Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (16/2): Η Μάρμω είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει τον Εγκέφαλο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (16/2): Η Μάρμω είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει τον Εγκέφαλο

Πέμπτη (16/2) σήμερα και η καθημερινή κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» είναι εδώ με ένα ακόμη πιο δυναμικό επεισόδιο, που υπόσχεται πολλά στους τηλεθεατές.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), η Σωσώ έχει στρώσει τους άντρες του πανδοχείου στη δουλειά και περνάει ζωή… χαρισάμενη στη νέα της θέση, μόνο που υπολογίζει χωρίς τη Σύλβια, που ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές της Φιλιώς, για να τη διώξει.

Αναλυτικά οι σημερινές (16/2) εξελίξεις στην σειρά του Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Επεισόδιο 114

Τα ξαδερφάκια γιορτάζουν τα γενέθλια του Τζώρτζη, ενώ η Καλλιόπη μπουστάρει τη Μαριλού να κάνει το… επόμενο βήμα. Το ίδιο κάνει και η Χρύσα όμως, που αποφασίζει να κρατήσει το μυστικό της, με την ελπίδα να δει τον Τζώρτζη ευτυχισμένο στο πλάι της νέας του φίλης.

Η Μάρμω είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει τον Εγκέφαλο, που έχει αποφυλακιστεί, ενώ ο Σίμος και ο Πετράν προσπαθούν μάταια να μείνουν έξω από τα σχέδιά της. Την ίδια ώρα, η Σωσώ, που γλυκοκοιτάει τον Θύμιο, έχει το δικό της σχέδιο, για να τον βοηθήσει να τσιτσιρίσει κι άλλο την Καλλιόπη.

Θα βρουν τρόπο τα Πλατανιωτάκια να φέρουν τον Εγκέφαλο στο χωριό ή θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα; Πώς θα αντιδράσει ο Τζώρτζης στο φιλί της Μαριλούς, που μόνο… φιλικό δεν είναι;

Τι θα δούμε αύριο (17/2)

Επεισόδιο 115

Η Σύλβια καλεί το πνεύμα της κοντέσας, που υποτίθεται ότι είναι θαμμένη στο ενετικό νεκροταφείο και η Αγγέλα με τη Βαλέρια τη δουλεύουν α λα ιταλικά, με σκοπό να αλλάξει χέρια η ιδιοκτησία του πανδοχείου το συντομότερο.

Ο Εγκέφαλος οδηγείται στο σπίτι της Μάρμως για ανάκριση και τιμωρία. Η Μάρμω θέλει να μάθει τα βαθύτερα αίτια του μίσους του για τον Πλάτανο και το άγνωστο παρελθόν της σχέσης του με τον Βαγγέλα. Την ίδια ώρα, ο Σίμος και o Πετράν φοβούνται πως ο αιχμάλωτος θα προβεί σε αποκαλύψεις που θα τους κάψουν και αποφασίζουν να τον ελευθερώσουν.

Να τον ελευθερώσει θέλει και ο Χαρίλαος, όμως, που έρχεται στον Πλάτανο και απειλεί να σκοτώσει τον Τζώρτζη, αν δεν αφήσουν το αφεντικό του. Θα καταφέρει ο παπάς να σώσει την κατάσταση ή θα κάνει τα πράματα χειρότερα;