Έρωτας φυγάς (8/2): Σε άσχημη κατάσταση η Ρηνιώ - Βρίσκεται σε σοκ από τον βιασμό της

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρωτας φυγάς (8/2): Σε άσχημη κατάσταση η Ρηνιώ - Βρίσκεται σε σοκ από τον βιασμό της

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν σήμερα 8/2 στον Έρωτα Φυγά (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), καθώς η Ρηνιώ βρίσκεται σε σοκ από τον βιασμό της και τον τραυματισμό του Μάρκου.

Οι σημερινές 8/2 εξελίξεις του Έρωτα Φυγά

Κλαίει απαρηγόρητη. Η Μαργέτα την περιθάλπει, την πηγαίνει στο σπίτι της και τη βοηθάει να πλυθεί. Ο Μάρκος αρνείται να πάει στο νοσοκομείο για να μη μαθευτεί η ιστορία κι έτσι να προστατέψει το όνομα της Ρηνιώς. «Δεν φτάνει η ατίμωση και η ντροπή που ένιωσε; Η Ρηνιώ είναι ευαίσθητη. Δεν θα αντέξει αν μαθευτεί», λέει του Στέφανου.

Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα διαισθάνεται πως κάτι κακό συμβαίνει. Ανησυχεί για το μωρό και πηγαίνει και το παίρνει από την νταντά με το έτσι θέλω. Ο Ιάσονας της υπόσχεται ότι δεν θα το ξαναπάρει μακριά της. Στο μεταξύ η Ευγενία καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει με τον Μάρκο και πηγαίνει να τον βρει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ελπίδα παρακολουθεί τη Μαργέτα και τη Ρηνιώ και προσπαθεί να μάθει τι έχει γίνει, ενώ η Δήμητρα και ο Σπύρος μαθαίνουν σημαντικές πληροφορίες για την οικογένεια του Λινάρδου από έναν ηλικιωμένο μάρτυρα.

Τι θα δούμε αύριο, 9/2;

Η Μαργέτα αποκαλύπτει τα πάντα στον Ιάσονα και συνεργάζονται ώστε να μη μάθει κανείς την αλήθεια τόσο για τη Ρηνιώ όσο και για τον χαμό του Κωστάκη. Ο Μάρκος με τον Στέφανο προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια από την Ευγενία. Η Ρηνιώ είναι να πεθάνει. «Πώς θα ζήσω με αυτή την ντροπή; Καταστράφηκε η ζωή μου», μονολογεί, ενώ ο Μιχάλης βρίσκει την Αννα και αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι η κόρη τους είναι εδώ. Η Αλεξάνδρα πάλι βρίσκει σημάδια παραμέλησης στο σώμα του μωρού, τρελαίνεται και το πάει στο νοσοκομείο. Ο Ιάσονας την ακολουθεί και όταν φτάνουν, η Αλεξάνδρα παθαίνει μια ακόμα υστερική κρίση.