Η δική μας οικογένεια (3/2): Ηρθε η ώρα για μια ακόμα οικογενειακή εξόρμηση - Ο τσακωμός της Σταυρούλας για τα μάτια του Δημήτρη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (3/2): Ηρθε η ώρα για μια ακόμα οικογενειακή εξόρμηση - Ο τσακωμός της Σταυρούλας για τα μάτια του Δημήτρη

Καταιγιστικές οι σημερινές (3/2) εξελίξεις για την σειρά του OPEN, «Η δική μας οικογένεια» που θα μας καθηλώσει στον καναπέ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση), η Αθηνά μπλέκει σε καυγά στο σχολείο και γυρίζει σπίτι με μαυρισμένο μάτι, και η Αγγελική κι η Ευδοκία ζητάνε τη βοήθεια του Δημήτρη για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα bullying που αντιμετωπίζει το παιδί στο σχολείο.

Η Αγγελική ανησυχεί απο την απόφαση του πατέρα της να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές που έρχονται, εξαιτίας της πρόσφατης καρδιακής ανακοπής που υπέστη. Ενώνει τις δυνάμεις της με τη Μυρτώ για να τον πείσουν να αγνοήσει τις πιέσεις και τη μεγαλομανία της Μάρθας και να εγκαταλείψει τις πολιτικές του φιλοδοξίες.

Η Ειρήνη ζητάει απο τον Δημήτρη να τη βοηθήσει να ενισχύσει τη θέση της στην εταιρεία, και συγκεκριμένα να ζητήσει απο τον Παύλο να πάει για συνάντηση στο γραφείο της, ο Παύλος όμως δεν θα φανεί συνεργάσιμος ταλαιπωρώντας και την Ειρήνη και τον αδελφό του.

Αναλυτικά οι σημερινές (3/2) εξελίξεις για την σειρά «Η δική μας οικογένεια»

Επεισόδιο 85

Ηρθε η ώρα για μια ακόμα οικογενειακή εξόρμηση, αυτή τη φορά και με την Ειρήνη. Στόχος της οικογένειας είναι να περάσουν όμορφα και να βγάλουν μια ακόμα φωτογραφία, που αυτή τη φορά θα περιέχει και την Ειρήνη. Οταν όμως τα παιδιά καλέσουν στην οικογενειακή εξόρμηση και τη Σταυρούλα, οι δυο γυναίκες θα βρεθούν για άλλη μια φορά αντιμέτωπες για την καρδιά του Δημήτρη.