Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (5/3): Ο Άγγελος ψάχνει δουλειά - Ο Μπάμπης παθαίνει μεγάλη ζημιά...

Ξεκαρδιστικό το νέο επεισόδιο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (5/3): Ο Άγγελος ψάχνει δουλειά - Ο Μπάμπης παθαίνει μεγάλη ζημιά...

Νέο επεισόδιο για την σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα έρχεται το βράδυ της Κυριακής 5/3 και θα πέσει πολύ γέλιο (δείτε εδώ ποιοι πρωταγωνιστές αποχωρούν από το σίριαλ). Ο Μπάμπης παθαίνει μεγάλη ζημιά, ο Μηνάς κρατάει μούτρα και ο Άγγελος ψάχνει δουλειά.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 5/3 στο Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

Ο Άγγελος απελπισμένος ψάχνει για καινούρια δουλειά, ενώ η Βέλη προσπαθεί να τον βοηθήσει να ξανακερδίσει τη θέση του στο μαγαζί του Μήτσου. Η Μένη προτείνει στην Καίτη να κάνει πωλήσεις διαδικτυακά... Το αυτοκίνητο του Μπάμπη πέφτει σε λακκούβα και παθαίνει ζημιά. Η Ξένια τον πείθει να ζητήσει αποζημίωση από το Δήμο. Και ο Μπάμπης μπλέκει στα πλοκάμια της γραφειοκρατίας με αποτέλεσμα... Ο Μηνάς έχει βαρεθεί να κρατάει μούτρα στον Βαγγέλη μετά από κάθε νέα λαμογιά του και σκοπεύει να του δώσει άφεση για την τελευταία. Η Βούλα όμως θέλει να εκμεταλλευτεί τις τύψεις του εξαδέλφου...

Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για την 11η χρονιά

Την Κυριακή (26/2) ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι με τον ηθοποιό να κάνει δηλώσεις αναλυτικά για την πορεία της ζωής του, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά του.

Εκτός λοιπόν από όσα ανέφερε για τη θεατρική παράσταση, στην οποία συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία αυτήν την περίοδο ο ηθοποιός, μίλησε αναλυτικά και για τη σειρά, που παίζει εδώ και πολλά χρόνια, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα.

Έχει γίνει γνωστό, πως το σίριαλ θα συνεχίσει για 11η χρονιά, ωστόσο κάποιοι ηθοποιοί θα πάρουν τις αποστάσεις τους και δε θα συνεχίσουν. Ο Βλαδίμηρος από τη μεριά του εξακολουθεί να ενθουσιάζεται με το όλο concept και από ότι άφησε να εννοηθεί θα συνεχίσει και του χρόνου (δείτε εδώ αν θα είναι στη σειρά και ο Αντώνης Αντωνίου).

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πριν 2 – 3 χρόνια ο παραγωγός μου ήρθε και μου πρότεινε το έργο και δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να πω το ‘ναι’. Είναι ένα σύνθετο έργο από έναν εξαιρετικό συγγραφέα. Είναι θέατρο μέσα στο θέατρο. Και οι 6 ηθοποιοί δεν είναι αυτό που φαίνονται, υποκρίνονται όλοι, κανείς δε λέει την αλήθεια. Η μία ανατροπή φέρνει την άλλη.

Ξαφνικά, γυρνάει ένα ολόκληρο θέατρο σε κοιτάει, σε θαυμάζει. Κάτι παθαίνεις μέσα σου. Την πάτησα και εγώ και νόμιζα ότι είχα γίνει κάτι πολύ σπουδαίο. Ευτυχώς ισορρόπησα γρήγορα. Θέλει μεγάλη γνώση για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τον ναρκισσισμό.

Θα προχωρήσουμε και 11η χρόνια. Γίνονται συζητήσεις, κάποιες αλλαγές θα γίνουν αλλά εγώ θα είμαι. Μου αρέσει η ‘Μουρμούρα’, αλλιώς ξεκίνησα στα πρώτα επεισόδια και αλλιώς εξελίχθηκα σαν τηλεοπτικός κωμικός ηθοποιός.

Έχω ψάξει πολλά, έχω τοποθετηθεί πολλές φορές. Εκεί που καταλήγω είναι ότι πρέπει να σέβεσαι τον κόπο και τον χρόνο που καταβάλει κάποιος μέσα στην σχέση. Το δεύτερο, πρέπει να αλλάζεις, μη γίνεις μια εικόνα που μπορεί να βαρεθεί ο άλλος», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.