Η δική μας οικογένεια (7/2): Τη φιλάει αλλά...- Το ''άδειασμα'' της Αγγελικής στο Δημήτρη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (7/2): Τη φιλάει αλλά...- Το ''άδειασμα'' της Αγγελικής στο Δημήτρη

Στο νέο επεισόδιο, που θα δούμε την Τρίτη 7/2 στη σειρά η Δική μας οικογένεια αναμένεται να δούμε, πως θα εξελιχθεί η σχέση του Δημήτρη με την Αγγελική, οι οποίοι έρχονται ολοένα πιο κοντά...(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (7/2) εξελίξεις στη σειρά ''Η δική μας οικογένεια''

Το προξενιό της Ευδοκίας με του Γρηγόρη δείχνει να πηγαίνει καλά και είναι ώρα για τον Δημήτρη να ασχοληθεί λίγο με την εταιρεία, όμως στο meeting που θα γίνει σχετικά με τις νέες κινήσεις της DavMak συγκρούεται σφόδρα με τον Διονύση. Η Αγγελική αφηρημένη λέει το πραγματικό της όνομα στην Αθηνά και προσπαθεί να το μαζέψει για να κρατηθεί κρυμμένη η πραγματική της ταυτότητα.

Η Μυρτώ και η Ειρήνη έρχονται πιο κοντά και μιλάνε, η Μυρτώ για την επιθυμία της να κάνει ένα παιδάκι και η Ειρήνη για τον τρόμο που της προκαλεί η σκέψη του να να κάνει ένα μωρό. O Oρέστης συγκρούεται με τη Λάγιος Μότορς, όταν του ανακοινώνουν ότι στον επόμενο αγώνα θα μείνει στον πάγκο αν δεν αρχίσει να συμμορφώνεται με τις επιθυμίες του.

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 8/2 στη σειρά

Η Αγγελική επιστρέφει στη δουλειά και εκτός από το να αντέξει τον Σπύρο, προσπαθεί να ανακαλύψει την πηγή των πληροφοριών των άρθρων του για την DavMak. Η Ειρήνη με τον Δημήτρη συγκρούονται για άλλη μια φορά και του βάζει κι εκείνη τον δικό της όρο για να παραμείνει στο σπίτι: να μην ξαναγγίξει την Αγγελική-«Σταυρούλα».

Ο Μιχαλης προσπαθώντας να καταλάβει τις ανάγκες της Μυρτώς, ζητάει βοήθεια από τον πιο απίθανο σύμμαχο: τον αντίπαλο του για την καρδιά της, τον Παύλο. Η Ειρήνη αρχίζει να ανησυχεί ολο πιο πολύ για τη μητέρα της, η οποία παραμένει εξαφανισμένη χωρίς καμία εξήγηση..