Η δική μας οικογένεια (1/2): Ο Μιχάλης ζητάει τη βοήθεια του Παύλου - Πως είναι μπλεγμένη η Μυρτώ σε αυτό

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (1/2): Ο Μιχάλης ζητάει τη βοήθεια του Παύλου - Πως είναι μπλεγμένη η Μυρτώ σε αυτό

Τετάρτη (1/2) σήμερα και η κωμική και οικογενειακή σειρά του Open, «Η δική μας οικογένεια» είναι εδώ με ένα ακόμη πολύ δυνατό επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε χθες), ο Δημήτρης μιλάει με τα παιδιά για να λυθεί το θέμα της οικογενειακής φωτογραφίας που δεν περιέχει την Ειρήνη, και τους ζητάει να προσπαθήσουν να την βάλουν στην οικογένεια, όμως η Ισμήνη έχει αντίθετη άποψη. Αντίστοιχα ο Δημήτρης ζητάει κι απο την Ειρήνη να κάνει περισσότερες προσπάθειες με τα παιδιά.

Η Αγγελική βλέπει τον πατέρας της για πρώτη φορά από τότε που βγήκε απο το νοσοκομείο και του ζητάει να μην προσπαθήσει να βρει τη Νεφέλη. Ο Μιχάλης κι η Μυρτώ βγαίνουν για ρομαντικό δείπνο στα πλαίσια των προσπαθειών τους να σώσουν τον γάμο τους, η κατάσταση θα δυσκολέψει όμως όταν στο εστιατόριο εμφανιστούν ο Παύλος με την Αλεξάνδρα και το εpωτικό τρίγωνο Μυρτώ-Παύλος-Μιχάλης ξαναέρθει στην επιφάνεια.

Αναλυτικά οι σημερινές 1/2 εξελίξεις για την σειρά «Η δική μας οικογένεια»

Επεισόδιο 83

Η Αγγελική αποφασίζει να ερευνήσει το μυστήριο γύρω από το κουτί-γρίφος και το ποιος το άφησε στο σπίτι. Το δημοσιογραφικό της ένστικτο μυρίζεται ότι μια μεγαλύτερη, βαθύτερη και πιο σκοτεινή ιστορία ίσως κρύβεται πίσω απο τα φαινομενικά ασήμαντα πράγματα που συμβαίνουν στο σπίτι των Μακρήδων.

Ο Μιχάλης ζητάει τη βοήθεια του Παύλου για να καταλάβει τη Μυρτώ καλύτερα και να προσπαθήσει να σώσει τον γάμο του, κι ο Παύλος αποφασίζει να βοηθήσει τον αντίπαλο του για την καρδιά της Μυρτώς, για να γίνει ο αγώνας πιο δίκαιος. Η Νεφέλη συναντιέται με τον Ορέστη όμως εκείνος αρνείται να της εξηγήσει τους λόγους που τον έκαναν να φύγει απο την DavMak και να πάει να γίνει πρώτος οδηγός στη Λάγιος.

Τι θα δούμε αύριο Πέμπτη

Επεισόδιο 84

Η Αθηνά μπλέκει σε καυγά στο σχολείο και γυρίζει σπίτι με μαυρισμένο μάτι, και η Αγγελική κι η Ευδοκία ζητάνε τη βοήθεια του Δημήτρη για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα bullying που αντιμετωπίζει το παιδί στο σχολείο.

Η Αγγελική ανησυχεί απο την απόφαση του πατέρα της να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές που έρχονται, εξαιτίας της πρόσφατης καρδιακής ανακοπής που υπέστη. Ενώνει τις δυνάμεις της με τη Μυρτώ για να τον πείσουν να αγνοήσει τις πιέσεις και τη μεγαλομανία της Μάρθας και να εγκαταλείψει τις πολιτικές του φιλοδοξίες.

Η Ειρήνη ζητάει απο τον Δημήτρη να τη βοηθήσει να ενισχύσει τη θέση της στην εταιρεία, και συγκεκριμένα να ζητήσει απο τον Παύλο να πάει για συνάντηση στο γραφείο της, ο Παύλος όμως δεν θα φανεί συνεργάσιμος ταλαιπωρώντας και την Ειρήνη και τον αδελφό του.