Αυτή η νύχτα μένει (3/2): Θα ανατριχιάσουν όλοι - Ο Μίλτος συλλαμβάνεται για τον βιασμό της Μυρτώς

Η συγκλονιστική σκηνή που θα προβληθεί απόψε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (3/2): Θα ανατριχιάσουν όλοι - Ο Μίλτος συλλαμβάνεται για τον βιασμό της Μυρτώς

Άλλο ένα καθηλωτικό επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, θα προβληθεί απόψε (δείτε εδώ τις σκέψεις του καναλιού για το μέλλον του σίριαλ), Παρασκευή 3/2 το βράδυ και αφού η Μυρτώ βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά της Νίτσας και της Διαμάντως και αποφάσισε να πραγματοποιήσει καταγγελία εις βάρος του Μίλτου, ο ίδιος θα οδηγηθεί στην φυλακή και η σκηνή αυτή θα ανατριχιάσει.

Όλα όσα θα δούμε την Παρασκευή 3/2 στο "Αυτή η νύχτα μένει"

Η σύλληψη του Μίλτου αναγκάζει τον Στέλιο να προσπέσει στον Χρήστο που, για να αποφασίσει, προσμετρά κόστος και κέρδος. Η μέρα του γάμου του Τάσου φθάνει και ο Γιώργης ζητά από τη Νίτσα να τον συνοδεύσει: «Θέλεις να με συνοδεύσεις στον γάμο του ανιψιού μου;», τη ρωτάει και εκείνη εκπλήσσεται: «Εγώ; Είσαι σίγουρος; Τι θα πουν οι δικοί σου;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Βρε, τι σε νοιάζει τι θα πουν; Δεν μου καίγεται καρφάκι.

Εμένα θα με νοιάζει που θα είσαι εσύ στο πλευρό μου. Λοιπόν τι λες; Θα το κάνεις;» και εκείνη δέχεται, ενώ ο αναστατωμένος Τάσος αποκαλύπτει την παράφορη συνάντησή του με την άγνωστη γυναίκα στο «Ονειρο». Η Ζέτα παρατηρεί τις παράξενες αντιδράσεις της Νίτσας μετά την τελευταία νύχτα, την ώρα που η Βρεττώ αγωνίζεται να κατευνάσει τις εντάσεις μέσα στο σπίτι και το μένος του Χρήστου για τον Βαρδάρη: «Σταμάτα πια με αυτή την ιστορία! Δεν βλέπεις ότι μόνο κακό προκαλεί; Φτάνει πια! Απομακρύνεις τα παιδιά σου, Χρήστο, δεν κερδίζεις τίποτα με όσα προσπαθείς να κάνεις». Η τελευταία κίνηση του Παπαδόπουλου φαίνεται πως πια δένει χειροπόδαρα τον Στρατή.

Η αποκάλυψη της Αναστασίας Τσιλιμπίου για την σκηνή του βιασμού

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 27/1 η Αναστασία Τσιλιμπίου. Η καλλονή ηθοποιός φέτος συμμετέχει στη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» για αυτό και μίλησε για τα φώτα της δημοσιότητας, που μπήκαν πολύ νωρίς στη ζωή της, αλλά και την εμπειρία της από τον χώρο της υποκριτικής.

Φυσικά, κατά την διάρκεια της συζήτησης, ρωτήθηκε για την επίμαχη σκηνή του βιασμού που γύρισε στη σειρά του ALPHA. Συγκεκριμένα, ο Μίλτος, στο επεισόδιο της Παρασκευής 20/1, πλησίασε την Μυρτώ δήθεν για να την βοηθήσει, αλλά εν τέλει της την έπεσε και προσπάθησε να την βιάσει μέσα στο αμάξι του. Εκείνη κατάφερε να βγει από αυτό, αλλά εκείνος την κυνήγησε και εν τέλει κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε. Η εικόνα της νεαρής να κλαίει και να φωνάζει, τους άφησε όλους άναυδους.

«Τους γονείς μου τους είχα δίπλα μου από μικρή και με βοήθησε αυτό σίγουρα να μην… ξεφύγω. Ήμουν πολύ χαμηλών τόνων στο σχολείο, δεν έδινα δικαίωμα και είχα φυσιολογικό περίγυρο. Μετά όταν τελείωσε το σχολείο, αρχίσαμε να συζητάμε για αυτό. Για τη Μυρτώ είναι ένα τεράστιο σοκ. Δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί, κλείνεται στον εαυτό της και τους διώχνει όλους από γύρω της. Ευτυχώς χθες άνοιξε την καρδιά της.

Σαν Αναστασία ό,τι και να πω δε μπορώ να φτάσω αυτό που θα βιώσει ένα θύμα στ’ αλήθεια. Εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς, έχω τους συναδέλφους μου να με βοηθάνε σε αυτό. Εγώ γυρίζοντας αυτή τη σκηνή ψυχοπλακώθηκα και στεναχωρήθηκα. Σκεφτείτε πόσο άσχημο θα είναι για έναν άνθρωπο που πραγματικά το βιώνει αυτό.

Ήταν όλες οι σκηνές ιδιαίτερα δυνατές και δυσάρεστες και μάλιστα μου αρέσει που προβάλλονται αυτά και μιλάμε για αυτά. Όσο έψαξα κι έκανα έρευνα για τον ρόλο, είναι τόσα πολλά τα θύματα, είναι 237.000 τον χρόνο, σχεδόν ένα κάθε δύο λεπτά. Κι αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ μικρός», είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία Τσιλιμπίου.