Σασμός: «Θα πληρώσει!» - Τo ''καυτό'' spoiler του Γεροντιδάκη για τη σχέση του Λευτέρη με τη Θεοδώρα

Υπάρχει μέλλον μετά από τόσα μυστικά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Θα πληρώσει!» - Τo ''καυτό'' spoiler του Γεροντιδάκη για τη σχέση του Λευτέρη με τη Θεοδώρα

Ο Σασμός αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ του Alpha, με το κοινό να παρακολουθεί φανατικά για δεύτερη συνεχή χρονιά τη σειρά, που αφορά στα έθιμα και στους κανόνες της Κρήτης.

Οι εξελίξεις μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι πολύ έντονες με τους περισσότερους ήρωες να δοκιμάζονται, αφού τι σενάριο θα μας ταράξει πολύ στη συνέχεια.

Για την ώρα παρακολουθήσαμε το θάνατο του Πάνου, με τον Λευτέρη να μη βρίσκει για άλλη μια φορά ησυχία ψάχνοντας να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από το φόνο,

Πιο αναλυτικά στα προσεχή επεισόδια ο Λευτέρης θα ενημερώσει τον Αντώνη για τον φόνο του Πάνου και εκείνος θα γίνει έξαλλος. «Πώς άφησες να συμβεί αυτό; Ο Ευθύμης Φαρμάκης έχει το πάνω χέρι και θα αρχίσει να “τρώει” αθώο κόσμο. Σου είχα πει να είσαι προετοιμασμένος και να τον σταματήσεις αν χρειαστεί. Λευτέρη, πρόσεχε. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο επόμενος που θα θελήσει να βγάλει από τη μέση», του μηνύει ,ενώ ο Ευθύμης αντιμετωπίζει την οργή της Βασιλικής αλλά και του Παύλου (δείτε εδώ τις υπόλοιπες σοκαριστικές εξελίξεις).

Με τη ζωή του Λευτέρη να είναι σε κίνδυνο λοιπόν, θα μπλεχτεί και η Θεοδώρα συναισθηματικά, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από το Super Κατερίνα την Παρασκευή 17/2 και το Γιώργο Γεροντιδάκη η σχέση τους θα δοκιμαστεί ιδιαίτερα...

Το spoiler του Γιώργου Γεροντιδάκη για τη σχέση του με τη Θεοδώρα στο Σασμό

«Η σχέση με την Θοδώρα θα περάσει από 40 κύματα και σε αυτό ευθύνεται πολύ ο ήρωας γιατί έχει διπλή ζωή. Θα πάρει ευθύνες για πράγματα. Δεν θα αποκαλύψω τι θα γίνει αλλά θα είναι το πρώτο τεράστιο λάθος για το οποίο θα πληρώσει. Εμπλέκεται, πυροδοτεί κάποιες εξελίξεις που ούτε ο ίδιος περίμενε», είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.