Τα Νούμερα (24/2): Περίεργες εκλείψεις και βροχή μετεωριτών περιμένουν ο Χορχέ με τον Φοίβο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τα Νούμερα (24/2): Περίεργες εκλείψεις και βροχή μετεωριτών περιμένουν ο Χορχέ με τον Φοίβο

Στο σημερινό (24/2) επεισόδιο της μουσικής σειράς στην ΕΡΤ, «Τα Νούμερα» θα γίνουν ανακατατάξεις μεγατόνων. Εκπομπές θα μπλεχτούν μεταξύ τους και όχι μόνο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), ο Χόρχε Καπουτζίδης (Γιώργος Καπουτζίδης) και η Νεφελίτα Φασούλη (Νεφέλη Φασούλη) είναι ένα ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών-τραγουδιστών που διαπρέπουν στο Μεξικό ως πρωταγωνιστές τηλενουβέλας. Στην Ελλάδα -όπως είναι φυσικό- κάνουν θραύση και όταν ανακοινώνεται ότι θα την επισκεφθούν, ο Τζόναθαν και ο Μενέλαος τους κλείνουν ένα secret gig στη «Μάντρα».

Αναλυτικά οι σημερινές (24/2) εξελίξεις στην σειρά «Τα Νούμερα»

Επεισόδιο 21

«Εδώ είναι το ταξίδι»

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου καλεί τον Φοίβο στο «Μουσικό κουτί». Ο Φοίβος είναι σε μια μελαγχολική φάση από τότε που η Δανάη και ο Θανάσης έφυγαν για Μεξικό και προσπαθεί να πείσει κάποιους από τη «Μάντρα» να πάνε μαζί του. Κανείς δεν θέλει για τους δικούς του λόγους κι έτσι πηγαίνει μόνος του.

Στο μεταξύ, περίεργες εκλείψεις και βροχές μετεωριτών έχουν αναστατώσει τους κατοίκους της Αθήνας, κάτι που δεν κάνει τη διάθεσή του καλύτερη. Όταν υποδέχονται τον Φοίβο ο Νίκος, η Ρένα Μόρφη και οι «Μουσικοί του Kουτιού», του επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις. Όλα τα «Νούμερα» είναι εκεί, ακόμη κι ο Θανάσης με τη Δανάη εκτάκτως από το Μεξικό, κι ενώ ο Παντελής δοκιμάζει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του. Πού εμπλέκεται η Μυρτώ Αλικάκη;

Ο «Δημόκριτος» και η NASA ανακοινώνουν κάτι που δεν το περιμένει κανείς: ένας κομήτης προσκρούει σε τρεις ώρες στη Γη. Η συντέλεια έρχεται. Πώς θα αντιδράσουν οι ήρωές μας; Ήταν, λοιπόν, γραφτό τους να περάσουν το τέλος του κόσμου μαζί; Η συνέχεια επί της οθόνης!