Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα (19/2): Εγκυμοσύνη "βόμβα" στη σειρά του ALPHA - Χτυπάνε καμπανάκια για...

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα (19/2): Εγκυμοσύνη

Το βράδυ της Κυριακής 19/2 θα είναι γεμάτο γέλια για τους τηλεθεατές της σειράς του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα! Μεγάλη αγωνία για τους πρωταγωνιστές... Έρχεται κι άλλη εγκυμοσύνη; (δείτε εδω ποιοι αποχωρούν από το σίριαλ).

Όλα όσα θα παρακολοθήσουμε σήμερα (19/2) στο Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

Ο Κανάτης και ο Αγγελος είναι σε καραντίνα, ο Μηνάς και η Βούλα φοβούνται για βεντέτα και ο Μπάμπης επηρεάζεται από τη μάνα του.

Η Βέλη ακούει τον Aγγελο να διαβάζει παραμύθια στο παιδί και αποφασίζει ότι πρέπει να συζητήσουν τι μηνύματα περνάνε στον γιο τους. Ο Λευτέρης, ο αδελφός της Βούλας από την Αυστραλία, βρίσκεται ξαφνικά κρυμμένος μέσα στο σπίτι και ο κίνδυνος μιας βεντέτας κρέμεται από πάνω τους.

Στο μεταξύ μια αδιαθεσία της Καίτης ίσως είναι πιθανή εγκυμοσύνη, ενώ ο Ηλίας περιμένει με αγωνία ανώτερα κλιμάκια για έλεγχο. Η Σοφία, πάλι άυπνη λόγω μωρού, έρχεται σπίτι να ξεκουραστεί και να κοιμηθεί. Αλλά ο Μπάμπης και η Ξένια θυμούνται τα δικά τους, πώς ήταν ως νέοι γονείς, και η Σοφία δεν βρίσκει ησυχία.

Ο Κανάτης κολλάει τον Αγγελο μια μεταδοτική ασθένεια και η Βέλη τούς βάζει μαζί σε καραντίνα, για να προστατέψει το παιδί. Την ίδια ώρα ο Λευτέρης, με σύμμαχο τον Βαγγέλη, προσπαθεί να πείσει τη Βούλα και τον Μηνά, που περιμένουν από στιγμή σε στιγμή να «σκάσει η βόμβα», ότι ο παράνομος έρωτάς του είναι πιο δυνατός από οτιδήποτε.

Ο Ηλίας βρίσκει στην τσάντα του ένα φλάιερ για αντρική τριχόπτωση και τον πιάνει πανικός, ενώ η Καίτη νομίζει πως την απατά. Τέλος, ο Μπάμπης επηρεάζεται από τη μάνα του, που του λέει πως άσπρισε το μούσι του και δεν του πάει και αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα…