Αμόκ στη Γη της Ελιάς: «Χωρίζουμε!» - Σούπερ αποκλειστικό!

«Φεύγω αυτή τη στιγμή!»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αμόκ στη Γη της Ελιάς: «Χωρίζουμε!» - Σούπερ αποκλειστικό!

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, ο Κωνσταντίνος έχει ζητήσει από τον Δημοσθένη να τον αποδεσμεύσει από τις δουλειές του, ειδικά μετά τα τραγικά γεγονότα με τον Λυκούργο, του δίνει διορία για να φύγει. Τα πράγματα όμως παίρνουν άλλη τροπή στην Γη της ελιάς, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, όταν η Ισμήνη ανακαλύπτει κάποια στοιχεία που τον καίνε...

Οπως θα δούμε πολύ σύντομα και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Ισμήνη θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με τον Κωνσταντίνο. Η κοπέλα η οποία ήδη υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τον άντρα της και τον Δημοσθένη, ανακαλύπτει τυχαία ένα στοιχείο που τη βάζει σε υποψίες για τη δράση του Κωνσταντίνου. Η ίδια θα του μιλήσει ανοιχτά:

«Πες μου τι συμβαίνει, τι μου κρύβεις, γιατί φεύγω αυτή τη στιγμή», του λέει ορθά-κοφτά. Ο Κωνσταντίνος καταλαβαίνει ότι πλέον δεν μπορεί να κρύβεται, ενώ η αγάπη του για την Ισμήνη αλλά και το παιδί είναι τόσο μεγάλη που αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα. Ετσι κι αλλιώς ήξερε ότι αυτή η στιγμή κάποια στιγμή θα ερχόταν: «Ισμήνη, είναι αλήθεια ότι σου έχω κρύψει πολλά πράγματα. Αυτό όμως δεν αλλάζει τα συναισθήματά μου και αυτό που θέλω είναι να μην αλλάξει και η σχέση μας, αν και όσα ακούσεις δεν θα σου αρέσουν», ξεκινάει να της λέει συντετριμμένος.

Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει, όσο σκληρό κι αν είναι, να ομολογήσει τα πάντα για τη δράση του, χωρίς ωστόσο να της κατονομάσει τον Δημοσθένη. Η Ισμήνη τον κοιτάζει χωρίς να μπορεί να βγάλει λέξη. Η κοπέλα έχει πάθει σοκ και το μόνο που του λέει είναι: «Χωρίζουμε»! Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά. Από τη μια υποφέρει γιατί κι αυτή αγαπάει πραγματικά τον Κωνσταντίνο και από την άλλη αισθάνεται προδομένη. Το μεγάλο της όμως πρόβλημα είναι τι θα κάνει; Το δίλημμα που μπαίνει στη ζωή της και τη βασανίζει είναι αν θα μιλήσει, αν θα βρει το κουράγιο να τον καταδώσει στην αστυνομία...

Γη της ελιάς: Το χαστούκι της Μυρτάλη στην Ευτυχία

Γη της ελιάς η Μυρτάλη χαστουκίζει την Ελευθερία, χωρισμός

Η Μυρτάλη και ο Αλέξης βλέπουν τον Γιώργη με την Ευτυχία στο βουνό και καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους. Η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη και πηγαίνει να βρει την Ευτυχία, την οποία κατηγορεί ότι ήταν η αιτία του διαζυγίου του Κουράκου από την Ιουλία και τη χαστουκίζει. Η Ευτυχία μένει άναυδη, τη διώχνει από το σπίτι και το λέει στον Γιώργη. Ο Κουράκος περνάει στην αντεπίθεση και βάζει τη Μυρτάλη στη θέση της, απαιτώντας να κρατηθεί μακριά από τη ζωή του και από την Ευτυχία. Εξαλλη είναι όμως και η Αννα, η οποία δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Μυρτάλη χαστούκισε την καλύτερή της φίλη κι έτσι αποφασίζει να της δώσει ένα μάθημα. Λίγο αργότερα η Μυρτάλη, σε μια ακόμη επίδειξη δύναμης, αρπάζεται με την Αννα, η οποία της ρίχνει ένα γερό χαστούκι. Εξαλλη η Μυρτάλη φεύγει και ζητάει από την Αθηνά να την απολύσουν.

Ο Μάνος στα χέρια αδίστακτων κακοποιών

Ο Μάνος πηγαίνει να πάρει τη Μαρίνα από το ανθοπωλείο, αλλά δεν προλαβαίνει καθώς έξω από το σπίτι του τον αρπάζουν αδίστακτοι κακοποιοί και τον μεταφέρουν σε μια αποθήκη, με σκοπό να ζητήσουν λύτρα από τους Βρεττάκους. Η πολύωρη απουσία του αναστατώνει τόσο τη Μαρίνα όσο και τον Ισίδωρο, ο οποίος ειδοποιεί την αστυνομία. Λίγο αργότερα ο Κουράκος τους ενημερώνει ότι οι έρευνες που έκανε με τη Δήμητρα τον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Μάνος έχει πέσει θύμα απαγωγείς με σκοπό τα λύτρα. Κι έτσι είναι, καθώς οι απαγωγείς επικοινωνούν με την οικογένεια και ζητούν ένα τεράστιο ποσό, σε μεταχειρισμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και μάλιστα γρήγορα. Η οικογένεια ζει τον απόλυτο εφιάλτη, ενώ ο Μάνος αποφασίζει να κάνει τον σκληρό στους απαγωγείς του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ίδια του η ζωή!