Άγρια Γη (17/2): Την κρατάνε δεμένη σε σκοτεινό υπόγειο - Τραγικές ώρες για την Όλγα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άγρια Γη (17/2): Την κρατάνε δεμένη σε σκοτεινό υπόγειο - Τραγικές ώρες για την Όλγα

Η εβδομάδα θα κλείσει με ένα συνταρακτικό επεισόδιο για τη σειρά Άγρια Γη, καθώς την Παρασκευή 17/2 αναμένεται να δούμε τις εξελίξεις μετά το ξεμπρόστιασμα της Νάντιας στην Εύα...(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (17/2) εξελίξεις στην Άγρια Γη

Η απόφαση της Εύας να αφήσει μόνιμα τον μικρό Γιάννη στον Μάνο και τη Νάντια, φέρνει τη σχέση του ζευγαριού σε αδιέξοδο: «Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω όλο αυτό, Μάνο. Λυπάμαι», του λέει. Ο Μάνος, θυμωμένος με την εγωιστική στάση της Εύας, της λέει πως δεν μπορεί να αλλάξει όλη του τη ζωή επειδή το αποφάσισε εκείνη. Τότε αναγκάζεται να του αποκαλύψει μια αλήθεια που ο Μάνος δεν υποψιαζόταν: «Πεθαίνω, Μάνο! Είμαι βαριά άρρωστη και αυτό το παιδί θα μείνει στον δρόμο! Δεν έχω κανέναν άλλον να εμπιστευτώ! Σε παρακαλώ υποσχέσου μου ότι θα τον φροντίσεις».Η Ρένα προσπαθείνα κρατήσει τη σχέση της με τον Αντώνη, αλλά το μυαλό της είναι συνεχώς στον Γιώργο.

Η Ελπίδα που έχει μαλακώσει απέναντι στον Αρη μετά τη διάσωση της Ολγας, του ζητά να πάνε στο δέντρο τους και να δώσουν νέους όρκους πίστης. Και οι δυο τους προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή. Η σκιά της Ολγας όμως, τους βαραίνει ακόμη. Στο μεταξύ, το σχέδιο για την παγίδευση της αδίστακτης γυναίκας είναι σε εξέλιξη, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η Ζωή, ψάχνοντας να μάθει λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Βλάσση και βλέποντας πως στην ίδια δεν θα μιλήσει κανείς, βάζει τη Μυρτώ να ρωτήσει, ενώ ταυτόχρονα αρχίζει να ερωτεύεται τον Στέφανο. Η Ρένα προσπαθεί να αφήσει πίσω της τη σύντομη περιπέτεια με τον Γιώργο, συνεχίζοντας να ζει με τον Αντώνη. Η Ολγα πάει στο ραντεβού με τον Χρήστο, έχοντας μαζί της το όπλο της, θέλοντας να τελειώσει για πάντα μαζί του.