Άγρια Γη (3/3): Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε! Πεθαίνει τραγικά ή...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγρια Γη (3/3): Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε! Πεθαίνει τραγικά ή...

Απόψε 3/3 ολοκληρώνεται η σειρά Άγρια Γη με το τελευταίο επεισόδιο. Ένας θάνατος θα φέρει την ευτυχία όλων, που θα συνεχίσουν τη ζωή τους κανονικά. Άλλοι θα ευτυχίσουν, άλλοι όμως θα έχουν πάντα το βάρος των λαθών που έκαναν.

Δείτε πως τα πήγε σε τηλεθέαση χθες 2/3 την ώρα που απέναντι τις έπαιζαν έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Άγρια Γη του ΣΚΑΙ

Η συμπλοκή μεταξύ Ολγας και Αρη παίρνει απρόσμενα άλλη τροπή και οδηγεί τους πάντες σε απόγνωση. Καθώς εκείνη τον σημαδεύει με όπλο, πατάει τη σκανδάλη, αλλά η Ελπίδα μπαίνει με αυτοθυσία μπροστά στον φίλο της για να τον σώσει. Η Ολγα είναι σε απόγνωση: «Ελπίδα! Παιδί μου», φωνάζει σε κατάσταση σοκ, ενώ ο Αρης νιώθει συγκλονισμένος από την αυτοθυσία της. Την ίδια ώρα, η Νάντια οργανώνει τα γενέθλια του μικρού Γιάννη και κερδίζει την εμπιστοσύνη του.

Η Ρένα ομολογεί στον Αντώνη την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της, ενώ η Μυρτώ, στο δωμάτιο του νοσοκομείου, μαθαίνει συγκινημένη πως ο Στέφανος είναι το χαμένο της παιδί. Από την άλλη, ο Στέφανος κατηγορεί την Ολγα για τα εγκλήματά της: «Εσύ τα έκανες όλα, για τα χρήματα! Κατέστρεψες τις ζωές τόσων ανθρώπων, γι’ αυτό θα πεθάνεις μόνη σου όπως σου αξίζει» και εκείνη μη μπορώντας να διαχειριστεί το βάρος της αποκάλυψης και όσων προκάλεσε στην Ελπίδα, προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Ενας ορκισμένος εχθρός της τη βοηθάει να το πετύχει και έτσι πεθαίνει!

Στο τέλος όλοι αντιμετωπίζουν τα ψέματα που είπαν και τις ευθύνες τους, βρίσκοντας τη δύναμη να προχωρήσουν μετά τα λάθη που έκαναν, ενώ η δικαίωση για όσους αδικήθηκαν, φαίνεται να είναι κοντά. Ενας θάνατος σφραγίζει το τέλος της εκδίκησης του Αρη, αφήνοντας χώρο στη συγγνώμη και την αγάπη.

Η σειρά που παίρνει τη θέση της

Πρόκειται για μια δραματική σειρά η οποία θα έρθει για να αναστατώσει τα απογεύματα μας από τα μέσα περίπου του Μαρτίου που θα δούμε και το τελευταίο επεισόδιο της Άγριας Γης.

Η εν λόγω σειρά έχει τον τίτλο Αδίστακτη Ερωμένη και ήδη το πρώτο trailer έχει κυκλοφορήσει.

Η υπόθεση της σειράς: Η Νεσλιχάν έχει την τέλεια ζωή! Ειναι πλούσια και εχει μια υπεροχη οικογένεια. έναν ζηλευτό συζυγο και 2 καταπληκτικά παιδιά. Ο Μουράτ έχει πραγματοποιήσει ολα του τα όνειρα για καριέρα, γάμο και ευτυχισμένη οικογένεια. Όμως όλα θα αλλάξουν όταν η Νεσχλιχάν θα ανακαλύψει ότι ο άντρας της, ο Μουράτ, την απατά με την Ντάμλα.