Η δική μας οικογένεια (9/2): Του βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό - Ο Δημήτρης πρέπει να επιλέξει...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (9/2): Του βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό - Ο Δημήτρης πρέπει να επιλέξει...

Οι σημερινές (9/2) εξελίξεις στη σειρά η Δική μας οικογένεια θα είναι απολαυστικές, καθώς ο Δημήτρης μετά το άδειασμα της Αγγελικής δεν ξέρει, πως να συμπεριφερθεί...(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (9/2) εξελίξεις στη Δική μας οικογένεια

Ο Δημήτρης συμπαραστέκεται στην προσπάθεια της Ειρήνης να βρει τη μητέρα της. Η Αγγελική ακολουθεί τον Σπύρο σ' ένα ραντεβού με τον πληροφοριοδότη του, ενώ τα στοιχεία που εμφανίζονται συνέχεια στο σπίτι την οδηγούν όλο και πιο κοντά στη Μαθηματική Εταιρεία. Η Μυρτώ μαλώνει με τον Μιχάλη κι ίσως αυτή η σύγκρουση να οδηγήσει στο τέλος του γάμου της.

Οι εξελίξεις της Παρασκευής (10/2)

Η αναζήτηση της αλήθειας για την οικογένεια Μακρή και τα περίεργα περιστατικά που συνδέονται με την οικογένεια οδηγεί την Αγγελική σε επικίνδυνα μονοπάτια, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης ανακαλύπτει ένα χάρισμα της Ισμήνης, για το οποίο κανεις δεν ήξερε τίποτα, εκτός ίσως από τον Σέργιο. Και μια κορνίζα μ' ένα χειρόγραφο σημείωμα που έρχεται στο φως, θα κλονίσει τα θεμέλια του σπιτιού και ίσως αλλάξει όλα όσα ήξερε η «Δική μας Οικογένεια» για πάντα..