Άγρια Γη (13/2): «Δεν ξέρω τι να κάνω, θα τρελαθώ! » - Πανικός στη σειρά του ΣΚΑΪ για ένα τεστ DNA

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άγρια Γη (13/2): «Δεν ξέρω τι να κάνω, θα τρελαθώ! » - Πανικός στη σειρά του ΣΚΑΪ για ένα τεστ DNA

Το απόγευμα της Δευτέρας 13/2 η Άγρια Γη έρχεται με νέο επεισόδιο (δείτε εδώ τι θα ακολουθήσει την υπόλοιπη εβδομάδα) και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Τα διλλήματα είναι πολλά, όπως και οι αποκαλύψεις...

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 13/2 στην Άγρια Γη

Ο Αρης συντρίβεται από την απαίτηση της Ελπίδας να εγκαταλείψει το κτήμα, ενώ το θέμα του παιδιού της Εύας έχει αναστατώσει για τα καλά τη σχέση Μάνου και Νάντιας. Ο Αντώνης ζητά από τη Ρένα να ξανασκεφτεί τον χωρισμό τους κι αυτό δείχνει να έχει μια πρώτη θετική ανταπόκριση. Ο Μάνος αποκαλύπτει στον Αρη την ύπαρξη του παιδιού και το δίλημμά του: «Δεν ξέρω τι να κάνω, θα τρελαθώ! Είμαι ερωτευμένος με τη Νάντια, αλλά από την άλλη έχω ένα παιδί, πώς μπορώ να το αφήσω;», του λέει. Τότε ο Αρης του προτείνει να κάνει τεστ DNA και μετά να αποφασίσει. Και τελικά ο Μάνος ζητάει από την Εύα να κάνουν τεστ.

Ο Μιχάλης προτείνει στον Αρη να πει όλη την αλήθεια στην Ελπίδα κι ο εκείνος το κάνει. Η Ελπίδα συγκλονίζεται διαβάζοντας την ομολογία του Χρήστου και κατηγορεί ευθέως την Ολγα, κρύβοντάς της όμως τον ρόλο του Αρη. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η μάνα μου είναι μια στυγνή δολοφόνος», μονολογεί σε σοκ. Η Ολγα θορυβείται πολύ, χωρίς ωστόσο να υποψιάζεται ότι κι ο Ορέστης είναι μέρος του σχεδίου της αποκάλυψής της. Η Ελπίδα αποφασίζει να βοηθήσει τον Αρη να μαθευτεί η αλήθεια, με τον όρο όμως να φύγει μακριά της: «Θα σε βοηθήσω για να δικαιωθείς, το αξίζεις, αλλά μετά από αυτό θα φύγεις μακριά». Ο Στέφανος υποψιάζεται σοβαρά ότι η Ζωή κάτι κρύβει κι εκείνη το καταλαβαίνει.