Άγρια Γη: «Μου πουλάς έρωτα, κοιμάσαι με τη μάνα μου και...» - Η Ελπίδα μαθαίνει τα πάντα για τον Άρη

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγρια Γη: «Μου πουλάς έρωτα, κοιμάσαι με τη μάνα μου και...» - Η Ελπίδα μαθαίνει τα πάντα για τον Άρη

Η μεγάλη αποκάλυψη για τον Αρη γίνεται και η Ελπίδα μαθαίνει ποιος είναι με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Είναι θυμωμένη μαζί του και δεν θέλει να τον δει ποτέ ξανά γιατί πιστεύει πως την κορόιδεψε. Η Ολγα ετοιμάζει νέα σχέδια για τη Μυρτώ και η σχέση Νάντιας και Μάνου περνάει σοβαρή κρίση και οι εξελίξεις στην σειρά Άγρια Γη είναι συγκλονιστικές (δείτε πως τα πηγαίνει σε τηλεθέαση).

Δευτέρα 6/2

Η Ρένα επιστρέφει σπίτι μετά την περιπέτειά της, αλλά τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Η σχέση της με τον Αντώνη περνάει κρίση και αποφασίζει να τον εγκαταλείψει: «Θέλω να μείνω μόνη μου, το έχω ανάγκη! Αν με είχες ακούσει, τώρα δεν θα είχα ζήσει όλα αυτά», του λέει παρά τις προσπάθειες εκείνου να της αλλάξει γνώμη. Στο μεταξύ, μια ξαφνική αδιαθεσία της Μυρτώς θέτει σε κίνδυνο το μυστικό τής ταυτότητας του Αρη μπροστά στον Στέφανο.

Ταυτόχρονα, η Ζωή συμμαχεί με την Ολγα και δέχεται να κατασκοπεύει τη Μυρτώ για λογαριασμό της: «Θέλω να ελέγχεις τα πάντα, να ακούς και να βλέπεις τα πάντα! Και η παραμικρή λεπτομέρεια ίσως φανεί πολύτιμη! Θα πληρωθείς καλά γι’ αυτή τη δουλειά». Η Νάντια βλέπει τον Μάνο με την Εύα και ο πρώτος τους καβγάς είναι γεγονός. Οταν εκείνος βλέπει ότι η Εύα έχει μετακομίσει απέναντί τους, καταλαβαίνει ότι τα πράγματα περιπλέκονται.

Ο Μιχάλης αναλαμβάνει υπηρεσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ο Ορέστης του αναθέτει να εντοπίσει τον Χρήστο, την ώρα που ο Χρήστος δέχεται να κάνει το δόλωμα, για να παγιδέψουν επιτέλους την Ολγα. Παράλληλα, εκείνη αναθέτει στον Γιώργο να κάνει κάτι που πιστεύει ότι θα κλονίσει την αξιοπιστία της Μυρτώς για όσα ισχυρίζεται.

Τρίτη 7/2

Ο Στέφανος υποπτεύεται την αδυναμία της Μυρτώς προς τον Αρη και της το λέει: «Εχεις μεγάλη αδυναμία στον Αρη. Είναι ξεκάθαρο αυτό». Ο Μάνος ζητάει από την Εύα να μην ελπίζει πως θα τα ξαναβρούν, παρότι εκείνη επιμένει δήθεν πως δεν τον έχει ξεπεράσει. «Είμαι ερωτευμένος με τη Νάντια και μην τρέφεις ελπίδες ότι θα είμαστε ξανά μαζί. Δεν σε θέλω και κοίτα να το καταλάβεις νωρίς να προχωρήσεις τη ζωή σου», της

ξεκαθαρίζει. Η Νάντια γίνεται έξαλλη με την παρουσία της και απαιτεί από τον Μάνο να τη διώξει. Παράλληλα, η Ελπίδα με τον Αρη δένονται όλο και πιο πολύ, αν και εκείνος έχει ενοχές που της κρύβει την αλήθεια. Η Χριστίνα δέχεται να αναλάβει την αξιολόγηση της Μυρτώς για να την βοηθήσει, ενώ η Μυρτώ υποψιάζεται τη Ζωή και λέει στον Στέφανο τις ανησυχίες της: «Δεν μου αρέσει αυτή η κοπέλα, νομίζω κάτι κρύβει. Δεν είναι αυτό που δείχνει, να την προσέχεις». Εκείνος όμως δείχνει να έχει άλλη γνώμη: «Νομίζω είσαι υπερβολικά καχύποπτη με τους ανθρώπους. Μια χαρά κοπέλα είναι».

Η Ολγα στήνει ένα μικρό σχέδιο στον Ορέστη για να τον εκθέσει για τη σχέση τους, ώστε να βγει απ’ό την υπόθεση του Χρήστου και να δράσει η ίδια.

Άγρια Γη ΣΚΑΙ

Τετάρτη 8/2

Η Ρένα, μετά από όσα πέρασε, φεύγει από το σπίτι θέλοντας να βρει ξανά τον εαυτό της. Ο Γιώργος την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο που μένει και φαίνεται ότι νοιάζεται αρκετά για εκείνη. Ο Στέφανος και η Ζωή περνάνε ωραίες στιγμές μαζί και έρχονται κοντά ερωτικά. Εκείνη παρ’ όλα αυτά, συνεχίζει να ενημερώνει την Ολγα για οτιδήποτε συμβαίνει στο σπίτι με τη Μυρτώ.

Ο Ορέστης βλέπει στο ίντερνετ μια φωτογραφία που προδίδει τη σχέση του με την Ολγα. Αγχώνεται και καταλαβαίνει πως μόνο εκείνη θα μπορούσε να το έχει σχεδιάσει: «Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις για να πετύχεις τους σκοπούς σου; “Εδωσες” τη σχέση μας για να πετύχεις τι; Ξέρεις κάτι; Χωρίζουμε, τέλος, μην τολμήσεις να με πάρεις ξανά τηλέφωνο».

Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι της Εύας για να της μιλήσει, όμως εκεί τον περιμένει μια έκπληξη: Το παιδί της. Η Ρένα χωρίζει τον Αντώνη κι έρχεται πιο κοντά με τον Γιώργο. Παράλληλα, η Ολγα καταστρώνει νέο, σκοτεινό σχέδιο για να κάνει κακό στη Μυρτώ και χρησιμοποιεί τη Ζωή γι’ αυτό. Ο Θωμάς καταλαβαίνει πως η Ζωή ετοιμάζει κάτι εναντίον της Μυρτώς, ενώ ταυτόχρονα, μια αμοιβαία έλξη αναπτύσσεται μεταξύ Στέφανου και Ζωής. Ο Ορέστης ανατρέπει όσα πίστευαν ο Μιχάλης και ο Αρης για τη σχέση του με την Ολγα.

Η Νάντια αισθάνεται απειλή από την παρουσία της Εύας: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο συνεχίζεις και της μιλάς; Διώξε τη, δεν θέλω να είναι στις ζωές μας», του λέει. Ομως, το μεγάλο σοκ θα έρθει όταν η Εύα αποκαλύψει στον Μάνο πως έχουν έναν γιο τριών ετών! Η σχέση του με τη Νάντια δοκιμάζεται, μετά την αποκάλυψη αυτή. Ο Γιώργος έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Αντώνης του λέει πως θέλει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Ρένα.

Η Ελπίδα θα περάσει τη νύχτα στο σπίτι του Αρη και όλα δείχνουν να κυλάνε όμορφα, μέχρι που εκείνη ανακαλύπτει μερικά κομμάτια από παζλ που κρύβει μέσα σε μια σακούλα. Αναγνωρίζει το παζλ καθώς τα κομμάτια είναι ίδια με αυτά που έχει κι εκείνη. Τα παίρνει μαζί της με σκοπό να τα συναρμολογήσει και σοκαρισμένη ανακαλύπτει το μυστικό της ταυτότητας του Αρη και η σχέση τους δοκιμάζεται για άλλη μια φορά.

Πέμπτη 9/2

«Ηξερες τόσο καιρό την αγωνία μου να σε βρω, μου πουλάς έρωτα, κοιμάσαι με τη μάνα μου και όλα αυτά για να εκδικηθείς; Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά, σε σιχαίνομαι», του λέει και φεύγει. Ο Μιχάλης, φοβούμενος πως η Ελπίδα θα πει στην Ολγα την αλήθεια για τον Αρη, τον συμβουλεύει να της μιλήσει και να της ζητήσει να τον καλύψει: «Καλύτερα να της μιλήσεις και να την πάρεις με το μέρος σου και να σε προστατεύσει. Κινδυνεύουν να τιναχτούν όλα στον αέρα», αλλά ο Αρης έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για τα αισθήματα της Ελπίδας. Η Ολγα βλέπει την Ελπίδα σε κακή κατάσταση και την πιέζει να της πει τι συμβαίνει, αλλά εκείνη δεν λέει τίποτα.

Παρασκευή 10/2

Η σχέση του Μάνου με τη Νάντια δοκιμάζεται, μετά την αποκάλυψη της Εύας, ότι με τον Μάνο έχουν έναν γιο τριών ετών. Ο Μιχάλης, φοβούμενος πως η Ελπίδα θα πει στην Όλγα την αλήθεια για τον Άρη, τον συμβουλεύει να της μιλήσει και να της ζητήσει να τον καλύψει. Ο Άρης έχει αρχίσει να αμφιβάλλει πια για τα αισθήματα της Ελπίδας. Η Όλγα βλέπει την Ελπίδα σε κακή κατάσταση και την πιέζει να της πει τι συμβαίνει. Η Ελπίδα δεν αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα του Άρη.

Αργότερα όμως, λέει στον Άρη πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ. Ο Γιώργος έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Αντώνης του λέει πως θέλει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Ρένα. Στέφανος και Ζωή έρχονται όλο και πιο κοντά, ωστόσο μια συνομιλία του με τον Θωμά, τον κάνει να ανησυχήσει, πως κάτι δεν πάει καλά [Πρόγραμμα με ειδικούς υπότιτλους].