουστίδη

«Μείνε μακριά από τη γυναίκα μου. Αν νομίζεις ότι θα παραδώσω τόσο εύκολα τα όπλα και θα την αφήσω στα χέρια σου, γελιέσαι. Πιο εύκολα παραδίδω εσένα στην αστυνομία», του ξεκαθαρίζει και ενώ αρχικά ο Παύλος εκπλήσσεται, στη συνέχεια καταλαβαίνει πολύ καλά τι εννοεί ο παλιός κολλητός του. Ο Δημήτρης είναι από τα λίγα άτομα που γνωρίζουν ότι ο Παύλος ήταν αυτός που έδωσε διαταγή, όταν ο Βασίλης Σταματάκης ήταν στη φυλακή, να τον σκοτώσουν. Κάνει ένα βήμα πίσω και σκέφτεται τι λέξεις πρέπει να χρησιμοποιήσει για να ηρεμήσει τον Δημήτρη. «Είμαι σίγουρος πως δεν θα μιλούσες ποτέ σε κανέναν για το παρελθόν μας. Η σχέση μου με τη γυναίκα μου δεν χρειάζεται να δημιουργήσει νέες βεντέτες», θα του απαντήσει τελικά και ο Δημήτρης θα τον ενημερώσει πως δεν είναι πια γυναίκα του. «Και θα δούμε αν αποκτήσει ξανά αυτόν τον τίτλο». Οι δυο τους χωρίζονται ήσυχα.

Παπα-Μιχάλης και Αντώνης σε πανικό στον Σασμό

Σασμός το μυστικό που ενώνει Δημήτρη και Παύλο

Η μεταξύ τους διένεξη γίνεται γνωστή σε όλη την παρέα. Ο Ευθύμης προειδοποιεί τον Παύλο πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα πρέπει να φύγουν οι Βρουλάκηδες από το νησί, ενώ ο παπα-Μιχάλης και ο Αντώνης αποφασίζουν να μιλήσουν και στους δύο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. «Εχετε τρελαθεί; Θέλετε να γίνει πόλεμος στο χωριό; Αντιλαμβάνεστε τι θα γίνει αν η Καλλιόπη μάθει πως εσύ Παύλο έδωσες την εντολή θανάτου για τον άντρα της; Η βεντέτα θα αναζωπυρωθεί και δεν θα μείνει κανείς όρθιος», τους εξηγεί ο Αντώνης και ο παπάς συνεχίζει: «Το θέμα σταματάει εδώ. Λύστε τα προσωπικά σας με άλλον τρόπο. Δεν θα γίνει η Αιμιλία η αφορμή για νέο αιματοκύλισμα. Δεν θα το αντέξει το ίδιο το χωριό!». Δημήτρης και Παύλος φεύγουν από το μέρος συνάντησης σκεφτικοί και χωρίς να ανταλλάξουν περαιτέρω κουβέντες. Μάλλον και οι δύο ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Νικηφόρος και Νάντια κάνουν τεστ DNA

Μη μπορώντας να νικήσει τον έρωτα που νιώθει ο Νικηφόρος για τη Νάντια και ενώ διατηρεί τις επιφυλάξεις του για το αν είναι όντως αδέλφια, την πείθει να κάνουν τεστ DNA. Η Βασιλική γίνεται έξαλλη καθώς θεωρεί τελείως περιττή τη διαδικασία, όμως τα δύο παιδιά θέλουν να σιγουρευτούν πριν εγκαταλείψουν την ιδέα να είναι μαζί στο μέλλον. Θετικός με την απόφασή τους θα φανεί πως είναι ο Μαθιός και μάλιστα θα θελήσει να μιλήσει στη γυναίκα του. Στο μεταξύ, η Νάντια απολαμβάνει την οικογενειακή θαλπωρή που της προσφέρει η διαμονή της στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής.