Παράδεισος των Κυριών (3/2): «Δεν θα μας κάνεις εσύ κουμάντο εδώ μέσα» - Η καθηλωτική σκηνή μεταξύ Αποστόλη και Αμαλίας

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Alpha

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παράδεισος των Κυριών (3/2): «Δεν θα μας κάνεις εσύ κουμάντο εδώ μέσα» - Η καθηλωτική σκηνή μεταξύ Αποστόλη και Αμαλίας

Παρασκευή (3/2) σήμερα και η καθημερινή σειρά του Alpha, «Παράδεισος των κυριών» είναι εδώ με ένα ακόμη πιο ανατρεπτικό επεισόδιο, που σίγουρα οι τουιτεράδες θα κάνουν χαμό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση), ο Χριστόφορος περνάει χρόνο με την Ντέπυ, με αφορμή τα δυσάρεστα νέα για τον Παράδεισο, προσπαθώντας να την καθησυχάσει…Η επιστροφή του όμως στο γραφείο, του επιφυλάσσει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Η απελπιστική κατάσταση στο σπίτι του Μάρκου, οδηγεί τον Στέφανο σε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης: Ο Παράδεισος των Κυριών: Την χτυπά άσχημα αυτοκίνητο - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η...

Αναλυτικά οι σημερινές 3/2 εξελίξεις για την σειρά «Παράδεισος των Κυριών»

Επεισόδιο 70

Απέραντη θλίψη επικρατεί στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά σχετικά με την υπόθεση του Αγη και η Βικτώρια, καταρρακωμένη, ζει την απόλυτη δυστυχία, καθώς η αστυνομία εντοπίζει το αυτοκίνητο του Αγη σε έναν γκρεμό, αλλά όχι τον Αγη.

Ο Χριστόφορος παλεύει να κρατήσει μια αχτίδα φωτός αλλά τα γεγονότα τον υπερβαίνουν και τον καταβάλλουν. Σε δύσκολη κατάσταση επίσης βλέπουμε την οικογένεια Βασιλείου, καθώς ο Αποστόλης ξεσπά εναντίον της Αμαλίας: «Δεν θα μας κάνεις εσύ κουμάντο εδώ μέσα. Σε βάλαμε στο σπίτι μας και τον πιέσαμε να σε παντρευτεί μόνο και μόνο επειδή είσαι έγκυος», της τονίζει.

Την ίδια ώρα, στον Παράδεισο οι υπάλληλοι βρίσκονται ενώπιον ενός διλήμματος που θα καθορίσει το πώς -και αν- θα συνεχιστεί η λειτουργία του καταστήματος. Τέλος, ο Ντίνος επισκέπτεται τους Μπουραντάδες μαζί με ένα πρόσωπο-κλειδί, τη γυναίκα του Χρηστίδη, που αν επιβεβαιώσει την ταυτότητα της Βικτώριας, τα πράγματα για εκείνη θα γίνουν ακόμη πιο βασανιστικά.

Τι θα δούμε της Δευτέρα 6/2

Επεισόδιο 71

Η αγωνία για τον Άγη κορυφώνεται και η Πολυξένη βυθίζεται στις ενοχές της. Ο Ντίνος και η Ματούλα αιφνιδιάζουν τη Βικτώρια ενώ εκείνη βρίσκεται σε μια κατάσταση μέσα στην οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανέναν με τον γνωστό της δυναμισμό.

Ο Χριστόφορος ζητάει εξηγήσεις από τη Βικτώρια, σύντομα όμως κάποιος άλλος θα ζητήσει εξηγήσεις από εκείνον. Τα πάντα ανατρέπονται στη ζωή του Πάρη και ο Μάρκος έρχεται για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση με την Πιπιτσα η όποια δείχνει αυτή τη φορά αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Διαβάστε επίσης: «Ο Χριστόφορος μαθαίνει ότι ο Αγης ξέρει ότι είναι γιος της...» - "Βόμβα" στον Παράδεισος των κυριών

Η Σύρμω περνάει από ανάκριση τον Πασχάλη και ο Ντίνος με τη Μιράντα κάνουν μια σημαντική έρευνα. Ο Αποστόλης ψάχνει να βρει μια γυναίκα από το παρελθόν και η μητέρα του Ντίνου καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή του γιου της. Ποια είναι η μεγάλη γκάφα που θα κάνει η Ζηνοβία; Και τι είναι αυτό που θα οδηγήσει τη Βικτώρια σε κατάρρευση;