Έρωτας Φυγάς (21/2): «Δεν θα έχεις καλό τέλος, κατάλαβες;» - Ο Φίλιππος ξεκινάει τις απειλές

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (21/2): «Δεν θα έχεις καλό τέλος, κατάλαβες;» - Ο Φίλιππος ξεκινάει τις απειλές

Τρίτη (21/2) σήμερα και η καθημερινή δραματική σειρά του OPEN, «Ερωτας Φυγάς» είναι εδώ με ένα ακόμη πιο αναντρεπτικό επεισόδιο, με τους πρωταγωνιστές να "ρίχνουν" απειλές ο ένας στον άλλον.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), η Ευγενία και ο Μάρκος ετοιμάζονται για το γάμο τους μέσα σε εύθυμο κλίμα το οποίο συνεχίζεται στο γλέντι όπου η παρουσία των γονιών της Ευγενίας τη γεμίζει με συγκίνηση.

Παράλληλα ο Ιάσονας επιστρέφει σπίτι να μοιραστεί με όλους τα χαρμόσυνα νέα ότι μπορεί να κάνει παιδιά αλλά η Αλεξάνδρα βρίσκεται ήδη στην αναμονή της άμβλωσης, συνοδεία της Ελπίδας. Η Χαρά κάνει μόνη της τη συναλλαγή με τον κρυφό εκβιαστή τους ενώ ο Ιάσονας προλαβαίνει την Αλεξάνδρα και εκδικείται σκληρά την Ελπίδα.

Αναλυτικά οι σημερινές (21/2) εξελίξεις γιατην σειρά «Έρωτας Φυγάς»

Έπεισόδιο 101

Ο Ιάσονας παίρνει την οικογένειά του και πηγαίνουν στην Αθήνα. Στο πρώτο ξύπνημα του έγγαμου βίου του, ο Μάρκος θα βρει όσα φύλαγε ο Στρατής: Tις πλαστές ταυτότητες που είχαν φτιάξει με την Αλεξάνδρα, ένα γράμμα της που εξηγούσε ότι παντρεύτηκε για να τον σώσει και αρκετά χρήματα. Αποφασίζει να πάει να τη βρει λέγοντας ψέματα την Ευγενία. Η Δήμητρα στο μεταξύ είναι αποφασισμένη να κοινοποιήσει την έρευνά της και να φύγει για πάντα από το Κιάρι, αλλά ο Φίλιππος καταστρέφει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία και απειλεί τον Σπύρο.

«Μείνε μακριά γιατί δεν θα έχει καλό τέλος η ιστορία σου. Κατάλαβες;», του λέει με έντονο ύφος. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Στρατής τρελαίνεται που έχασε τα χρήματά του κι ο Στέφανος απογοητεύεται για όσα μαθαίνει για τη Μαργέτα. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο, ειδικά εκείνη που ήξερε πώς είναι να παντρεύεσαι κάποιον που δεν θέλει η καρδιά σου», αναφέρει στον Μάρκο όταν του λέει τα όσα έχει μάθει. Μέσα σε όλα η Ελπίδα αγνοείται.

Τι θα δούμε αύριο Τετάρτη (22/2)

Επεισόδιο 102

Ο Ιάσονας, μετά από καταγγελία που του κάνανε στην εφορία για φοροδιαφυγή, θα αναγκαστεί να επιστρέψει πίσω στη Μεσσήνη για να διερευνήσει την υπόθεση περαιτέρω. Ο Κοντογιάννης θα βρει την ευκαιρία που ψάχνει και θα του υποδείξει τον Φίλιππο ως ένοχο. «Αμα έχεις τέτοιους φίλους», του λέει με ειρωνεία. Ο Μάρκος προσπαθεί να βρει την Αλεξάνδρα για να μάθει αν όντως ο γάμος της με τον Δεμερτζή έγινε χωρίς τη θέλησή της, ενώ θα κληθεί να πάρει και μια δύσκολη απόφαση. Μια απόφαση που δεν θα αφήσει ανεπηρέαστες τις ζωές των άλλων.