Γη της Ελιάς (8/2): «Γιατρέ, τι συμβαίνει; Γιατί μουδιάζουν τα πόδια του;» - Παράλυτος ο Φίλιππος;

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς (8/2): «Γιατρέ, τι συμβαίνει; Γιατί μουδιάζουν τα πόδια του;» - Παράλυτος ο Φίλιππος;

Το βράδυ της Τετάρτης 8/2 έρχεται νέο επεισόδιο για την σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Βέβαια, η συνέχεια προβλέπεται ακόμα πιο συγκλονιστική (δείτε εδώ τη στιγμή που Αλέξης πλακώνει στο ξύλο την Αθηνά και την Μαργαρίτα).

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (8/2) στην Γη της Ελιάς

Ο Φίλιππος συνέρχεται και η Βασιλική λυγίζει από τις τύψεις: «Αγάπη μου, εγώ φταίω, συγγνώμη», του λέει κλαίγοντας. Ο Φίλιππος την κοιτάζει στα μάτια με λατρεία: «Βασιλική μου, δεν φταις εσύ. Σ’ αγαπώ, μη μ’ αφήσεις ποτέ ξανά, δεν μπορώ ούτε στιγμή χωρίς εσένα», της ομολογεί και το ζευγάρι μονιάζει.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά, καθώς ο Φίλιππος παρουσιάζει μούδιασμα στα πόδια προκαλώντας ανησυχία σε όλους: «Γιατρέ, τι συμβαίνει; Γιατί μουδιάζουν τα πόδια του;», ρωτάνε η Βασιλική με τη Χάιδω. «Θεωρώ ότι είναι από το οίδημα, το οποίο θέλει χρόνο για να υποχωρήσει.

Θα πάρει την κατάλληλη αγωγή, αλλά πρέπει να κάνετε υπομονή, δεν περνάει από τη μια μέρα στην άλλη», τους ενημερώνει ο γιατρός. Προβληματισμένη όμως παραμένει και η Μαρίνα, η οποία συνεχίζει να πηγαίνει στους γιατρούς, χωρίς ωστόσο να βρίσκει τη λύση στο πρόβλημά της, καθώς οι εξετάσεις της βγαίνουν καθαρές.

Παράλληλα ο Στάθης και η Ιουλία αναλαμβάνουν να κρατήσουν το μωρό της Βασιλικής όσο εκείνη βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ ο Στάθης συνειδητοποιεί πόσο τρυφερή μάνα θα μπορούσε να είχε γίνει η Ιουλία. Στο μεταξύ ο Ισίδωρος συναντά την Αμαλία (Ευφροσύνη Κουτσουβέρη) και γίνεται η πρώτη επαφή πριν τον επίσημο διορισμό της ως γραμματέας του στο δημαρχείο.

Ο Λυκούργος πιέζει τον Πότη να του μιλήσει για τους νονούς της νύχτας, αλλά εκείνος φοβάται και το αποφεύγει. Όταν o Λυκούργος θα γυρίσει στο σπίτι, όμως, θα τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.