Γη της ελιάς: «Τι θέλετε από μένα, ποιοι είστε;» - Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα

Νέα συμφορά στους Βρεττάκους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της ελιάς: «Τι θέλετε από μένα, ποιοι είστε;» - Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα

Μπορεί το αποψινό 1/3 επεισόδιο της Γης της Ελιάς να είναι ένα από τα πιο κορυφαία που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής (δείτε το εδώ πρώτοι πριν προβληθεί στην τηλεόραση), αλλά όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια, σύμφωνα με το περιοδικό TiViSirial, θα μας κόψουν την ανάσα!

Κι ενώ η οικογένεια Βρεττάκου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έχουν νόμιμα πλέον τη μικρή Αγγελική, όλα ανατρέπονται ξαφνικά και τα χαμόγελα μετατρέπονται σε πόνο και αγωνία.

Ολη στην οικογένεια Βρεττάκου διανύουν μια από τις καλύτερες κι ευτυχισμένες μέρες τους, καθώς έχει ολοκληρωθεί η υιοθεσία της μικρής Αγγελικής. Ολοι εκτός από την Αντιγόνη, η οποία εκτός από τα ανάμεικτα συναισθήματά της, δείχνει να ασφυκτιά με το ψέμα που έχουν πει στην Αγγελική και αποφασίζει να βάλει μια νέα διορία.

Αντίθετα, ο Μάνος με τη Μαρίνα είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, όμως ένα γεγονός που θα συμβεί προμηνύει νέες φουρτούνες για την οικογένεια και θα τη φέρει σε μια πολύ δύσκολη και επικίνδυνη συνθήκη. Ολα αρχίζουν όταν ο Μάνος βγαίνει για να πάει να πάρει τη Μαρίνα από το ανθοπωλείο. Ακριβώς έξω από το σπίτι των Βρεττάκων, δύο άντρες αιφνιδιάζουν τον Μάνο και με τη βία τον βάζουν μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο. Η ώρα περνάει και η Μαρίνα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μάνος δεν πέρασε να την πάρει από το ανθοπωλείο όπως είχαν συμφωνήσει. Απογοητευμένη και πιστεύοντας ότι μάλλον το ξέχασε ή έμπλεξε σε κάποια δουλειά, η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι όπου βρίσκει μόνο τον Ισίδωρο: «Καλησπέρα, ο Μάνος δεν είναι εδώ; Τον περίμενα στο ανθοπωλείο να έρθει να με πάρει», του λέει και ο Ισίδωρος την ενημερώνει:

«Δεν ξέρω, Μαρίνα μου, τι να σου πω; Ο Μάνος έχει φύγει εδώ και ώρα από το σπίτι. Μην ανησυχείς, κάτι μπορεί να προέκυψε για δουλειά. Στάσου να τον πάρω ένα τηλέφωνο», της αναφέρει. Ο Ισίδωρος τηλεφωνεί στον Μάνο, αλλά το τηλέφωνό του είναι απενεργοποιημένο. Η Μαρίνα αρχίζει να ανησυχεί και τον παίρνει κι αυτή αλλά τίποτα, εκείνος δεν απαντάει: «Ο Μάνος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, να μην σηκώνει το τηλέφωνο, ό,τι δουλειά κι αν είχε», λέει στον Ισίδωρο. Στο μεταξύ, οι απαγωγείς κλείνουν τον Μάνο σε μια αποθήκη, ενώ εκείνος προσπαθεί να αντισταθεί και να ρωτάει συνεχώς: «Τι θέλετε από μένα, ποιοι είστε;». Ωστόσο, παρά την έντονη αντίδρασή του, οι απαγωγείς δεν του αποκαλύπτουν ακόμα τις προθέσεις τους.

Την ίδια στιγμή στο σπίτι η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται πλέον ανησυχητική. Οσο οι ώρες περνούν, ο Ισίδωρος και η Μαρίνα αρχίζουν να φοβούνται για τη ζωή του Μάνου: «Αποκλείεται να έχει πάθει κάτι με το αυτοκίνητο, θα το ξέραμε», λέει στη Μαρίνα, η οποία, έτοιμη να βάλει τα κλάματα, του λέει: «Τέλος, δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο, θα πάρω την αστυνομία».

Ετσι καλούν τον Κουράκο και του αναφέρουν την εξαφάνιση του Μάνου: «Εχει να εμφανιστεί ώρες. Ούτε τηλέφωνο σηκώνει. Κάτι έχει γίνει», τον πληροφορούν και ο αστυνόμος τους συμβουλεύει: «Αυτό που θέλω από εσάς είναι να μη μιλήσετε σε κανέναν». Αμέσως ο Κουράκος μαζί με τη Δήμητρα ξεκινούν τις έρευνες, που τους οδηγούν στο σίγουρο συμπέρασμα ότι ο Μάνος Βρεττάκος έχει απαχθεί. Ετσι πηγαίνουν και ανακοινώνουν στη Μαρίνα και τον Ισίδωρο: «Λυπάμαι γι’ αυτό που θα σας πω, αλλά όπως όλα δείχνουν είμαστε βέβαιοι ότι ο Μάνος έχει πέσει θύμα απαγωγής».

Στο άκουσμα και μόνο αυτής της είδησης, τόσο ο Ισίδωρος όσο και η Μαρίνα καταρρέουν.

O Γιώργος Αγγελόπουλος αναστατώνει τη «Γη της ελιάς»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη Γη της ελιάς
Instagram/@official_danos_ga

Μετά «Το τατουάζ» όπου πήρε το βάπτισμα του πυρός, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τη Βάνα Δημητρίου και τον Αντρέα Γεωργίου. Ετσι κοντά στο Πάσχα, ίσως αμέσως μετά, μπαίνει στη «Γη της ελιάς» σε έναν ρόλο-έκπληξη. Μάλιστα ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα κάνει ένα πέρασμα ή έναν πιο μικρό ρόλο. Ο ρόλος του όχι μόνο θα είναι μεγάλος αλλά θα παραμείνει στη σειρά και στον νέο τρίτο κύκλο της νέας σεζόν. Αν και ο ρόλος τους κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό, οι αποκλειστικές πληροφορίες λένε ότι θα υποδυθεί έναν τύπο που πάει για τουρισμό στη Μάνη και θα παραμείνει για 15 μέρες.

Έτσι τουλάχιστον λέει αριστερά και δεξιά σε όποιον τον ρωτάει. Φυσικά δεν πρόκειται να φύγει σε 15 μέρες, αλλά θα υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από το πρόσωπό του. Τι θέλει; Ποιος είναι ο στόχος του; Ολα αυτά θα αρχίσουν να μπλέκουν όσο θα τον βλέπουμε να έρχεται σε επαφή με τους ήρωες της σειράς και η... αγωνία θα λάβει τέλος λίγο πριν το φινάλε της σεζόν, όπου θα αποκαλυφθεί ο ρόλος του και θα γίνει μια τεράστια ανατροπή!