«Να το περιμένουν οι τηλεθεατές» - Φόνος σοκ στον Παράδεισο των Κυριών! Το spoiler της Λαμπρινής Σκρέκα

Η αποκάλυψε που έκανε η ηθοποιός για τις εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Να το περιμένουν οι τηλεθεατές» - Φόνος σοκ στον Παράδεισο των Κυριών! Το spoiler της Λαμπρινής Σκρέκα

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Mytv παραχώρησε η Λαμπρινή Σκρέκα, η ηθοποιός που υποδύεται τη Λιζέτα στην καθημερινή σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των κυριών». Η ίδια λοιπόν μίλησε για την ηρωίδα της και αποκάλυψε όσα θα συμβούν στη συνέχεια -διαβάστε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας.

Όσον αφορά το αποψινό επεισόδιο, η ανακοίνωση που κάνουν η Μιράντα και ο Ντίνος ότι ετοιμάζονται να φύγουν μαζί στην Αμερική, σκάει σαν βόμβα. Η Ζηνοβία και ο Μάρκος πληγώνονται πιο πολύ απ’ όλους και μοιάζουν να μην μπορούν να το δεχτούν. Την ίδια στιγμή ο Αγης αποφασίζει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την εξουσία που απέκτησε και συμπεριφέρεται άσχημα στους γονείς του, μιλώντας τους ειρωνικά και απαξιωτικά και ζητώντας τους παράλογα πράγματα. Ο Χριστόφορος και η Βικτώρια μοιάζουν ανίκανοι να αντιδράσουν.

Η Βικτώρια βρίσκεται αντιμέτωπη με ακόμη μια δυσάρεστη έκπληξη, που θα της στοιχίσει κι άλλο, καθώς ο Χρηστίδης την περιμένει μέσα στο σπίτι της: «Ηρθα να μου δώσεις κι άλλα λεφτά για να φύγω στο εξωτερικό. Αυτά που μου έδωσες δεν μπορώ να τα πάρω», απαιτεί.

Τα νέα για τον Χρηστίδη ότι το έσκασε από τη φυλακή, φέρνουν αναστάτωση σε όλους, ιδιαίτερα στην Ολγα και στον Πάρη, ενώ ο Γιαμαλής μοιάζει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθεί ο Θανάσης για τις πράξεις του. Ο Αναγνώστου, από την άλλη, έχει φέρει τον εαυτό του σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς ο αστυνόμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι του λέει ψέματα και αρχίζει να τον υποψιάζεται -δείτε εδώ το τρέιλερ.

Οι αποκαλύψεις της Λαμπρινής Σκρέκα για τον Παράδεισο των Κυριών 

Οι αποκαλύψεις της Λαμπρινής Σκρέκα για τον Παράδεισο των Κυριών

Στον «Παράδεισο των κυριών» υποδύεσαι τη Λιζέτα, η οποία δείχνει πως είναι πολύ δυναμική.'Εχει ευαίσθητες πλευρές;

Έχει, απλά δεν τις δείχνει όπως οι υπόλοιποι. Έχει πληγωθεί πολύ που ο πατέρας της δεν την εμπιστεύτηκε και προτίμησε να γράψει τη διαφημιστική εταιρεία του στον Ντίνο, αντί για εκείνη που είναι το παιδί του. Ίσως στο μέλλον υπάρξει κάτι που να την «ξεκλειδώσει» περισσότερο.

Έχεις κοινά στοιχεία με την ηρωίδα σου;

Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε πολλά κοινά στοιχεία, ίσως μόνο τον κυνισμό κάποιες φορές, αλλά μπορώ να πω ότι τη θαυμάζω για την αυτοπεποίθησή της και θα ήθελα πολύ να την έχω.

Στα προσεχή επεισόδια, θα δούμε πως η Λιζέτα πιέζει τη Βικτώρια για να της βγάλει το πλαστό πιστοποιητικό γέννησης της μικρής Ειρηνούλας. θα καταφέρει τελικά να το πάρει;

Η Λιζέτα χρειάζεται το πιστοποιητικό για να μπορέσει να ταξιδέψει η μικρή στο εξωτερικό, χωρίς να κινήσει υποψίες στον Ντίνο. Ξέρει πως, αν την καταλάβει, το σχέδιό της θα ναυαγήσει. Γι' αυτό θα κάνει τα πάντα για να το πάρει, και θα το πετύχει.

Ο Πασχάλης έχει μετανιώσει για τη βοήθεια που πρόσφερε στη Λιζέτα. Με ποιον τρόπο θα προσπαθήσει εκείνη να τον σταματήσει ώστε να μην αποκαλύψει σε κανέναν την υιοθεσία του κοριτσιού;

Ο Πασχάλης είχε πειστεί ότι αυτό που έκανε ήταν για καλό. Μόλις όμως ανακαλύψει την αλήθεια, θα απαιτήσει να ξεκαθαριστούν τα πράγματα. Η Λιζέτα, βέβαια, θα τον απειλήσει με φυλάκιση. Του λέει ξεκάθαρα πως αν αυτός μιλήσει στον Ντίνο, εκείνη θα μιλήσει στην Αστυνομία για την πλαστοπροσωπία που έκανε.

Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές από τα προσεχή επεισόδια της σειράς;

Έναν έρωτα που επιτέλους εκδηλώνεται, αλήθειες που βγαίνουν στο φως και παρασέρνουν τους ενδιαφερομένους και έναν φόνο στον βωμό των χρημάτων.