Τους πιάνει επ' αυτοφώρω στο κρεβάτι - Εξέλιξη "βόμβα" στον Παράδεισο των Κυριών

Η σοκαριστική σκηνή που θα δούμε στα επόμενα 13-17/2 επεισόδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τους πιάνει επ' αυτοφώρω στο κρεβάτι - Εξέλιξη

Άκρως συνταρακτικές αναμένονται οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επεισόδια της επόμενης 13-17/2 εβδομάδας στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών -δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση.

Οι εξελίξεις της επόμενης 13-17/2 εβδομάδας στον Παράδεισο των Κυριών

ΔΕΥΤΕΡΑ

Μια συνταρακτική είδηση φτάνει στα αυτιά του Μάρκου, ότι η Μιράντα είναι ζευγάρι με τον Ντίνο και στην κυριολεξία καταρρακώνεται. Οσο ο Χριστόφορος αναζητά την αλήθεια σχετικά με τις ύποπτες επαφές της Βικτώριας, η Ολγα χαίρεται επειδή προχωρούν οι έρευνες της αστυνομίας για την απόπειρα δολοφονίας του Πάρη. Στο μεταξύ η σχέση της Βικτώριας και της Λιζέτας επανατοποθετείται και φαίνεται πως αποκτά αρνητικό πρόσημο, καθώς η Λιζέτα γνωρίζοντας τις παρανομίες της Βικτώριας, της ζητάει πίσω τα χρήματα που της έχει δώσει.

Η Βικτώρια δεν χάνει την ψυχραιμία της απέναντι στον εκβιασμό της Λιζέτας: «Δεν υπάρχουν αυτά που ισχυρίζεστε και επίσης να σας τονίσω ότι τα χρήματα της δωρεάς που έχετε κάνει δεν φτάνουν να καλύψουν τις ανάγκες του ιδρύματος και θα χρειαστεί να προσφέρετε ακόμα ένα ποσό, αν θέλετε να προχωρήσει η υιοθεσία», της λέει. Συγχρόνως η Λιζέτα διεκδικεί με τον δικό της, αθέμιτο τρόπο, την προσοχή του Ντίνου, καθώς χρησιμοποιεί τη μικρή Ειρήνη. Την ίδια ώρα ο Πάρης έχει αρχίσει να δείχνει τη θετική πλευρά του σε κάποιους από τους εργαζομένους του Παραδείσου και ειδικά στη Γεωργία, την οποία προστατεύει με κάθε τρόπο, σε αντίθεση με τον πατέρα του που ετοιμάζει μια καινούρια πλεκτάνη.

ΤΡΙΤΗ

Την ίδια ώρα ο Πάρης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στον Σωτήρη: «Εχω κάνει ένα μεγάλο κακό στην Αμαλία και δεν μπορώ να το συγχωρήσω στον εαυτό μου. Τη βίασα την ημέρα των γενεθλίων της. Γι’ αυτό τσακώθηκα με τον Παπακώστα», του ομολογεί, δίνοντας ταυτόχρονα άλλοθι στον Ντίνο απέναντι στην κατηγορία ότι αυτός σκότωσε τον Αριστείδη. Στο μεταξύ ο Χριστόφορος ψάχνει απαντήσεις στα ερωτήματα που τον βασανίζουν σχετικά με τις περίεργες κινήσεις της Βικτώριας και ρωτάει την Ντέπυ: «Γιατί άλλαξες την κατάθεσή σου και επίσης από πού γνωρίζεστε με τη Βικτώρια;».

Ο Αγης κρύβεται σε ένα μέρος που η Βικτώρια και ο Χριστόφορος δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν, καθώς η Πολυξένη που δεν έχει σταματήσει να τον αγαπάει, τον κρύβει στο δωμάτιό της. Την ίδια στιγμή ο Σωτήρης πηγαίνει στο σπίτι του Πάρη και ρωτάει ευθέως την Αμαλία: «Ο Πάρης μού αποκάλυψε ότι σας βίασε. Ισχύει κάτι τέτοιο;». Η Αμαλία αρνείται τα πάντα: «Οχι φυσικά, ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Κοιτάξτε, ο Πάρης έχει πάρα πολλά ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα παίρνει χάπια», του τονίζει, ενώ μόλις φεύγει ο Σωτήρης, η Αμαλία έρχεται σε τεράστια σύγκρουση μαζί του. Στο μεταξύ η Λιζέτα εκβιάζει συναισθηματικά τον Ντίνο προχωρώντας στο επόμενο στάδιο του σχεδίου της: «Πρέπει να πάρεις μια απόφαση, αλλιώς θα πάρω το παιδί και φύγω, θα πάω να μείνω σε ξενοδοχείο», του επισημαίνει κι εκείνος, με τη βοήθεια της Μιράντας, αναγκάζεται να πάρει μια σημαντική απόφαση: «Μιράντα, τι μου ζητάς να κάνω; Πρέπει να χωρίσουμε το καταλαβαίνεις;», της λέει και η απόφαση αυτή του χωρισμού τους θα τους οδηγήσει στην ψυχολογική τους κατάρρευση. Η Πιπίτσα θα εξοργιστεί για ακόμα μια φορά με τον Μάρκο καθώς τον βλέπει ξανά με τη Μιράντα, ενώ το σχέδιο του Πασχάλη και της Τζένης δεν θα έχει το αποτέλεσμα που θα ήθελαν, αφού όταν πάνε να λογοδοθούν, ο πατέρας της ζητάει να γνωρίσει τους γονείς του Πασχάλη.

Η Βικτώρια στο μεταξύ ζητάει από τον Ζήση να βρει ένα αμερικανικό πιστοποιητικό γέννησης για τη μικρή Ειρήνη, ενώ ο Αποστόλης μόλις μαθαίνει αυτό που έκανε ο Πάρης και ομολόγησε στον Σωτήρη τον βιασμό, φοβάται ότι θα τον κλείσουν στη φυλακή

Οι εξελίξεις της επόμενης 13-17/2 εβδομάδας στον Παράδεισο των Κυριών

ΤΕΤΑΡΤΗ

Την ίδια στιγμή η Πολυξένη προσπαθεί να βγάλει τον Αγη από το σπίτι, όμως ο Χριστόφορος τον βλέπει, δεν καταλαβαίνει όμως ότι είναι ο Αγης και νομίζει πως είναι κάποιος αγαπητικός της. Ετσι έξαλλος τη διώχνει από το σπίτι: «Αυτό πάει πολύ να τους βάζεις και μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, μάζεψέ τα και φύγε, τώρα!», της ξεκαθαρίζει. Στο μεταξύ το ψέμα που είπε ο Πασχάλης στη Σύρμω είναι πολύ κοντά στο να βγει στην επιφάνεια. Ο Πασχάλης, γνωρίζοντας πως αν μάθει η μάνα του την αλήθεια δεν πρόκειται να του συγχωρέσει αυτό που έκανε, παλεύει με νύχια και με δόντια για να το αποτρέψει. Ωστόσο η Σύρμω θα μάθει τα πάντα και παίρνει μια μεγάλη απόφαση: «Πες στον συμπέθερο να έρθει από εδώ να γνωριστούμε», λέει στον Πασχάλη. Ο Ντίνος με βαριά καρδιά ανακοινώνει την απόφαση που πήρε σε σχέση με το παιδί και τη Λιζέτα, ενώ η Αμαλία αποφασίζει να ακολουθήσει τον Πάρη στον Παράδεισο, όμως η υποδοχή δεν είναι αυτή που περίμενε.

ΠΕΜΠΤΗ

Η Αμαλία έξαλλη με τον αδελφό της, τον συναντάει και του ζητάει: «Φτάνει το κακό που της έχεις κάνει. Το καλό που σου θέλω είναι να μείνεις μακριά από τη Γεωργία», ενώ ο Μάρκος γίνεται έξαλλος μαζί του όταν μαθαίνει ότι της ζήτησε λεφτά. Στο μεταξύ το σχέδιο του Αναγνώστου που θα βοηθήσει τον Χρηστίδη να δραπετεύσει, κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και η Βικτώρια κάνει μια ακραία επιλογή για να προστατεύσει τον εαυτό της από έναν εχθρό που νιώθει ότι την απειλεί σοβαρά και παίρνει την απόφαση να τον βοηθήσει να δραπετεύσει.

Ο Ντίνος αποφασίζει να ψάξει την αλήθεια για το αν η Ειρηνούλα είναι δικό του παιδί με έναν τρόπο που αιφνιδιάζει για τα καλά τη Λιζέτα, καθώς υποβάλλει τη μικρή σε εξέταση αίματος. Την ίδια στιγμή η Μιράντα επιτίθεται με σκληρά λόγια στην Αμαλία: «Εσύ φταις για όλα, εξαιτίας σου ο Ντίνος καταστράφηκε και έχεις και το θράσος να έρχεσαι εδώ», της λέει. Την ίδια ώρα η Ντέπυ διεκδικεί μια θέση στη ζωή του Χριστόφορου, ενώ η Πολυξένη διωγμένη από το σπίτι των Μπουραντάδων, πηγαίνει στο σπίτι των Βασιλείου για να βρει την Αμαλία. Στο μεταξύ ο Αγης επιστρέφει ξαφνικά στο σπίτι και πιάνει τον πατέρα του με την Ντέπυ στο κρεβάτι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Το σχέδιο της Βικτώριας για τον Θανάση ξεκινά να υλοποιείται, όμως τα εμπόδια που προκύπτουν αναγκάζουν τους εμπλεκόμενους να λάβουν επικίνδυνες πρωτοβουλίες. Η ηρεμία και η ασφάλεια της Ματούλας δοκιμάζονται για ακόμη μία φορά, καθώς ο Θανάσης πηγαίνει στο σπίτι για να πάρει τα λεφτά που είχε κρύψει για να φύγει στο εξωτερικό. Τα χρήματα όμως η Ματούλα τα έχει πάρει και τα έχει δώσει στα παιδιά της: «Δεν τα έχω εδώ, έλα αύριο να τα πάρεις γιατί τα έχω πάει στην τράπεζα», ισχυρίζεται. Ο Θανάσης όμως δεν έχει χρόνο και αποφασίζει να πάρει χρήματα από τη Βικτώρια εισβάλλοντας κρυφά τη νύχτα στο σπίτι των Μπουραντάδων. Η Λιζέτα αισθάνεται πως οι πιέσεις που ασκεί στον Ντίνο αποδίδουν καρπούς και τον παγιδεύει σε μια περίπλοκη κατάσταση που δεν μπορεί να διαχειριστεί με ευκολία. Το ενδεχόμενο να πάει ο Ντίνος στην Αμερική είναι ανοιχτό, ωστόσο ο Ντίνος κάνει πρόταση στη Μιράντα να τον ακολουθήσει.