Παράδεισος των κυριών: «Πες μου σε παρακαλώ, ο Ντίνος είναι καλά;» - Εξελίξεις σοκ από την Δευτέρα 6/2

Οι εξελίξεις 6 έως 10/2 στην σειρά του ALPHΑ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των κυριών: «Πες μου σε παρακαλώ, ο Ντίνος είναι καλά;» - Εξελίξεις σοκ από την Δευτέρα 6/2

Έχουμε τις εβδομαδιαίες εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς, Παράδεισος των κυριών. Η Λιζέτα καταφέρνει να βάλει στη ζωή τού Ντίνου τη μικρή Ειρήνη και παράλληλα καταστρώνει νέο σχέδιο για να πάρει κοντά της τον Ντίνο. Ο Αγης εμφανίζεται σώος και αβλαβής, ενώ η Βικτώρια, που ήξερε από την αρχή πού είναι ο Αγης, στριμώχνεται άγρια από την οικογένεια αλλά και από άλλους που δεν το περίμενε.

Οι εξελίξεις 6 έως 10/2 στην σειρά του ALPHΑ, Παράδεισος των κυρών

Δευτέρα 6/2

Η αγωνία για τον Αγη κορυφώνεται και η Πολυξένη βυθίζεται στις ενοχές της. Ο Ντίνος και η Ματούλα αιφνιδιάζουν τη Βικτώρια, ενώ εκείνη βρίσκεται σε μια κατάσταση μέσα στην οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανέναν με τον γνωστό της δυναμισμό. Ο Χριστόφορος ζητάει εξηγήσεις από τη Βικτώρια, σύντομα όμως κάποιος άλλος θα ζητήσει εξηγήσεις από εκείνον, καθώς η Ντέπυ του τηλεφωνεί και του κάνει ζήλιες μπροστά στη Βικτώρια αλλά και την Αμαλία.

Τα πάντα ανατρέπονται στη ζωή του Πάρη και ο Μάρκος έρχεται για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση με την Πιπίτσα, η οποία δείχνει αυτή τη φορά αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να μην αφήσει τον Μάρκο να φύγει από τον γάμο τους. Στο μεταξύ η Σύρμω περνάει από ανάκριση τον Πασχάλη: «Ή θα μου πεις πού βρήκες τόσα λεφτά ή θα σε θάψω εδώ μέσα», του φωνάζει, αλλά και ο Ντίνος με τη Μιράντα κάνουν μια σημαντική έρευνα.

Την ίδια στιγμή ο Αποστόλης ψάχνει να βρει μια γυναίκα από το παρελθόν, ενώ η μητέρα του Ντίνου καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή του γιου της και μιλάει με τη Ζηνοβία: «Πες μου σε παρακαλώ, ο Ντίνος είναι καλά; Δεν επικοινωνεί καθόλου μαζί μου», ανησυχεί και η Ζηνοβία κάνει την γκάφα: «Καλά είναι αλλά έχει έρθει και η γυναίκα του η Λιζέτα με την κόρη του και καταλαβαίνεις», της λέει.

Διαβάστε επίσης: Τα πάνω κάτω στον Παράδεισο των Κυριών: «Η Μιράντα έχει...» - Αποκλειστική αποκάλυψη!

Τρίτη 7/2

Τα άσχημα νέα για τον Αγη διαλύουν τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια. Οι ελπίδες όλο και λιγοστεύουν και οι δυο τους μοιάζουν ανίκανοι να το διαχειριστούν. Στο μεταξύ η μητέρα του Ντίνου πιέζει τη Ζηνοβία να της πει όλη την αλήθεια για το τι συμβαίνει με το παιδί της, ενώ η Μιράντα δεν αντέχει το βάρος του θανάτου του Τάκη, οι τύψεις της την τρώνε και εκφράζει για ακόμη μια φορά στον Σωτήρη την ανησυχία της για την ψευδή κατάθεση. Η Ολγα προσπαθώντας για ακόμη μια φορά να βοηθήσει, βρίσκεται απολογούμενη για τις επιλογές της. Ο Πασχάλης στριμώχνεται άσχημα από τη Σύρμω, η οποία απαιτεί να μάθει πού βρήκε τόσα χρήματα. Θα καταφέρει να την ξεγελάσει ή θα της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη Λιζέτα και τη μικρή Ειρήνη;

Παράδεισος των κυριών εβδομαδιαίες εξελίξεις

Πέμπτη 8/2

Ο Χριστόφορος ψάχνει την αλήθεια για τη Βικτώρια και αναζητά απαντήσεις σε μέρη που υπό άλλες συνθήκες δεν θα πήγαινε ποτέ. Η Λιζέτα χειρίζεται συναισθηματικά τον Ντίνο και του κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη: «O πατέρας μου σου έχει γράψει όλη του την περιουσία και τις επιχειρήσεις του. Πάμε να φύγουμε μαζί στην Αμερική και θα έχεις τα πάντα. Θα μπορείς να αγοράσεις ό,τι θέλεις, όχι μόνο τον Παράδεισο», του τονίζει, αλλά ο Ντίνος είναι ανένδοτος: «Λιζέτα, δεν μ’ ενδιαφέρουν τα λεφτά και η κληρονομιά του πατέρα σου», της απαντάει.

Ο Πάρης πιάνει το τιμόνι του Παραδείσου ως νέος ιδιοκτήτης, αλλά τίποτα δεν πηγαίνει όπως θα ήθελε. Η πραγματικότητα για ακόμα μια φορά οδηγεί την Αμαλία σε κατάρρευση και η στάση του Χριστόφορου φέρνει μεγάλη ανησυχία στην Ντέπυ, η οποία ζητάει συμβουλές από κάποια που εμπιστεύεται, ενώ δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα που γεννάει πολλά ερωτηματικά.

Η Βικτώρια την παίρνει τηλέφωνο αλλά δεν της μιλάει και η Ντέπυ νομίζοντας ότι είναι ο Χριστόφορος απαντάει: «Μωρό μου, εσύ; Χριστόφορε; Αγάπη μου, εσύ είσαι; Γιατί δεν σε ακούω;», λέει και η Βικτώρια πλέον είναι σίγουρη για τη σχέση τους. Την ίδια ώρα η Ζαχαρούλα αναλαμβάνει να προστατέψει τη Γεωργία και να την προσέχει για να μην κάνει πάλι κάτι κακό, ενώ ο Σωτήρης ανακρίνει τον Θανάση. Ο Αποστόλης για μια ακόμα φορά μιλάει άσχημα στον Πάρη και μπροστά σε όλους στο ζαχαροπλαστείο τον κάνει ρεζίλι, αλλά η απάντησή του έρχεται από τη Σύρμω, η οποία μόλις πάει να σηκώσει το χέρι του πάνω στον Πάρη, εκείνη σηκώνει το χέρι της και του ρίχνει ένα χαστούκι: «Για να μάθεις να μιλάς καλύτερα στον γιο σου», του λέει αγανακτισμένη.

Πέμπτη 9/2

Ο καβγάς έξω από το ζαχαροπλαστείο ταράζει τους εργαζομένους του Παραδείσου οι οποίοι σπεύδουν για βοήθεια. Ενώ οι οικείοι του Αγη βρίσκονται σε απόγνωση, ο Χριστόφορος πλησιάζει όλο και πιο κοντά στα ίχνη του γιου του. Τελικά ανακαλύπτει ότι ο Αγης όχι μόνο ήταν στο σπίτι της Δάφνης, αλλά και ότι η Βικτώρια το ήξερε από την αρχή, κάτι που τον κάνει έξαλλο: «Φύγε, δεν θέλω να σε βλέπω μπροστά μου. Ηξερες τα πάντα από την αρχή και με άφησες να λιώνω από την αγωνία, μόνο και μόνο για να με έχεις από κοντά», της λέει.

Την ίδια στιγμή ο Πάρης παλεύει να σταθεί το ύψος του, παρά την ταπείνωση που δέχεται από τον Αποστόλη, όμως λίγο οι παλιές έχθρες, λίγο η τεταμένη σχέση του με την Αμαλία, δεν του επιτρέπουν να κάνει το ξεκίνημα που θα ήθελε στη νέα του δουλειά. Στο μεταξύ η Λιζέτα έχει πάει στο γραφείο της Βικτώριας, αλλά η Βικτώρια λείπει. Περιμένοντάς τη χτυπάει το τηλέφωνό της και το σηκώνει η Λιζέτα, όπου στην άλλη γραμμή είναι ο Ζήσης που λέει: «Αν δεν μου δώσεις τα υπόλοιπα χρήματα που μου χρωστάς, θα βγάλω στη φόρα όλες τις βρομιές σο, για τις αγοραπωλησίες των παιδιών, τις ψεύτικες δωρεές και τους φόνους». Ετσι η Λιζέτα μαθαίνει εντελώς απροσδόκητα ένα ένοχο μυστικό της Βικτώριας.

Παρασκευή 10/2

Ο Αγης, πιο μόνος του από ποτέ, ψάχνει να βρει κάποιο στήριγμα στο πιο ανέλπιστο μέρος. Επειδή όμως ντρέπεται να εμφανιστεί στον Παράδεισο και στη Γεωργία, καμουφλάρεται και πηγαίνει στη δουλειά της για να την παρακολουθήσει, αλλά τον βλέπει ο Πασχάλης. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος περνάει χρόνο με τη Μιράντα και την Ειρηνούλα προσπαθώντας να τις φέρει πιο κοντά.

Στο μεταξύ ο Χριστόφορος μετά απ’ όλα αυτά που έγιναν με τον Αγη, υπόσχεται να σταματήσει να λέει ψέματα στα παιδιά του. Ωστόσο δεν είναι σίγουρος ότι μπορεί να τηρήσει την υπόσχεσή του καθώς φοβάται τις συνέπειες από την αλήθεια. Η Αμαλία επιβεβαιώνοντας τις υποψίες της για την οικογένειά της, παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της. Μια καινούρια πληροφορία σε σχέση με τη Βικτώρια φτάνει στα αυτιά της Λιζέτας δίνοντάς της το πάνω χέρι. Ο Πασχάλης σε αδιέξοδο για ακόμη μια φορά, ψάχνει να βρει τις ισορροπίες. Θα καταφέρει να ικανοποιήσει τον πατέρα της Τζένης και ταυτόχρονα να μη στενοχωρήσει τη μητέρα του;