MEGA: Εισβάλλει στην Γη της Ελιάς πασίγνωστη παρουσιάστρια - Ποιος ο ρόλος της

Σοκ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MEGA: Εισβάλλει στην Γη της Ελιάς πασίγνωστη παρουσιάστρια - Ποιος ο ρόλος της

Χαμός αναμένεται να γίνει στην Γη της Ελιάς, με τις εξελίξεις να αφήνουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό. Μάλιστα, στην αγαπημένη σειρά θα εισβάλλει και μια πασίγνωστη παρουσιάστρια - δείτε και όλα τα επεισόδια της εβδομάδας πριν προβληθούν.

Όσον αφορά το αποψινό 7/2 επεισόδιο, θα δούμε την Βασιλική να επισκέπτεται τον Φίλιππο στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο που είχε επειδή έπινε για να ξεχάσει το χωρισμό τους.

Η είδηση του τροχαίου του Φίλιππου φτάνει και στη Βασιλική, η οποία σοκαρισμένη κλαίει: «Εγώ φταίω! Παναγία μου, ας είναι καλά», μονολογεί και τρέχει στο πλευρό του, ενώ η Ιουλία αναλαμβάνει χρέη νταντάς για το μωρό: «Βασιλική μου, πήγαινε στον Φίλιππο και μη σε νοιάζει, εγώ είμαι εδώ, θα την προσέχω σαν τα μάτια μου», την καθησυχάζει. Η Χάιδω τρέμει κι αυτή για την κατάσταση της υγείας του γιου της, ενώ ο Λυκούργος έχει γίνει χίλια κομμάτια, καθώς παράλληλα τρέχει και την έρευνα για την υπόθεση του Χρήστου.

Στο μεταξύ η συμμορία αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του και αρχίζει τις απειλές, αλλά ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους. Οι Βρεττάκοι κάνουν προσφορά στον Μιχάλη για την αγορά του ελαιώνα του, αλλά εκείνος βρίσκει το ποσό χαμηλό. Η Αθηνά αναλαμβάνει να κάνει τις διαπραγματεύσεις, ενώ την ίδια ώρα η Μαργαρίτα την πιέζει να δώσει μια ευκαιρία στον εισαγγελέα.

Η Μαρίνα συνεχίζει να επισκέπτεται γιατρούς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει σαφείς απαντήσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Μάνος, όμως, συνδυάζει γεγονότα και συνειδητοποιεί πως ένα από τα συμπτώματά της είναι και η απώλεια μνήμης. Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης θορυβείται όταν βλέπει τη Δήμητρα να συνομιλεί με τον Ανδρέα.

Η παρουσιάστρια που εισβάλλει στην Γη της Ελιάς

Όσον αφορά, την παρουσιάστρια που θα μπει στη Γη της Ελιάς, αυτή θα είναι η.... Μαρία Μπεκατώρου! Η ίδια συγκεκριμένα, αναμένεται να κάνει ένα special guest, αφού ο τηλεοπτικός Πότης (Γιάννης Κρητικός) πρόκειται να δηλώσει συμμετοχή και να διαγωνιστεί στο The Chase.

«Πολύ ωραία ιδέα είχαν οι συντελεστές. Μας αρέσει πάρα πολύ αυτή η εμπειρία που ζούμε σήμερα εδώ. Έχουμε και τον Ανδρέα τον Γεωργίου που του έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Και στον Πότη έχω αδυναμία. Αν με ρωτούσες από πριν, αυτός θα ήθελα να έρθει. Έχει κάτι το άφτιαχτο, το αυθόρμητο» δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

«Όλο αυτό ξεκίνησε από τη σεναριογράφο μας, τη Βάνα Δημητρίου, που όταν παίζει το The Chase, δεν το σηκώνει. Είναι φανατική. Και με τον χαρακτήρα του Πότη «κούμπωνε» πολύ καλά να το ενσωματώσουμε με τη Γη της Ελιάς. Είναι μία πολύ ωραία συγκυρία, γιατί συμπαθιόμαστε πολύ με τη Μαρία Μπεκατώρου, γνωριζόμαστε χρόνια» ανέφερε από την πλευρά του ο Ανδρέας Γεωργίου.

«Το είχαμε και ως χιούμορ μεταξύ μας το πότε θα με κάνεις ηθοποιό και τα λοιπά. Ήταν πολύ σωστή σε όλα, δεν ήταν γύρισμα σήμερα αλλά διασκέδαση» τόνισε στη συνέχεια.

«Ο Πότης αποφασίζει ξαφνικά να πάει στο Chase σαν παίκτης. Ανοίγει τα βιβλία του, τον εξετάζει ο Λυκούργος, τον εξετάζει η Αννούλα και τελικά πάει» αποκαλύπτει ο Γιάννης Κρητικός για τον ρόλο του.