Άσχημα νέα για τους τηλεθεατές: Εκτός MEGA αύριο 15/2 η αγαπημένη σειρά Γη της Ελιάς

Τι έχει συμβεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για τους τηλεθεατές: Εκτός MEGA αύριο 15/2 η αγαπημένη σειρά Γη της Ελιάς

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή για τη σειρά της Βάνας Δημητρίου, Γη της Ελιάς. Οι φανατικοί μάλιστα τηλεθεατές, πρόκειται για απογοητευτούν. Συγκεκριμένα, αύριο 15/2 η σειρά δεν θα βγει στον αέρα του MEGA, όπως είναι καθιερωμένο.

Ο λόγος που η Γη τη Ελιάς θα μείνει εκτός MEGA

Μπορεί όλοι οι τηλεθεατές να περίμεναν με ανυπομονησία να δουν τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο, ωστόσο ένα άλλο πρόγραμμα - μόνο για την Τρίτη - θα πάρει την θέση του.

Ο λόγος για το UEFA Champions League. Οι τηλεθεατές θα μπορέσουν στις 22:00 να απολαύσουν τον αγώνα Ντόρτμουντ - Τσέλσι, στα πλαίσια της φάσης των 16.

Την αναμέτρηση περιγράφει από τη Γερμανία ο Αντώνης Κατσαρός. Αμέσως μετά, όλη η δράση, η ανάλυση και το ρεπορτάζ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής στην Post–Game εκπομπή με το ξεχωριστό σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου στην παρουσίαση του Μένιου Σακελλαρόπουλου.

Δείτε ωστόσο τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 16/2 αλλά και την Παρασκευή 17/2!

Οι σημερινές 14/2 εξελίξεις

H Δήμητρα παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Από δω και στο εξής θα κοιτάξει μπροστά κι έτσι πηγαίνει στον τάφο του Κίμωνα για να του «μιλήσει» για τελευταία φορά: «Δεν πρόκειται να σε ξεχάσω ποτέ και σου το ορκίζομαι ότι θα βρω την αλήθεια για το πώς και γιατί έφυγες», υπόσχεται με δάκρυα. Παράλληλα η Αθηνά αρχίζει να ανησυχεί με την υγεία της μητέρας της και αρχίζει να την πιέζει για να μάθει τι κρύβει: «Μαμά, δεν με ξεγελάς εμένα, πες μου τι συμβαίνει», τη ρωτάει και τελικά η Μαρία παραδέχεται ότι είναι άρρωστη: «Εντάξει, μην κάνεις έτσι, είμαι άρρωστη, αλλά δεν πρόκειται να πεθάνω κιόλας αύριο», της λέει, αλλά η Αθηνά δεν ησυχάζει αν δεν πάει να τη δει.

Ο Αλέξης μιλάει με τη μάνα του και όλο χαρά τής ανακοινώνει: «Mάνα, με τη Μυρτάλη είμαστε και επίσημα μαζί. Δεν έχουμε να κρυφτούμε από κανέναν. Μπορούμε να κυκλοφορούμε μαζί παντού», όμως δεν παίρνει την απάντηση που περίμενε: «Aγόρι μου, αλήθεια δεν με ενδιαφέρει τι κάνεις με τη Μυρτάλη. Βαρέθηκα. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα από όσα σου έχουν συμβεί μέσα από αυτή τη σχέση», του λέει. Παράλληλα, ο Πότης ξεκινά να διαδίδει στο χωριό: «Ο Αλέξης και η Μυρτάλη ήρθαν εδώ μαζί στο καφενείο.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλέξης σε αμόκ - Πλακώνει στο ξύλο τη Μαργαρίτα και την Αθηνά

Είναι ζευγάρι, δεν ξέρω αν το ξέρετε», λέει παντού, ενώ λίγο αργότερα μαθαίνει ότι τελικά η Ειρήνη δεν πηγαίνει στο πανεπιστήμιο αλλά σχολείο και δεν ξέρει πώς να το πει. Την ίδια ώρα η Μαρίνα εγκαταλείπει τον αγώνα, καθώς φοβάται πολύ ότι μπορεί να έχει κάτι σοβαρό. Παράλληλα η Δήμητρα προχωράει με την έρευνά της και ανακαλύπτει στοιχεία για τον Δημοσθένη που δείχνουν ύποπτα, όπως μαύρο χρήμα και συναλλαγές στο εξωτερικό που δεν δικαιολογούνται. Στο μεταξύ η Αθηνά βρίσκει στο σπίτι της μητέρα της ένα πακέτο τσιγάρα και, όπως είναι επόμενο, γίνεται χαμός.

Την ίδια στιγμή ο Στάθης πηγαίνει από το ελαιοτριβείο για να πληρωθεί και εκεί συναντάει στο γραφείο τον Ισίδωρο, ο οποίος τον διώχνει κακήν κακώς λέγοντάς του: «Καπερνάρο, πάρε τα λεφτά σου και από εδώ και πέρα δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί σου. Ούτε ζωγραφιστό να μη σε ξαναδώ μπροστά μου, το κατάλαβες;». Η Μαρίνα λιποθυμάει στα χέρια του Μάνου και η κατάσταση της υγείας της δείχνει να χειροτερεύει πολύ απότομα.