Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (20/2): Ένα test DNA θα τα αλλάξει όλα - Σε αναμμένα καρφιά ο Εγκέλαδος

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (20/2): Ένα test DNA θα τα αλλάξει όλα - Σε αναμμένα καρφιά ο Εγκέλαδος

Στο σημερινό (20/2) επεισόδιο, που θα δούμε στη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο αναμένεται να δούμε τις συνταρακτικές εξελίξεις, καθώς στο χωριό επικρατεί κανονικός τρόμος σχετικά με τον εγκέλαδο...(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (20/2) εξελίξεις στη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Ο Εγκέφαλος και ο μπράβος βρίσκονται όμηροι στον Πλάτανο, αλλά ο Σώτος και ο Ηλίας, απ’ τη μία πλευρά, και ο Σίμος με τον Πετράν, απ’ την άλλη, κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να χαλάσουν τα σχέδια των Πλατανιωτών και να αποφύγουν τις αποκαλύψεις. Η Μαριλού ακούει τον Ηλία να λέει στην Καλλιόπη για το αβγό Φαμπερζέ, αλλά της υπόσχεται να κρατήσει το μυστικό τους.

Κι ενώ ο Τζώρτζης ετοιμάζεται να κάνει τεστ DNA για να μάθει αν ο Εγκέφαλος είναι στα αλήθεια αδερφός του Βαγγέλα, κάτι περίεργο φαίνεται να συμβαίνει με το μωρό της Χρύσας. Θα καταφέρουν η Αγγέλα με τη Βαλέρια να πάρουν το μερίδιο της Σύλβιας από το πανδοχείο; Τι θα κάνει ο Παναγής όταν υποψιαστεί πως ο Σίμος και ο Πετράν άφησαν επίτηδες τον μπράβο να ξεφύγει;

Όσα θα δούμε την Τρίτη 21/2 στη σειρά

Ο Τζώρτζης με τη Χρύσα βάζουν νέες βάσεις στη σχέση τους, την ώρα που η Μάρμω επιμένει να κρατάει τον Βάρσο αιχμάλωτο, για να πατσίσει μαζί του για όσα έκανε στους Πλατανιώτες. Ο Παναγής προσπαθεί να καταλάβει τι τρέχει με τον Πετράν και τον Σίμο που συμπεριφέρονται περίεργα, ενώ ο Ηλίας και ο Σώτος συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπο να ελευθερώσουν τον Εγκέφαλο, για να γλιτώσουν τα χειρότερα. Η κόντρα της Σύλβιας με τη Βαλέρια καλά κρατεί και ο παπάς είναι σε κατάσταση απελπισίας. Απελπισία έχει πιάσει και την Κατερίνα όμως, αφού υποψιάζεται ότι ο Θοδωρής της λέει ψέματα. Κι ενώ η Μαριλού έρχεται πιο κοντά με τον Τζώρτζη, ο Εγκέφαλος το σκάει και ετοιμάζεται να τα κάνει όλα στάχτη, ξεκινώντας από το σπίτι του Βαγγέλα.