Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Χαιρέτα μου τον πλάτανο (8/2): Η Μάρμω στα πρόθυρα εγκεφαλικού!

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο (8/2): Η Μάρμω στα πρόθυρα εγκεφαλικού!
Σειρές 08.02.2023 10:58
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό 8/2 επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι σημερινές 8/2 εξελίξεις του Πλάτανου

Επεισόδιο 108

Μεγάλο το δίλημμα για τον παπά, που παίρνει τους δρόμους, μπας και του στείλει κάνα σημάδι ο Θεός ποιο δρόμο να διαλέξει. Την ίδια ώρα, η Μάρμω είναι στα πρόθυρα εγκεφαλικού, αφού έχει μάθει για τον αδερφό του Βαγγέλα, αλλά και για τον εγγονό της, που πήγε στην Αθήνα να βρει τη μαφιόζα.

Η Κατερίνα είναι απαρηγόρητη, ενώ ο Πετράν νιώθει ενοχές και αποφασίζει να επανορθώσει. Μόνο η Καλλιόπη είναι σε μεγάλα κέφια, αφού ετοιμάζεται για το ραντεβού της με τον «Μάνθο».

Η Φιλιώ προσπαθεί να βρει λεφτά για να βοηθήσει τον γιο της, ενώ η Αγγέλα κάνει κατάληψη στο γραφείο της Βαλέριας, έτοιμη να αναλάβει τον νέο της ρόλο. Τι θα κάνει ο Πετράν για να εξιλεωθεί; Τι καταγγελία θέλει να κάνει ο μπακάλης για τα αδέρφια Μπομπότη;

Τι θα δούμε αύριο, 9/2;

Η Αγγέλα αποτρέπει τον Ηλία απ’ το να καταγγείλει τα δύο αδέρφια και αποφασίζει να τον βάλει διευθυντή στο πανδοχείο, μόνο που η Σύλβια έχει άλλη άποψη και είναι αποφασισμένη ότι «δημοκρατικά» θα περάσει το δικό της.

Ο Πετράν πληρώνει την εγγύηση του Παναγή, που δεν πιστεύει στα αυτιά του, και αποφασίζει να του πει κάποιες αλήθειες για τη «σχέση» τους. Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη είναι πανέτοιμη να ζήσει τον έρωτα με τον «Μάνθο», που μόνο αλήθειες δεν της λέει, θέλει όμως να δώσει μια ευκαιρία και στον Θύμιο, που εκνευρίζεται όλο και περισσότερο με τη στάση της.

Η Σύλβια υποδέχεται τον γιο της, που επιστρέφει έχοντας πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του, ενώ ο Τζώρτζης και η Κατερίνα λαμβάνουν από μια επιστολή με άσχημα νέα. Τι καινούργια βάσανα περιμένουν τα εγγόνια του Βαγγέλα;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MEGA: Εισβάλλει στην Γη της Ελιάς πασίγνωστη παρουσιάστρια - Ποιος ο ρόλος της

Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - Πέφτει σε κώμα, συνέρχεται, βγαίνει από το νοσοκομείο και πεθαίνει

Share