Ποιος Παπαδόπουλος (14/2): Εγκυμοσύνη ''βόμβα'' - Πέφτει κεραμίδα στο κεφάλι του...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ποιος Παπαδόπουλος (14/2): Εγκυμοσύνη ''βόμβα'' - Πέφτει κεραμίδα στο κεφάλι του...

Στο σημερινό (14/2) επεισόδιο, που θα δούμε στη σειρά Ποιος Παπαδόπουλος αναμένονται εκπλήξεις και ταραχές, μιας και οι δύο οικογένειες ήρθαν αντιμέτωπες με απρόσμενες επισκέψεις...(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (14/2) εξελίξεις στη σειρά Ποιος Παπαδόπουλος

Ο Εμμανουήλ, σοκαρισμένος από την ανακάλυψη του Θανάση και της Βιβής στο εξοχικό του, επιστρέφει στη βίλα απαιτώντας εξηγήσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό, στη βίλα θα καταφθάσουν και η Βιβή με τον Θανάση, που είναι έτοιμος να «αναμετρηθεί» με τον άλλο παππού.

Στο μεταξύ, ο Θάνος προσπαθώντας να διαχειριστεί το νέο για την εγκυμοσύνη της Τζοάν και χωρίς φυσικά να το πει ακόμα στους γονείς του, αποφασίζει ότι πρέπει να την παντρευτεί. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μείνει μακριά από τον έρωτά του, την Εριέττα, η οποία μάλιστα χώρισε τον Αλέξανδρο γι’ αυτόν... Και μέσα σε όλα, σκάει και η μεγάλη βόμβα: Ο Εμμανουήλ σκοπεύει να πουλήσει το εξοχικό, τη μόνη κατοικία που έχουν πλέον οι Παπαδόπουλοι!

Όλη η αλήθεια για την σχέση της Τουμασάτου με τον Κατσούλη στη σειρά

Η Μαριάννα Τουμασάτου έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την νέα τηλεοπτική επιτυχία του ΑΝΤ1, που συνεργάζεται με τον φίλο της, Κρατερό Κατσούλη.

Πώς θα θέλατε να τη δείτε να εξελίσσεται;

«Δεν θέλω να ξέρω, δεν θέλω να ορίσω. Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που λένε "θα 'θελα εκείνο, θα 'θελα το άλλο" για τον ρόλο τους. Είμαι από τους ηθοποιούς που θέλω να έρχεται ό,τι έρχεται και καλώς να έρχεται».

Πώς είναι η συνεργασία με τον Κρατερό Κατσούλη;

«Συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και η σχέση μας είναι όπως οδηγούμε: γκάζι, φρένο, αμπραγιάζ. Δεν το σκέφτεσαι».

Είναι πιο απαιτητικό να παίζετε σε ένα δράμα από ό,τι σε μια κωμωδία ή δεν υπάρχει διαφορά;

«Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να συγκρίνω. Με ενοχλεί η σύγκριση. Δεν θεωρώ ότι τα πράγματα πρέπει να είναι συγκρίσιμα. Προτιμώ να έχει το καθένα την αυτονομία του, τον χαρακτήρα του, την ομορφιά του, τη γοητεία του ή την αντιπάθειά του, αλλά να είναι ατομικό, όχι συνάρτηση κάποιου άλλου. Γιατί πρέπει να μπαίνουμε συνέχεια στη διαδικασία να λέμε "θέλω την κωμωδία, θέλω το δράμα, θέλω το θέατρο, θέλω την τηλεόραση’’. Τα θέλω όλα».

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Κρατερός Κατσούλης