Η δική μας οικογένεια (17/2): Δεν αντέχει άλλο να κρύβεται - Η Αγγελική θα πει στη Νεφέλη όλη την αλήθεια

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (17/2): Δεν αντέχει άλλο να κρύβεται - Η Αγγελική θα πει στη Νεφέλη όλη την αλήθεια

Στο σημερινό (17/2) επεισόδιο της σειράς η Δική μας οικογένεια αναμένεται το κοινό να παρακολουθήσει συνταρακτικές εξελίξεις μιας και η Αγγελική αρχίζει και έρχεται ολοένα πιο κοντά στην κόρη της... (δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (17/2) εξελίξεις για τη σειρά η Δική μας οικογένεια

Η Αγγελική είναι μια δημοσιογράφος που αρθρογραφεί σε ένα site γυναικείου περιεχομένου, αλλά παράλληλα η μεγαλύτερη έρευνα της έχει επικεντρωθεί στο να βρει την κόρη που γέννησε πριν από 17 χρόνια αλλά αναγκάστηκε να τη δώσει για υιοθεσία. Αυτό που θα αποκαλύψει σύντομα είναι πως η κόρη αυτή, είναι η Νεφέλη, η μεγάλη κόρη του Σέργιου που έχουν υιοθετήσει με τη Μαργαρίτα πριν κάνουν τα δικά τους παιδιά. Η Αγγελική εντοπίζει την κόρη της και προσεγγίζει τη Μαργαρίτα ώστε να κανονίσει να τη γνωρίσει επιτέλους από κοντά. Όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Πρόκειται περί κωμωδίας και την υπογράφει σκηνοθετικά ο Βασίλης Θωμόπουλος και σεναριακά ο Άγγελος Χασάπογλου. Τα κεντρικά πρόσωπα της πλοκής είναι δύο παιδικοί φίλοι που έχουν κόλλημα με τους αγώνες moto cross. Ένα ατύχημα όμως γίνεται αφορμή για να στραφούν επαγγελματικά προς την μεγάλη τους αγάπη, που θα τους αποφέρει μεγάλα κέρδη.

Ο ένας πρωταγωνιστής είναι εργένης και ο άλλος οικογενειάρχης, αλλά δυστυχώς ο οικογενειάρχης με τη σύζυγό του πεθαίνουν σε ατύχημα και έτσι ο εργένης τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Μάριος Αθανασίου, θα κληθεί να αναλάβει τα τρία παιδιά του παιδικού του φίλου.

To οριστικό καστ αποτελείται από τους: Ελένη Βαίτσου στο ρόλο της δημοσιογράφου και ο Απόστολο Γκλέτσο, Υρώ Μανέ , Ελένη Κρίτα, Χριστίνα Τσάφου. Σε πρωταγωνιστικούς επίσης ρόλους βλέπουμε τον Νίκο Πουρσανίδη και τον Ρένο Ρώτα.