Άγρια Γη (14/2): Ανησυχία για την Όλγα - Βρέθηκε παρατημένο το αυτοκίνητο & το τηλέφωνό της

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άγρια Γη (14/2): Ανησυχία για την Όλγα - Βρέθηκε παρατημένο το αυτοκίνητο & το τηλέφωνό της

Ένα test DNA ήταν ικανό να φέρει τα πάνω κάτω και έτσι οι εξελίξεις στην Άγρια Γη την Τρίτη 14/2 θα είναι κάτι παραπάνω από συνταρακτικές (δείτε εδώ, πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (14/2) εξελίξεις για την Άγρια Γη

Ο Αντώνης και η Ρένα δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Ρένα όμως θα συναντήσει τυχαία τον Γιώργο στη δουλειά της και θα θυμηθεί τις στιγμές που πέρασε μαζί του στο ξενοδοχείο, οι οποίες θα τη φορτίσουν συναισθηματικά. Ο Στέφανος κρατάει αρκετά μυστικά από όλους καθώς υποπτεύεται ότι η Ζωή μπορεί να κινείται εναντίον της Μυρτώς. Η Ολγα βρίσκεται τρομαγμένη και δεμένη μέσα σε μια αποθήκη. Δεν ξέρει ποιος την κρατάει και γιατί. Η Ελπίδα ανησυχεί όταν βρίσκει το αυτοκίνητο της Ολγας ανοιχτό και το κινητό της παρατημένο.

Ολα δείχνουν πως κάποιος την άρπαξε. «Εσύ άρπαξες τη μάνα μου; Λέγε πού την έχεις;», του λέει και εκείνος ορκίζεται πως δεν έχει καμία σχέση: «Σου το ορκίζομαι δεν έχω ιδέα, δεν έκανα τίποτα», και μαζί με την αστυνομία τη βοηθάει να τη βρουν. Στο μεταξύ, ο Ορέστης έχει παραδώσει την ομολογία του Τσακίρη στην εισαγγελία, όμως η σύλληψη της Ολγας δεν είναι πια εφικτή αφού κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται.

Ο Μιχάλης καταφέρνει να βρει την Ολγα στο σημείο που την έχουν δεμένη, αλλά τα χάνει όταν μαθαίνει ποιοι είναι οι απαγωγείς. Ο Χρήστος στήνει στην Ολγα την παγίδα που έχουν συμφωνήσει με τον Αρη και τον Μιχάλη. Κι ενώ η Ελπίδα αγωνιά για τη μητέρα της, ο Χρήστος αφήνει την Ολγα ελεύθερη κι εκείνη πηγαίνει κατευθείαν στον Ορέστη. Ομως, αναστατώνεται όταν μαθαίνει πως εκείνος έχει δώσει την ομολογία του Χρήστου στον εισαγγελέα.

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 15/2 στη σειρά

Το αποτέλεσμα του τεστ DNA για τον μικρό Γιάννη βγαίνει κι είναι θετικό, αλλά η Νάντια τρέμει ότι θα χάσει τον άντρα που αγαπάει. Ο Μάνος περνάει χρόνο με το παιδί και καθησυχάζει τη Νάντια: «Δεν θα αλλάξει κάτι στη σχέση μας! Συνεχίζω να θέλω να είμαι συνέχεια μαζί σου». Παράλληλα, δέχεται να μιλήσουν με την Εύα για τα διαδικαστικά της ανατροφής του Γιάννη. Κάτι που βρίσκει όμως ο Μάνος στα πράγματα της Εύας, τον κάνει έξαλλο και η σχέση τους δοκιμάζεται.