Παράδεισος των κυριών (15/2): Η σκηνή που θα κάνει έξαλλους τους τηλεθεατές - Ο Ντίνος με βαριά καρδιά ανακοινώνει πως...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των κυριών (15/2): Η σκηνή που θα κάνει έξαλλους τους τηλεθεατές - Ο Ντίνος με βαριά καρδιά ανακοινώνει πως...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά, Παράδεισος των κυριών (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), ειδικά μετά την σκηνή να με την Πολυξένη να προσπαθεί να βγάλει τον Αγη από το σπίτι, όμως ο Χριστόφορος τον βλέπει, δεν καταλαβαίνει όμως ότι είναι ο Αγης και νομίζει πως είναι κάποιος αγαπητικός της.

Οι σημερινές 15/2 εξελίξεις της σειράς Παράδεισος των κυριών

Ετσι έξαλλος τη διώχνει από το σπίτι: «Αυτό πάει πολύ να τους βάζεις και μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, μάζεψέ τα και φύγε, τώρα!», της ξεκαθαρίζει.

Στο μεταξύ το ψέμα που είπε ο Πασχάλης στη Σύρμω είναι πολύ κοντά στο να βγει στην επιφάνεια. Ο Πασχάλης, γνωρίζοντας πως αν μάθει η μάνα του την αλήθεια δεν πρόκειται να του συγχωρέσει αυτό που έκανε, παλεύει με νύχια και με δόντια για να το αποτρέψει. Ωστόσο η Σύρμω θα μάθει τα πάντα και παίρνει μια μεγάλη απόφαση: «Πες στον συμπέθερο να έρθει από εδώ να γνωριστούμε», λέει στον Πασχάλη.

Ο Ντίνος με βαριά καρδιά ανακοινώνει την απόφαση που πήρε σε σχέση με το παιδί και τη Λιζέτα, ενώ η Αμαλία αποφασίζει να ακολουθήσει τον Πάρη στον Παράδεισο, όμως η υποδοχή δεν είναι αυτή που περίμενε.

Τι θα δούμε αύριο Πέμπτη 16/2

Η Αμαλία έξαλλη με τον αδελφό της, τον συναντάει και του ζητάει: «Φτάνει το κακό που της έχεις κάνει. Το καλό που σου θέλω είναι να μείνεις μακριά από τη Γεωργία», ενώ ο Μάρκος γίνεται έξαλλος μαζί του όταν μαθαίνει ότι της ζήτησε λεφτά. Στο μεταξύ το σχέδιο του Αναγνώστου που θα βοηθήσει τον Χρηστίδη να δραπετεύσει, κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και η Βικτώρια κάνει μια ακραία επιλογή για να προστατεύσει τον εαυτό της από έναν εχθρό που νιώθει ότι την απειλεί σοβαρά και παίρνει την απόφαση να τον βοηθήσει να δραπετεύσει.

Ο Ντίνος αποφασίζει να ψάξει την αλήθεια για το αν η Ειρηνούλα είναι δικό του παιδί με έναν τρόπο που αιφνιδιάζει για τα καλά τη Λιζέτα, καθώς υποβάλλει τη μικρή σε εξέταση αίματος. Την ίδια στιγμή η Μιράντα επιτίθεται με σκληρά λόγια στην Αμαλία: «Εσύ φταις για όλα, εξαιτίας σου ο Ντίνος καταστράφηκε και έχεις και το θράσος να έρχεσαι εδώ», της λέει. Την ίδια ώρα η Ντέπυ διεκδικεί μια θέση στη ζωή του Χριστόφορου, ενώ η Πολυξένη διωγμένη από το σπίτι των Μπουραντάδων, πηγαίνει στο σπίτι των Βασιλείου για να βρει την Αμαλία. Στο μεταξύ ο Αγης επιστρέφει ξαφνικά στο σπίτι και πιάνει τον πατέρα του με την Ντέπυ στο κρεβάτι.