Έρωτας Φυγάς (28/2): Ξεψυχάει μπροστά της - Τον μαχαιρώνουν βάναυσα και πεθαίνει

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (28/2): Ξεψυχάει μπροστά της - Τον μαχαιρώνουν βάναυσα και πεθαίνει

Τρίτη (28/2) σήμερα και η καθημερινή και δραματική σειρά του OPEN, «Έρωτας Φυγάς» είναι εδώ με έναακόμη πιο ανατρεπτικό επεισόδιο που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), ο Μάρκος οδηγείται στο κρατητήριο καθώς η Εισαγγελέας θεωρεί ότι το όπλο του δεν εκπυρσοκρότησε τυχαία αλλά έγινε με πρόθεση. Η Μαργέτα θα πάει στο νοσοκομείο κι εκεί θα έρθει αντιμέτωπη μ’ έναν Στέφανο σκληρό κι απόμακρο.

Ο Νικόλας ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την Άννα που έχει χαθεί από προσώπου γης και κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Η Αλεξάνδρα μαθαίνει για τη σύλληψη του Μάρκου κι αποφασίζει να πάει στη χωροφυλακή για να τον δει. Εκεί θα την περιμένει μια απρόσμενη συνάντηση.

Αναλυτικά οι σημερινές (28/2) εξελίξεις για την σειρά «Έρωτας Φυγάς»

Επεισόδιο 106

Ο Κοντογιάννης, που έχει διαλέξει τον δρόμο της εκδίκησης, δεν διστάζει να σηκώσει το όπλο και να τραυματίσει θανάσιμα τον Φίλιππο. Αμέσως μετά μαζί με την Ελπίδα τον εγκαταλείπουν. Εκείνος πληγωμένος, καταφέρνει να γυρίσει σπίτι του και ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της Δήμητρας που γεμίζει ενοχές.

Η γυναίκα ξέρει ότι εκείνη προκάλεσε τον θάνατό του με το να σκαλίζει το παρελθόν και το ποιόν της οικογένειας του άντρα της στην Κατοχή. Η Χαρά με τη σειρά της αποκαλύπτει τραγικές προσωπικές της εμπειρίες στην Αννα και την πείθει να καταγγείλει τον βιασμό της. «Πρέπει να το πεις για να τιμωρηθεί ο ένοχος, αλλιώς αυτό που συνέβη θα σε στοιχειώνει σε όλη σου τη ζωή και δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις», της εξηγεί.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ιάσονας συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Φίλιππου. «Δεν το έκανα εγώ. Πώς είναι δυνατόν να με κατηγορείτε για κάτι τέτοιο;», λέει στον αστυνόμο, αλλά τελικά βρίσκεται στη φυλακή και μάλιστα στο ίδιο κελί με τον Μάρκο. Εκεί απειλούν ο ένας τον άλλον και ο Μάρκος του αποκαλύπτει το περιεχόμενο του γράμματος της Αλεξάνδρας που έχει στα χέρια του.

Τι θα δούμε αύριο

Επεισόδιο 107

Ο Μάρκος και ο Ιάσονας βρίσκονται στο ίδιο κελί και τσακώνονται άσχημα. Μεταφέρονται και οι δύο στην απομόνωση. Η Ευγενία προσπαθεί μάταιά να δει τον Μάρκο. Η Αλεξάνδρα με τη σειρά της επιχειρεί να φύγει από το σπίτι, αλλά η Γεωργία τη σταματάει σκίζοντάς της τα λάστιχα ύστερα από εντολή της Μαργέτας.

Η Αλεξάνδρα πηγαίνει και βρίσκει την πεθερά της: «Από εδώ και στο εξής έχουμε πόλεμο μεταξύ μας και θα με βρίσκεις σε ό,τι κάνεις συνέχεια μπροστά σου», της δηλώνει. Μέσα σε όλα, η Αννα μαζί με τον πατέρα της πάνε στον διοικητή της αστυνομίας και καταγγέλλουν τον βιασμό κοπέλας, ενώ γίνεται η δίκη του Μάρκου και τελικά το δικαστήριο αποφασίζει να τον αφήσει ελεύθερο.