Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (24/2): «Θα τους εξοντώσω με...» - Ο Εγκέλαδος περνά στην αντεπίθεση

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειρά της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (24/2): «Θα τους εξοντώσω με...» - Ο Εγκέλαδος περνά στην αντεπίθεση

Παρασκευή (24/2) σήμερα και η καθημερινή κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» έρχεται με ένα ακόμη επεισόδιο που θα προκαλέσει ταραχή, με τον Εγκέλαδο να απειλεί ολόκληρο το χωριό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση), οι Πλατανιώτες συνεχίζουν το παιχνίδι τους εναντίον του Εγκεφάλου και είναι αποφασισμένοι να τον τρελάνουν για τα καλά. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα είναι αποφασισμένη να αναλάβει δράση μαζί με τον Παναγή, για να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της, και ο Θοδωρής με τον Τζώρτζη γίνονται έξαλλοι που τους αφήνει, για ακόμα μία φορά, στην απέξω.

Αναλυτικά οι σημερινές (24/2) εξελίξεις για την σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Επεισόδιο 120

Η Σύλβια ξεμπροστιάζει την Αγγέλα και τη Βαλέρια, που το φυσάνε και δεν κρυώνει, διότι δεν κατάφεραν να τη ρίξουν στην παγίδα τους, την ώρα που ο παπάς δεν νιώθει καθόλου μα καθόλου καλά.

Ο Τζώρτζης αποκαλύπτει σε όλους πως βοήθησε τον Εγκέφαλο να το σκάσει και οι Πλατανιώτες φοβούνται πως δεν θα ξεχάσει εύκολα όσα πέρασε στα χέρια τους και θα ζητήσει εκδίκηση… ξανά. Ούτε ο τοκογλύφος ξεχνάει το χρέος του Θοδωρή όμως, και αφήνει ένα απειλητικό σημείωμα που αγχώνει πολύ την οικογένεια Κυριαζή.

Η Τούλα έχει σχέδιο για να διώξει τον Χαραλάμπη από το σπίτι της Χρύσας, μόνο που όλα πάνε κατά διαόλου και τα πράματα γίνονται χειρότερα. Τι θα κάνει ο Εγκέφαλος στους Πλατανιώτες; Πώς θα γλιτώσουν τα ξαδερφάκια από τον τοκογλύφο που φαίνεται να έχει… άγριες διαθέσεις;

Οι Πλατανιώτες συνωμοτούν εναντίον του Εγκέλαδου!

Τι θα δούμε την Δευτέρα (27/2)

Επεισόδιο 121

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο σπίτι του Βαγγέλα μετά το «μήνυμα» του τοκογλύφου, και τα ξαδέρφια προσπαθούν να βρουν τρόπο, για ακόμα μια φορά, να μαζέψουν λεφτά για να ξεχρεώσουν.

Αναστάτωση επικρατεί και στο πανδοχείο όμως, αφού μια ζημιά στα υδραυλικά τούς αναγκάζει όλους να φύγουν κακήν κακώς. Ο Σίμος κάνει τον Παναγή συνεταίρο του στην «Πλατανιώτισσα», για να τον βοηθήσει, ενώ ο Τζώρτζης έχει μια ιδέα για να βοηθήσει τα ξαδέρφια, που όμως δεν ενδιαφέρεται να την ακούσει κανείς.

Η Αγγέλα κι ο Θοδωρής θυμούνται τα παλιά, αφού ετοιμάζονται να ξεκινήσουν να παίζουν μουσική σε γάμους, ενώ ο Πετράν έχει αρχίσει να ζηλεύει όλο και περισσότερο τον Λουκουμάκη. Η Σύλβια ψάχνει για… αλήθειες, ενώ η Μαριλού μαθαίνει μια αλήθεια, που θα φέρει τα πάνω κάτω στον Πλάτανο.