Κυκλοφόρησε ήδη το trailer - Αυτή είναι η νέα τούρκικη σειρά του ΣΚΑΙ που αντικαθιστά την Άγρια Γη

Θα μπει στην απογευματινή ζώνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κυκλοφόρησε ήδη το trailer - Αυτή είναι η νέα τούρκικη σειρά του ΣΚΑΙ που αντικαθιστά την Άγρια Γη

Πριν καλά καλά δούμε το μεγάλο φινάλε της σειράς Άγρια Γη, ο ΣΚΑΙ έβγαλε στον αέρα το trailer του προγράμματος που θα την αντικαταστήσει. Πρόκειται για ένα τούρκικο project που στη γειτονική χώρα κάνει μεγάλη επιτυχία.

Αυτή η σειρά θα αντικαταστήσει την Άγρια Γη στον ΣΚΑΙ

Πρόκειται για μια δραματική σειρά η οποία θα έρθει για να αναστατώσει τα απογεύματα μας από τα μέσα περίπου του Μαρτίου που θα δούμε και το τελευταίο επεισόδιο της Άγριας Γης (δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Η εν λόγω σειρά έχει τον τίτλο Αδίστακτη Ερωμένη και ήδη το πρώτο trailer έχει κυκλοφορήσει.

Η υπόθεση της σειράς: Η Νεσλιχάν έχει την τέλεια ζωή! Ειναι πλούσια και εχει μια υπεροχη οικογένεια. έναν ζηλευτό συζυγο και 2 καταπληκτικά παιδιά. Ο Μουράτ έχει πραγματοποιήσει ολα του τα όνειρα για καριέρα, γάμο και ευτυχισμένη οικογένεια. Όμως όλα θα αλλάξουν όταν η Νεσχλιχάν θα ανακαλύψει ότι ο άντρας της, ο Μουράτ, την απατά με την Ντάμλα.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 15/2 στην Άγρια Γη

Το αποτέλεσμα του τεστ DNA για τον μικρό Γιάννη βγαίνει κι είναι θετικό, αλλά η Νάντια τρέμει ότι θα χάσει τον άντρα που αγαπάει. Ο Μάνος περνάει χρόνο με το παιδί και καθησυχάζει τη Νάντια: «Δεν θα αλλάξει κάτι στη σχέση μας! Συνεχίζω να θέλω να είμαι συνέχεια μαζί σου». Παράλληλα, δέχεται να μιλήσουν με την Εύα για τα διαδικαστικά της ανατροφής του Γιάννη. Κάτι που βρίσκει όμως ο Μάνος στα πράγματα της Εύας, τον κάνει έξαλλο και η σχέση τους δοκιμάζεται.