Άγρια Γη (22/2): «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε από εδώ μέσα» - Χωρισμός σοκ

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγρια Γη (22/2): «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε από εδώ μέσα» - Χωρισμός σοκ

Χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό 22/2 επεισόδιο της Άγρια Γης (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) καθώς η Αθηνά, ο Γρηγόρης κι ο Θωμάς μαθαίνουν από τον Βαγγέλη για την απόπειρα δολοφονίας της Ολγας κατά του Χρήστου.

Οι σημερινές 22/2 εξελίξεις της Άγριας Γης

Κι ενώ περιμένουν να συλληφθεί, εκείνη μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα του Αρη: «Ο Αρης είναι ο Νικόλας, μου το παραδέχτηκε ο ίδιος. Μάλλον εκείνος σε παγίδευσε με τον Χρήστο», της λέει η Ελπίδα, που καλύπτει τη μητέρα της και υποψιάζεται πως της έχει στήσει παγίδα ο Αρης. Το χτύπημα του Χρήστου προκαλεί αγωνία στην Ολγα και την Ελπίδα, αλλά και στον Αρη και τον Μιχάλη, για διαφορετικούς λόγους. Ο Χρήστος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η αγωνία όλων κορυφώνεται.

Ο Μάνος δεν έχει σκοπό να αφήσει την παρεξήγηση με τη Νάντια έτσι πάει να τη βρει, όπου της λέει: «Μου είπε η Εύα ότι πεθαίνει, γι’ αυτό και θέλει να πάρουμε το παιδί». Οταν, όμως η Εύα μένει με μόνη της με τον μικρό Γιάννη για να τον προσέχει, ζει μια εφιαλτική στιγμή. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Στέφανος ανακαλύπτει ποια είναι η Ζωή και τη διώχνει: «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε από εδώ μέσα! Μην τολμήσεις να πλησιάσεις ποτέ ξανά ούτε εμένα ούτε τη Μυρτώ. Τώρα φύγε», της λέει και εκείνη ζητάει μια ευκαιρία να του εξηγήσει. Η Ρένα επισκέπτεται τον γιατρό της, θέλοντας να συνεχίσει τις θεραπείες, προκειμένου να μείνει έγκυος από τον Αντώνη.

Τι θα γίνει αύριο, 23/2;

Η Ζωή, μετά την αποκάλυψη του πραγματικού λόγου που πήγε στην Αγρια Πλαγιά και τη σχέση της με τον Βλάσση, ετοιμάζεται να φύγει, παρότι έχει πλέον ερωτευθεί τον Στέφανο, ο οποίος δεν δείχνει διατεθειμένος να την συγχωρήσει. Ο Μάνος αναγνωρίζει επίσημα τον μικρό Γιάννη. Η Ζωή φεύγει από το χωριό έχοντας αποκαλύψει πρώτα την αλήθεια στον Στέφανο για την ταυτότητα του Αρη αλλά και τον φόνο που έχει κάνει ο Γρηγόρης. Ο Στέφανος, θυμωμένος για την απάτη που έχει στήσει ο Αρης, σκέφτεται να τον καταγγείλει.

Ο Μιχάλης αναλαμβάνει την προανάκριση της Ολγας, αποφασισμένος να την κάνει να «σπάσει» και να ομολογήσει όσα έκανε σε βάρος του Αρη και της οικογένειας Γαλάνη. Ομως εκείνη για άλλη μια φορά… αποδεικνύεται πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ανοίγει τα χαρτιά της, αλλά με τρόπο που φέρνει τον Μιχάλη σε αδιέξοδο: «Εσείς είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον νόμο με την πλαστοπροσωπία και τους θανάτους που έχετε προκαλέσει; Για να μη μιλήσω για τη συνεργασίας σας μ’ έναν καταδικασμένο δολοφόνο», του λέει.

Ο Αρης καταλαβαίνει πως η Ελπίδα τον έδωσε στην Ολγα και φαίνεται πως έρχεται η οριστική ρήξη στη σχέση τους. Η Εύα αποχαιρετά τον Μάνο και ετοιμάζεται να πάει στο εξωτερικό, όπου θα ξεκινήσει την πειραματική θεραπεία με την ελπίδα ότι μπορεί να της σώσει τη ζωή. Δεν αποκαλύπτει την αλήθεια στον γιο της και φοβάται πως ίσως είναι η τελευταία φορά που τον βλέπει.