Άγρια Γη (9/2): «Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά, σε σιχαίνομαι» - Η Ελπίδα μαθαίνει την ταυτότητα του Άρη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγρια Γη (9/2): «Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά, σε σιχαίνομαι» - Η Ελπίδα μαθαίνει την ταυτότητα του Άρη

Χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό 9/2 επεισόδιο της σειράς Άγριας Γης (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), καθώς η Ελπίδα θα περάσει τη νύχτα στο σπίτι του Αρη και όλα δείχνουν να κυλάνε όμορφα, μέχρι που εκείνη ανακαλύπτει μερικά κομμάτια από παζλ που κρύβει μέσα σε μια σακούλα.

Οι σημερινές 9/2 εξελίξεις της Άγριας Γης

Αναγνωρίζει το παζλ καθώς τα κομμάτια είναι ίδια με αυτά που έχει κι εκείνη. Τα παίρνει μαζί της με σκοπό να τα συναρμολογήσει και σοκαρισμένη ανακαλύπτει το μυστικό της ταυτότητας του Αρη και η σχέση τους δοκιμάζεται για άλλη μια φορά.

«Ηξερες τόσο καιρό την αγωνία μου να σε βρω, μου πουλάς έρωτα, κοιμάσαι με τη μάνα μου και όλα αυτά για να εκδικηθείς; Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά, σε σιχαίνομαι», του λέει και φεύγει. Ο Μιχάλης, φοβούμενος πως η Ελπίδα θα πει στην Ολγα την αλήθεια για τον Αρη, τον συμβουλεύει να της μιλήσει και να της ζητήσει να τον καλύψει: «Καλύτερα να της μιλήσεις και να την πάρεις με το μέρος σου και να σε προστατεύσει. Κινδυνεύουν να τιναχτούν όλα στον αέρα», αλλά ο Αρης έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για τα αισθήματα της Ελπίδας. Η Ολγα βλέπει την Ελπίδα σε κακή κατάσταση και την πιέζει να της πει τι συμβαίνει, αλλά εκείνη δεν λέει τίποτα.

Τι θα δούμε αύριο, Παρασκευή 10/2

Η σχέση του Μάνου με τη Νάντια δοκιμάζεται, μετά την αποκάλυψη της Εύας, ότι με τον Μάνο έχουν έναν γιο τριών ετών. Ο Μιχάλης, φοβούμενος πως η Ελπίδα θα πει στην Όλγα την αλήθεια για τον Άρη, τον συμβουλεύει να της μιλήσει και να της ζητήσει να τον καλύψει. Ο Άρης έχει αρχίσει να αμφιβάλλει πια για τα αισθήματα της Ελπίδας. Η Όλγα βλέπει την Ελπίδα σε κακή κατάσταση και την πιέζει να της πει τι συμβαίνει. Η Ελπίδα δεν αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα του Άρη.

Αργότερα όμως, λέει στον Άρη πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ. Ο Γιώργος έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Αντώνης του λέει πως θέλει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Ρένα. Στέφανος και Ζωή έρχονται όλο και πιο κοντά, ωστόσο μια συνομιλία του με τον Θωμά, τον κάνει να ανησυχήσει, πως κάτι δεν πάει καλά [