Έτερος Εγώ: «Προβλέπεται σκληρή κορύφωση» - Τα πάνω κάτω στο twitter με το νέο επεισόδιο του Δαδακαρίδη

«Επιτέλους»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έτερος Εγώ: «Προβλέπεται σκληρή κορύφωση» - Τα πάνω κάτω στο twitter με το νέο επεισόδιο του Δαδακαρίδη

Το «Έτερος Εγώ» επέστρεψε απόψε (13/2) με τη «Νέμεσις», το τελευταίο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, που πριν από λίγες ώρες έγιναν γνωστά κάποια νέα (δείτε εδω τι έγινε). Όπως ήταν αναμενόμενο οι τουιτεράδες δεν μπορούσαν να μείνουν άπραγοι και περίμεναν πώς και πώς το πρώτο επεισόδιο στo Cosmote tv.

Από τα tweets που ξεχώρισαν αυτά για την υπέροχη ερμηνεία τόσο του Πυγμαλιώνα Δαδακαρίδη όσο και της Μαριάννας Τουμασάτου αλλά και εκείνα για τον ρόλο έκπληξη του Stan. Φυσικά και εκείνα που τρόλαραν τον Λαγούτη, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που τον συσχέτισαν με τον ρόλο του Ανδρέα στη σειρά Παγιδευμένοι.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για το επεισόδιο του Έτερος Εγώ

Η αποκάλυψή του για τις κριτικές του «Έτερος Εγώ» - «Φάγαμε πολύ ξύλο...»

Στον καναπέ του «Dot.» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου 29/1 ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος πρόσφατα είχε ασκήσει πολύ ισχυρή κριτική στους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε ριάλιτι όπως το Survivor. Ο παραγωγός αναφέρθηκε στην δουλειά του αλλά και στην επιτυχία της σειράς «Έτερος Εγώ».

«Η ιδιότητα που προτιμώ είναι του σεναριογράφου» είπε και εξήγησε ότι παράλληλα ασχολείται με τα ναυτιλιακά. «Ο πατέρας μου μου είπε όταν τους είπα ότι θέλω να γίνω σκηνοθέτης “πάρε ένα χαρτί να εξασφαλίσεις τη φασολάδα”. Άνοιξα ένα ναυτιλιακό γραφείο που πήγε πολύ καλά. Η καλλιτεχνική μου ιδιότητα με βοήθησε να υποδυθώ τον ρόλο του επιχειρηματία. Δεν είμαι σκληρός σαν άνθρωπος, δεν μπορώ να αγριέψω. Μόλις εξασφάλισα στην οικογένειά μου μια ευμάρεια ασχολήθηκα με τα καλλιτεχνικά γιατί το χρωστούσα στον 15χρονο εαυτό μου» είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας και πρόσθεσε:

«Γυρνάω μόνος μου τις σκηνές που μου κόβει η παραγωγή λόγων μπάτζετ. Το “Έτερος εγώ” ήταν το πρώτο σενάριο που έγραψα. Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο μετά τα πρώτα “χαστούκια” από τις κριτικές. Ήταν μια καλή προσγείωση. Δεν περιμένω να μάθω από άλλους τις παθογένειες των ταινιών μου

Δείτε όλη την συνέντευξη του Σωτήρη Τσαφούλια: