Τα καλύτερα μας χρόνια (28/2): «Θα πέσει φωτιά να μας κάψει» - Η Ελπίδα πατάει πόδι...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τα καλύτερα μας χρόνια (28/2): «Θα πέσει φωτιά να μας κάψει» - Η Ελπίδα πατάει πόδι...

Τρίτη (28/2) σήμερα και η εβδομαδαιία σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια» είναι εδώ με ένα απίστευτα κωμικό και όχι μόνο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση) η εμφάνιση της Άννας στο πάρτι αφήνει τον Άγγελο εμβρόντητο και μπερδεμένο! Το πρώτο παιδί του σωλήνα στην Ελλάδα γεννιέται και όλο και περισσότεροι θα ενθαρρύνουν τον Γιάννη και την Τούλα να εξετάσουν και αυτό το ενδεχόμενο. Η Νανά με τον Δημήτρη δεν μπορούν να αγνοήσουν τις περίεργες συνήθειες της Νόνης, ενώ η Ελπίδα αρχίζει να υποπτεύεται ότι ίσως δέχεται ένα απρόσμενο φλερτ.

Αναλυτικά οι σημερινές (28/2) εξελίξεις στην σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια»

Επεισόδιο 13

«Χωρίς ποδιά»

Η πάντα δυναμική Μαίρη έχει ξεκινήσει να βαριέται τη ζωή της νοικοκυράς και θέλει να κάνει και κάτι άλλο, ενώ ενοχλείται που βλέπει τον Στέλιο να μην τη βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού. Ο Άγγελος βρίσκει το θάρρος να μιλήσει στην Κάθριν για το πώς τη βλέπει, όμως ο Λούης παίρνει μια πολύ μεγαλύτερη απόφαση για το μέλλον της σχέσης του με τη Ζαμπέτα. Στο μεταξύ, ακόμα μια απρόσμενη άφιξη θα ταράξει τους Αντωνόπουλους.

Επεισόδιο 14

«Αναβίωση»

Το καρναβάλι πλησιάζει και η αναβίωσή του βάζει τη γειτονιά σε ετοιμασίες. Η Νανά ανακοινώνει στη Μαίρη και τον Στέλιο ότι γνώρισε κάποιον, ενώ η Τούλα και ο Γιάννης κάνουν την πρώτη τους επίσκεψη στον γιατρό. Παράλληλα, ο Λούης κάνει σχέδια για την πρόταση γάμου που θέλει να κάνει στη Ζαμπέτα, χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει! Το καρναβάλι θα φέρει αποκαλύψεις και ευτράπελα στη γειτονιά του Γκύζη.