Γη της Ελιάς: Οργή και θρήνος! Βρίσκει τραγικό θάνατο για να αποχωρήσει από την σειρά

Τι λένε φήμες που κυκλοφορούν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: Οργή και θρήνος! Βρίσκει τραγικό θάνατο για να αποχωρήσει από την σειρά

Σίγουρο είναι πλέον πως η Γη της Ελιάς πρόκειται να βγει στον αέρα του MEGA και με την τρίτη σεζόν της σειράς. Βλέπει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια γεγονός που αποδεικνύουν και τα νούμερα τηλεθέασης και οι συντελεστές αποφάσισαν να συνεχίσουν την ιστορία.

Παρόλα αυτά, δεν θα δούμε όλα τα πρόσωπα και την επόμενη χρονιά. Ήδη έχει γίνει γνωστό πως η Μυρτάλη θα αποχωρήσει, όπως επίσης και ο Αλέξης (δείτε ποιο θα είναι το τέλος του). Ακόμη μυστήριο παραμένει γύρω από το όνομα της Αθηνάς (δείτε τις δηλώσεις της).

Τον σκοτώνουν για να αποχωρήσει από την Γη της Ελιάς;

Ακόμη ένα πρόσωπο της σειράς λέγεται πως δεν θα βρίσκεται στην επόμενη σεζόν γης Γης της Ελιάς. Για να αποχωρήσει λοιπόν, πρέπει να δούμε και το τέλος του. Πολλά έχουν ειπωθεί για το τι θα του συμβεί στο φινάλε. Κάποιοι αναφέρουν πως θα μπει φυλακή, άλλοι όμως λένε πως θα βρει τραγικό θάνατο.

Ο λόγος για τον Δημοσθένη, ο οποίο κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσει για το κακό που έχει κάνει στην οικογένεια του, αφού είναι ο λόγος που δολοφονήθηκε ο γιος του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, ο ρόλος του θα πληρώσει, αφού η αστυνομία βρίσκεται όλο και περισσότερο κοντά στα ίχνη του και το κύκλωμα ναρκωτικών, αφού η Δήμητρα, προσπαθεί να ανακαλύψει πως πέθανε ο Κίμωνας.

Βέβαια, λέγεται πως στο τέλος θα πέσει και μαχόμενος σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, βρίσκοντας έτσι τραγικό θάνατο.

Γη της Ελιάς τέλος Δημοσθένη

Την παρατάει σύξυλη λίγο πριν το γάμο και τα φτιάχνει με άλλη

Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε και έναν χωρισμό, τον οποίο κανείς δεν περιμένει. Όχι μόνο όμως θα χωρίσουν, αλλά εκείνος όπως φαίνεται θα βρει και νέα αγαπητικιά.

Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας θα ζητήσει από την Άννα να χωρίσουν λόγω κάποιων καβγάδων που θα έχουν για την συγκατοίκηση τους και το γάμο τους με αποτέλεσμα η ρήξη να είναι τόσο μεγάλο που να φέρει το τέλος της σχέσης τους.

Όταν μάθει για το χωρισμό του λοιπόν η Ειρήνη, θα κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Θα τον προσεγγίσει και θα προσπαθήσει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί του.

Βέβαια, ο Λεωνίδας είναι ακόμη ερωτευμένος με την Άννα και δεν μπορεί να την ξεπεράσει, γεγονός που θα αντιληφθεί η Ειρήνη και θα καταρρακωθεί.

Γη της Ελιάς Ειρήνη νέο ζευγάρι

Σπαραγμός στο αποψινό 16/2 επεισόδιο 105 + 106

Ο Μάνος είναι ταραγμένος περισσότερο από κάθε άλλη φορά και χρησιμοποιεί όλη του την πειθώ προκειμένου να την αναγκάσει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις. Μάλιστα και η Μυρτάλη αγωνιά εξίσου για τη Μαρίνα, καθώς είναι το μοναδικό πρόσωπο που νιώθει ακόμα σαν οικογένειά της και την παρακαλάει κι αυτή με τη σειρά της να πάει ξανά στον γιατρό και να συνεχίσει τις εξετάσεις της.

Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα προειδοποιεί τη Μυρτάλη: «Πρόσεξε καλά. Αυτή τη φορά δεν αστειεύομαι. Αν ξαναπληγώσεις τον γιο μου, θα έχεις να κάνεις μαζί μου», την απειλεί κι εκείνη της εξομολογείται: «Λάθος εικόνα έχετε για τον Αλέξη. Αν νομίζετε ότι είναι τόσο πολύ ευαίσθητος, μάλλον δεν έχετε ιδέα ποιος πραγματικά είναι ο γιος σας», ισχυρίζεται, αφήνοντας τη Μαργαρίτα στις σκέψεις της. Στο μεταξύ η Αμαλία δεν παύει να εκπλήσσει τον Ισίδωρο με την περιποιητικότητα και την αποτελεσματικότητά της και όλα δείχνουν πως μια «τρυφερή φιλία» γεννιέται.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Λίγο πριν το τέλος της σειράς παντρεύονται

Ο Κουράκος ενημερώνεται πως η αποφυλάκιση του Χρήστου είναι προ των πυλών. Την ίδια στιγμή ο Αλέξης μαθαίνει για την κουβέντα που είχε η Μαργαρίτα με τη Μυρτάλη. Η Μυρτάλη του λέει ότι η Μαργαρίτα σχεδόν την απείλησε να μην τον πληγώσει και ότι δεν είδε με καλό μάτι τη σχέση τους.

Ο Αλέξης μετά από αυτό, έξαλλος, πηγαίνει στο σπίτι της μάνας του κι εκεί ξεπερνά κάθε όριο: «Ποιος σου είπε να ανακατεύεσαι στη ζωή μου; Γιατί δεν με αφήνεις ήσυχο;», της ουρλιάζει και αφού τα σπάει όλα, πιάνει τη Μαργαρίτα από τον λαιμό: «Θα σε σκοτώσω ρε, εσύ με έχεις καταστρέψει», φωνάζει εκτός εαυτού και η Μαργαρίτα προσπαθεί με όλη της δύναμη να ξεφύγει από τη δολοφονική του μανία. Η Μαργαρίτα τρομοκρατείται από τη βίαιη αντίδρασή του, με αποτέλεσμα να αλλάξει κλειδαριές, ενώ προσωρινά μετακομίζει στο σπίτι της Αθηνάς: «Πήγε να με σκοτώσει, το καταλαβαίνεις; Εμένα, την ίδια του τη μάνα, πήγε να με πνίξει, φοβάμαι», ομολογεί στην Αθηνά.

Διαβάστε επίσης: Άλλος έπρεπε να πεθάνει κι άλλος έφαγε την σφαίρα τελικά - Σοκαριστικό αποκλειστικό

Στο μεταξύ ο Ισίδωρος είναι πολύ ευχαριστημένος από την Αμαλία στη δουλειά και λίγο αργότερα ζητάει από την Αντιγόνη μια χάρη: «Θέλω τη βοήθειά σου για να διαλέξω ένα όμορφο δώρο για τη γραμματέα μου. Πρέπει να την ευχαριστήσω για όσα κάνει για μένα, καταλαβαίνεις;», της λέει. Αργότερα, η Αντιγόνη θα πείσει τη Μαρίνα να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και ο Μάνος με τον Ισίδωρο χαίρονται πολύ με αυτή την εξέλιξη.

Ο Χρήστος αποφυλακίζεται και η Εύα βρίσκεται εκεί για να τον υποδεχτεί και να του δείξει τη στήριξή της, ενώ η Δήμητρα για μια ακόμα φορά μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη και αυτή τη φορά βρίσκει κάτι ύποπτο.