Γη της ελιάς: «Παναγιά μου δεν θα το αντέξω!» - Η τραγωδία που φέρνει τα πάνω κάτω

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της ελιάς: «Παναγιά μου δεν θα το αντέξω!» - Η τραγωδία που φέρνει τα πάνω κάτω

Oi εξελίξεις που θα δούμε στη συνέχεια της Γης της Ελιάς, αναμένονται σοκαριστικές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο περιοδικό TiVi.

Ο Δημόσθένης ακούει την προτροπή της Ασπασίας να αγοράσει αυτοκίνητο στην Ειρήνη , ώστε να πηγαίνει μόνη της στο σχολείο, αλλά δεν προλαβαίνει να το χαρεί και η κορίτσι τρακάρει και καταλήγει στο νοσοκομείο, όπου από εκεί θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων.

Διαβάστε επίσης: Spoiler "φωτιά" για την Γη της Ελιάς - Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γίνεται ζευγάρι με την...

Η σκηνή στη Γη της ελιάς που θα σοκάρει τους τηλεθεατές

Η Ειρήνη έχει έρθει κοντά με τον Λεωνίδα και μάλιστα η Άννα μαθαίνει ότι η κόρη του Καπερνάρου βγαίνει με τον πρώην αγαπημένο της και ενώ προσπαθεί να μην το δείξει, μέσα της καίγεται. Στο μεταξύ ο Δημοσθένη κάτι έχει καταλάβει ότι η Ειρήνη βλέπει κάποιο αγόρι, αλλά δεν μπορεί με τίποτα να βρει με ποιόν κυκλοφορεί η κόρη του: “Που θα μου πάει, θα μάθω με ποιόν νταραβερίζεται η μικρή και θα δεις τι έχει να γίνει” λέει στην Ασπασία που μάλλον δεν του δίνει και πολλή σημασία. Στο μεταξύ η Ειρήνη οδηγεί επιπόλαια και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Γη της ελιάς: «Παναγιά μου δεν θα το αντέξω!» - Η τραγωδία που φέρνει τα πάνω κάτω

Η κοπέλα χτυπάει και τραυματίζεται, αμέσως ειδοποιούν το ασθενοφόρο και την μεταφέρουν στον νοσοκομείο, ενώ ειδοποιούν και την οικογένειά της: “Η κόρη σας είχε ένα τροχαίο ατύχημα και την έχουμε στο νοσοκομείο τραυματισμένη” του λένε και οι γονείς της τρελαίνονται: “Παναγία μου, δνε θα το αντέξω, πάμε γρήγορα” λέει ο Δημοσθένης. Οπως είναι φυσικό το τροχαίο της Ειρήνης αναστατώνει τον Δημοσθένη και την Ασπασία, οι οποίοι τρέχουν στο νοσοκομείο για να δουν τι έχει συμβεί. Αμέσως τρέχουν κοντά τους τόσο ο Στάθης, όσο και η Αρετή: “τι σας βρήκε πάλι μωρέ ξαδέλφη. Κάντε κουράγιο, ευτυχώς θα γίνει καλά το κορίτσι” της λέει. Στο μεταξύ τα άσχημα νέα μαθαίνονται παντού και ο Λεωνίδας πηγαίνει να την δει. Ετσι εμφανίζεται στο νοσοκομείο και αρχίζει να ρωτά για την κατάσταση της Ειρήνης: “Τι έγινε; πως είναι έχει χτυπήσει πολύ;” ρωτάει, γεγονός που παραξενεύει τον Δημοσθένη και τον βάζει σε υποψίες:

“Ποιός είναι πάλι αυτός και γιατί κόπτεται για την Ειρήνη;” λέει στον Στάθη. Την ίδια στιγμή φτάνει και ο Φίλιππος στο νοσοκομείο, ο οποίος προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση με την αντίδραση του. Ο Φίλιππος είναι συντετριμμένος και αυτό δημιουργεί ερωτηματικά σε όλους, εκτός φυσικά από την Ασπασία που καταλαβαίνει απόλυτα την αντίδραση του Φίλιππου. Λίγο αργότερα ο Λεωνίδας προσπαθεί και πάλι να επισκεφθεί την Ειρήνη στο νοσοκομείο, ο Φίλιππος όμως που έχει καταλάβει τι έχει γίνει με τον πατέρα της Ειρήνης,τον διώχνει: “Να σου πω. Καλύτερα να φύγεις. Ο Δημοσθένης σε κοιτούσε με μισό μάτι. Να μην σε δει και προκληθούν εντάσεις” του λέει και ο Λεωνίδας φεύγει. Αυτό το περιστατικό όμως με τον τραυματισμό της Ειρήνης, θα σταθεί η αφορμή για να έρθουν στο φως τόσο η σχέση της με τον Λεωνίδα, όσο και η αδελφική της σχέση με τον Φίλιππο.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Η Χάιδω ενημερώνει τον Λυκούργο για όλα όσα έχουν μεσολαβήσει ανάμεσα στη Μαργαρίτα, τον Αλέξη και την Αθηνά και ο Λυκούργος, με τη σειρά του, μοιράζεται τον προβληματισμό του με τον Μιχάλη, ο οποίος τον συμβουλεύει: “Χωρίς καταγγελία επίσημη δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Το μόνο που μπορείς και πρέπει να κάνεις είναι να έχεις το νου σου” του λέει. Την ίδια στιγμή η Αθηνά περνάει στην αντεπίθεση και προειδοποιεί τον Αλέξη: “Αυτό σου λέω μόνο. Αν τολμήσεις και ακουμπήσεις ξανά την Μαργαρίτα και εμένα, θα σε καταγγείλλω και την ίδια στιγμή θα βρεθείς στην φυλακή” .

Την ίδια ώρα ο Λυκούργος, η Χάιδω και η Αθηνά προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της Μαργαρίτας, αλλά εκείνη σκέφτεται διαρκώς τον Αλέξη και την άρνησή του να επισκεφθεί τον ψυχίατρο. Παράλληλα η Μυρτάλη συμβουλεύει τον Αλέξη να σταματήσει να πιέζει τη μάνα του: “Ειδικά τώρα που ο εισαγγελέας έχει ενήμερωθεί για την συμπεριφορά σου, δεν πρέπει καν να την πλησιάσεις, το κατάλαβες;” του λέει. Στο μεταξύ ο Μιχάλης πηγαίνει για φαγητό στην ταβέρνα και βρίσκει μια αφορμή για να προειδοποιήσει τον Αλέξη με τρόπο και να του επιστήσει την προσοχή για τις συνέπειες των πράξεών του. Ο Αλέξης λαμβάνει το μήνυμα και ταράζεται, ενώ λίγο αργότερα ένα σχόλιο της Χρυσούλας τον εξαγριώνει κι εκείνος αρπάζει ένα μαχαίρι και την απειλεί.