Η είδηση για τους Παγιδευμένους που "τάραξε" τους τηλεθεατές - Τι συμβαίνει με την σειρά του ΑΝΤ1

Μπαίνει στο σίριαλ και θα φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η είδηση για τους Παγιδευμένους που

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι και οι τηλεθεατές θα μείνουν για ακόμη μια φορά με το στόμα ανοιχτό.

Ο Στέλιος πηγαίνει και βρίσκει τον Αλέκο προκειμένου να συζητήσουν: «Ακουσα χωρίς να το θέλω όσα είπατε για την κυρία Υβόννη. Τι να κάνω για να τη σώσω;», τον ρωτάει. «Ο εισαγγελέας ζητάει 10 χρόνια φυλάκιση. Είναι άσχημη η κατάσταση κι εκείνη δεν μιλάει», του απαντάει εκείνος. Τότε ο Στέλιος του αναφέρει αποφασισμένος: «Μπορώ να πάρω εγώ το φταίξιμο. Να πω ότι εγώ τα έκανα όλα. Πως εγώ βοήθησα τον Αγγελο να αποδράσει». «Τόσο πολύ λοιπόν την αγαπάς;», τον ρωτάει ο Αλέκος κι εκείνος γνέφει το κεφάλι του. Πράγματι ο Στέλιος βρίσκεται στη φυλακή.

Ο Αλέκος κρίνει ότι η πρόταση του Σταύρου έχει κενά και κάνει τα πάντα για να μην ξεφύγει η Αννα. Μέσα σε όλα αυτά, η άφιξη της Αγγελικής Ρούσσου, της νέας όμορφης και νεοαφιχθείσας εισαγγελέως, θα ταράξει τα νερά της εισαγγελίας, αλλά και τη ζωή του Σταύρου.

Οι έρευνες για την αλλαγή των στοιχείων στη Σήμανση συνεχίζονται. Η Κάλια θα βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών. Η ερευνήτρια με δάκρυα στα μάτια λέει στον Δημήτρη: «Κάποιος θέλει να σε παγιδέψει και να σου κάνει κακό. Ομως δεν είμαι εγώ».

Αργότερα ο Δημήτρης θα βρεθεί πολύ κοντά στο να ανακαλύψει την αλήθεια για το μυστικό που κρύβουν ο Σπύρος και ο Θοδωρής για τον χαμό του Κοσμά, αλλά την κατάσταση θα σώσει τελευταία στιγμή ο Γεράσιμος.

Η Υβόννη στρέφεται απεγνωσμένη στην Κλειώ για να βοηθήσει τον Στέλιο που βρίσκεται στη φυλακή. Στο μεταξύ η Δώρα, μη έχοντας άλλη επιλογή, θα προχωρήσει σε τεστ πατρότητας, ενώ η διακίνηση ναρκωτικών από την παρέα των παιδιών βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Ακης, όμως, έχει άλλα σχέδια που θα τους μπλέξουν όλους ακόμη περισσότερο.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Δημήτρης μην μπορώντας να πιστέψει ότι η Κάλια είναι αυτή που παραποίησε τα αποτελέσματα της Σήμανσης, θα ανακαλύψει ένα νέο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην αλήθεια και στον πραγματικό ένοχο!

Ο Δημήτρης πηγαίνει στον γραφείο του στην εισαγγελία όπου τα πάντα είναι στη θέση τους. Βρίσκει τον Ανδρέα. «Πρέπει να δούμε το υλικό από τις κάμερες έξω από το γραφείο μου για να δούμε ποιος μπήκε», του εξηγεί. Πράγματι βλέπουν τον Ηλία. Οταν η Δημήτρης τηλεφωνεί στην Αννα εκείνη είναι έξω από το σπίτι του δολοφόνου. «Τι κάνεις εκεί;», της φωνάζει. «Από ένστικτο», του εξηγεί. Πηγαίνει και τη βρίσκει.

Σε λίγο ο Ηλίας παίρνει το αυτοκίνητό του. Εκείνοι τον ακολουθούν. Στη διαδρομή όμως τους αντιλαμβάνεται και αρχίζει να αναπτύσσει ταχύτητα. Οταν εγκλωβίζεται στην κίνηση, βγαίνει από το αυτοκίνητο κι αρχίζει να τρέχει. Τρέχουν κι εκείνοι στο κατόπι του. Ο Ηλίας τότε τους φωνάζει: «Δεν πρόκειται να πάω φυλακή» και πέφτει στις ρόδες ενός φορτηγού. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος και το ερώτημα ποιος τον έβαλε να σκοτώσει τον Αγγελο θα παραμείνει μέχρι στιγμής αναπάντητο.

Ποιος είναι ο νέος ρόλος που μπαίνει στην σειρά Παγιδευμένοι

Η δυναμική Εισαγγελέας Αγγελική Ρούσσου μετατίθεται από τη Θεσσαλονίκη, στην Εισαγγελία του Πειραιά. Οξυδερκής, ικανή και πιστή στο καθήκον, πατάει γερά στα πόδια της και δεν σταματάει μπροστά σε κανένα εμπόδιο.

Κάτω, όμως, από τον ισχυρό και ανεξάρτητο χαρακτήρα της, κρύβεται μία μεγάλη πληγή του παρελθόντος, που ακόμα αιμορραγεί. Η παρουσία της Αγγελικής Ρούσσου θα είναι καθοριστική για όλους και θα δώσει μια άλλη τροπή στις εξελίξεις.

Η απάντηση στο ερώτημα γιατί ήρθε στην Εισαγγελία του Πειραιά δεν είναι ξεκάθαρη, ωστόσο όλα δείχνουν πως έχει έρθει για να δυσκολέψει το έργο του Σταύρου Μαυρίδη. Η ανάμειξή της στις δικές του υποθέσεις, δημιουργεί προβλήματα στη συνεργασία τους και δυνατούς τριγμούς στη μεταξύ τους σχέση. Μια σχέση που φαίνεται να είναι ανταγωνιστική. Είναι, όμως; Ή μήπως αυτός ο ανταγωνισμός είναι απλά μια… οφθαλμαπάτη;

Τον ρόλο της Αγγελικής Ρούσσου θα ενσαρκώσει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε σχέση με πρωταγωνιστή της ίδιας σειράς -δείτε εδώ ποιον!

Ποιος είναι ο νέος ρόλος που μπαίνει στην σειρά Παγιδευμένοι