Έρωτας Φυγάς: «Ναι εγώ το έκανα! Ο Ιάσονας δεν ήξερε τίποτα» - Αποκαλύπτεται επιτέλους όλη η αλήθεια

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του OPEN

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας Φυγάς: «Ναι εγώ το έκανα! Ο Ιάσονας δεν ήξερε τίποτα» - Αποκαλύπτεται επιτέλους όλη η αλήθεια

Την ώρα που η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να κάνει άμβλωση, ο Μάρκος, νιόπαντρος πλέον, βρίσκει ένα γράμμα της που εξηγούσε ότι παντρεύτηκε για να τον σώσει και εμείς έχουμε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας στην σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς.

Να σημειώσουμε η εν λόγω σειρά τις τελευταίες ημέρες έχει δει τεράστια άνοδο και τα νούμερα τηλεθέασης μιλάνε από μόνα τους.

Οι εξελίξεις της εβδομάδας στην σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς (20/2-24/2)

Δευτέρα 20/2

Η Ευγενία και ο Μάρκος ετοιμάζονται για τον γάμο τους μέσα σε εύθυμο κλίμα το οποίο συνεχίζεται στο γλέντι, όπου η παρουσία των γονιών της Ευγενίας τη γεμίζει με συγκίνηση. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ευτυχισμένη με κάνετε που είστε εδώ», τους λέει. Παράλληλα ο Ιάσονας επιστρέφει σπίτι να μοιραστεί με όλους τα χαρμόσυνα νέα ότι μπορεί να κάνει παιδιά, αλλά η Αλεξάνδρα βρίσκεται ήδη στην αναμονή της άμβλωσης, συνοδεία της Ελπίδας. Η Χαρά πάλι κάνει μόνη της τη συναλλαγή με τον κρυφό εκβιαστή τους, ενώ ο Ιάσονας προλαβαίνει την Αλεξάνδρα. «Σταμάτα. Τι πας να κάνεις; Αυτό είναι το παιδί μας», της φωνάζει, ενώ εκδικείται σκληρά την Ελπίδα.

Τρίτη 21/2

Ο Ιάσονας παίρνει την οικογένειά του και πηγαίνουν στην Αθήνα. Στο πρώτο ξύπνημα του έγγαμου βίου του, ο Μάρκος θα βρει όσα φύλαγε ο Στρατής: Tις πλαστές ταυτότητες που είχαν φτιάξει με την Αλεξάνδρα, ένα γράμμα της που εξηγούσε ότι παντρεύτηκε για να τον σώσει και αρκετά χρήματα. Αποφασίζει να πάει να τη βρει λέγοντας ψέματα την Ευγενία. Η Δήμητρα στο μεταξύ είναι αποφασισμένη να κοινοποιήσει την έρευνά της και να φύγει για πάντα από το Κιάρι, αλλά ο Φίλιππος καταστρέφει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία και απειλεί τον Σπύρο. «Μείνε μακριά γιατί δεν θα έχει καλό τέλος η ιστορία σου. Κατάλαβες;», του λέει με έντονο ύφος. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Στρατής τρελαίνεται που έχασε τα χρήματά του κι ο Στέφανος απογοητεύεται για όσα μαθαίνει για τη Μαργέτα. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο, ειδικά εκείνη που ήξερε πώς είναι να παντρεύεσαι κάποιον που δεν θέλει η καρδιά σου», αναφέρει στον Μάρκο όταν του λέει τα όσα έχει μάθει. Μέσα σε όλα η Ελπίδα αγνοείται.

Διαβάστε επίσης τις σημερινές (17/2) εξελίξεις: Γερό χαστούκι για την Αλεξάνδρα - Χάνει οριστικά το Μάρκο

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις εβδομάδας

Τετάρτη 22/2

Ο Ιάσονας, μετά από καταγγελία που του κάνανε στην εφορία για φοροδιαφυγή, θα αναγκαστεί να επιστρέψει πίσω στη Μεσσήνη για να διερευνήσει την υπόθεση περαιτέρω. Ο Κοντογιάννης θα βρει την ευκαιρία που ψάχνει και θα του υποδείξει τον Φίλιππο ως ένοχο. «Αμα έχεις τέτοιους φίλους», του λέει με ειρωνεία. Ο Μάρκος προσπαθεί να βρει την Αλεξάνδρα για να μάθει αν όντως ο γάμος της με τον Δεμερτζή έγινε χωρίς τη θέλησή της, ενώ θα κληθεί να πάρει και μια δύσκολη απόφαση. Μια απόφαση που δεν θα αφήσει ανεπηρέαστες τις ζωές των άλλων.

Πέμπτη 23/2

Η Μαργέτα επιστρέφει στο Κιάρι. Ο Ιάσονας μαθαίνει ότι πίσω από την καταγγελία για τη φοροδιαφυγή βρίσκεται η Ελπίδα, η οποία φιλοξενείται στον Κοντογιάννη. Την ίδια στιγμή η Γεωργία αποφασίζει να συγχωρήσει τον Στρατή και του ζητάει να μεγαλώσουν μαζί το εξώγαμο παιδί του! Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Μάρκος απάγει τη Μαργέτα. «Θα μου πεις τα πάντα. Η Αλεξάνδρα παντρεύτηκε τον Ιάσονα με τον ζόρι γιατί εσύ την ανάγκασες; Λέγε!», της φωνάζει. Εκείνη αναγκάζεται να του πει την αλήθεια. «Ναι, εγώ το έκανα. Ο Ιάσονας δεν ήξερε τίποτα. Αλλωστε εσύ ήσουν καταδικασμένος σε θάνατο κι εκείνη θα έμενε μόνη».

«Εσύ φρόντισες να πεθάνω αλλά δεν τα κατάφερες», είναι τα λόγια του και αποφασίζει να την εκδικηθεί. Σηκώνει το όπλο πάνω της και την πυροβολεί, αλλά εκείνη τη στιγμή μπαίνει στη μέση ο Στέφανος για να την προστατεύσει, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή. Ο Μάρκος τον πηγαίνει σοκαρισμένος στο νοσοκομείο.

Παρασκευή 24/2

Ο Στέφανος χειρουργείται και σώζεται από ένα θαύμα. Τον επαναφέρουν την τελευταία στιγμή. Η Μαργέτα λέει στην Αλεξάνδρα πως ο Μάρκος πυροβόλησε τον Στέφανο. Παράλληλα η Ελπίδα κρύβεται στο σπίτι του Κοντογιάννη και φλερτάρει μαζί του, ενώ η Αννα βγαίνει μια βόλτα μόνη της. Την αρπάζουν και τη βιάζουν δύο άγνωστοι. Καταφέρνει να ξεφύγει. Τη βρίσκει τυχαία στο δρόμο, σε άθλια κατάσταση, ο Φίλιππος και την πάει στο σπίτι του Στέφανου. Αυτός έχει συνέλθει και μαθαίνει από την Παναγιώτα για τον βιασμό. Ο Μάρκος πάει να καταγγείλει τον βιασμό στο τμήμα και βρίσκεται προφυλακισμένος για τον τραυματισμό του Στέφανου.