ΣτΟργή (24/2): «Δεν γεννήθηκα με χρυσές πιπίλες σαν...» - Άγριος καβγάς μεταξύ Ορέστη και Αγνής

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
ΣτΟργή (24/2): «Δεν γεννήθηκα με χρυσές πιπίλες σαν...» - Άγριος καβγάς μεταξύ Ορέστη και Αγνής

Παρασκευή (24/2) σήμερα και η εβδομαιδιαία δραματική σειρά του ΣΚΑΙ, «ΣτΟργή» είναι εδώ με ένα ακόμη πιο ανατρεπτικό επεισόδιο, που θα θα εμφανιστούν γεγονότα και θα γίνουν αποκαλύψεις για το παρελθόν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), στο γραφείο της Γιατρού η Αγνή προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της. Μιλάει για την απουσία του πατέρα της, όταν τους εγκατέλειψε για να κάνει άλλη οικογένεια, γεγονός που επηρέασε βαθύτατα τη σχέση της με τους άντρες. Στο μεταξύ, ο Σάκης θυμάται τη ζωή του δίπλα στον Καίσαρα, στον οποίο βρήκε τον πατέρα που δεν είχε.

Η γνωριμία στην πορεία με την Ιουλία θα είναι καθοριστική και για τους δυο τους. Παράλληλα, η Καίτη σκαλίζει τις πληγές της από τον καιρό που η μητέρα της παντρεύτηκε τον Γιώργη και άρχισαν να ζουν όλοι μαζί. Όμως ο Γιώργης δεν είχε καθόλου καλές προθέσεις απέναντι στη μικρή Καίτη.

Αναλυτικά οι σημερινές (24/2) εξελίξεις για την σειρά «ΣτΟργή»

Επεισόδιο 21

«Η αλήθεια πληγώνει»

Στο γραφείο της Γιατρού, η Αγνή μαθαίνει να αγαπά ξανά τον εαυτό της για να πάρει πίσω τη ζωή της. Η τυχαία συνάντησή της με τον Ορέστη την αναστατώνει, αλλά την κάνει να συνειδητοποιήσει πολλά. Στο μεταξύ, ο άντρας της, ο Χρήστος, νιώθει την ανάγκη να μιλήσει ο ίδιος με τη Γιατρό.

Η Καίτη ξαναζεί τις αναμνήσεις που την πλήγωσαν βαθιά, όταν αποφασίζει ως μικρό παιδάκι να μιλήσει στη μητέρα της για την κακοποίηση που δέχεται από τον πατριό της. Εκείνη όχι μόνο δεν την πιστεύει, αλλά την διώχνει και από το σπίτι.