Αδίστακτη Ερωμένη (6/3): «Ήξερες από την αρχή ότι είμαι παντρεμένος με παιδιά και...» - Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Μουράτ & Νταλμά για την γυναίκα του

Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αδίστακτη Ερωμένη (6/3): «Ήξερες από την αρχή ότι είμαι παντρεμένος με παιδιά και...» - Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Μουράτ & Νταλμά για την γυναίκα του

Το βράδυ της Δευτέρας 6/3 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, Αδίστακτη Ερωμένη, και φαίνεται πως είναι ένα σίριαλ που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, αφού η υπόθεση κρύβει πολλά για τους πρωταγωνιστές και το "ένοχο" παρελθόν τους (δείτε εδώ τα επεισόδια όλης της βδομάδας).

Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα της Αδίστακτης Ερωμένης

Η Νεσλιχάν ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον άντρα της και τα δυο τους παιδιά. Αν και ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένεια όταν η Νεσλιχάν ήταν πολύ μικρή, η ίδια ποτέ δεν έπαψε να έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, και ιδιαίτερα στον σύζυγό της, τον Μουράτ, για τον οποίο είναι σίγουρη πως δεν έχει μάτια για άλλη. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική, και η διπλή ζωή του Μουράτ δεν θα μπορέσει να μείνει κρυφή για πολύ ακόμα.

Ο Μουράτ διοργανώνει με την εταιρεία του μια επίδειξη μόδας και καλεσμένη στο event είναι και η ερωμένη του, χωρίς να γνωρίζει πως η γυναίκα του θα δώσει το «παρών» ως έκπληξη. Όταν η Νταμλά τους βλέπει μαζί φεύγει θυμωμένη, ενώ αργότερα ο Μουράτ πάει σπίτι της. «Ήξερες από την αρχή ότι είμαι παντρεμένος με παιδιά και πως δεν πρόκειται ποτέ να τους αφήσω. Γατί συμπεριφέρεσαι έτσι;», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Δεν σας είχα δει ποτέ ξανά μαζί και εσύ την αγκάλιαζες και τη φιλούσες».

Τι θα συμβεί την Τρίτη 7/3

Η Νταμλά καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο για να πλησιάσει περισσότερο τη γυναίκα που έχει όλα αυτά που ποθεί και η ίδια. Ετσι παρακολουθεί κάθε βήμα της Νεσλιχάν και προσπαθεί να την προσεγγίσει. Με κάποιο τρόπο της ρίχνει ένα ηρεμιστικό στο ποτό της και όταν εκείνη αρχίζει να χάνει τις αισθήσεις της, η Νταμλά εμφανίζεται ως σωτήρας και την πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η Νεσλιχάν πέφτει στον επικίνδυνο ιστό της χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό. Οχι μόνο δεν υποψιάζεται τίποτα κακό για τις προθέσεις της Νταμλά, αλλά την αγκαλιάζει και με τη φιλία της.

Η Νεσλιχάν για να την ευχαριστήσει της ζητάει να πάνε για φαγητό, όταν ο Μουράτ της τηλεφωνεί: «Είμαι με την Νταμλά, την κοπέλα που με βοήθησε τις προάλλες και με πήγε στο νοσοκομείο». Εκείνος έχει υποψίες για το τι συμβαίνει και πηγαίνει να τις βρει. Σοκάρεται όταν βλέπει τη γυναίκα του με την ερωμένη του. Η αμηχανία είναι διάχυτη και ο Μουράτ κάνει επίθεση στην Νταμλά: «Τι ζητάτε από τη γυναίκα μου; Τη βοηθήσατε, την πήγατε στο νοσοκομείο, τώρα γιατί την προσεγγίζετε; Θέλετε αντάλλαγμα;». Η Νταμλά έχει μείνει άφωνη, ενώ η Νεσλιχάν επιπλήττει τον άντρα της για τον τρόπο που της μιλάει.